• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سخن بزرگان ، اندیشمندان و حکیمان

eliza

متخصص بخش
" به ساعت من تو تمام قرار ها را نیامده ای کدام نصف النهار را از قلم انداخته ام؟ قرار روزهای بی قراریم! کجای آسمان ببینمت؟ من از جستجوی زمین خسته ام. "

" تواگه پائيز زردي واسه من بهار سبزي…تواگه هواي سردي واسه من هميشه گرمي…تواگه ابر سياهي واسه من ابر بهاري…تواگه دشت گناهي واسه من يه بي گناهي… تواگه غرق نيازي واسه من يه بي نيازي…تواگه رفيق راهي واسه من يه تکيه گاهي...تقدیم به همه دوستان هم ترانه ایم... "

" «...آنگاه عیسی بدیشان گفت اندک زمانی نور با شماست،پس مادامی که نور با شماست راه بروید تا ظلمت شما را فرو نگیرد و کسی که در تاریکی راه می رود نمی داند به کجا می رود.» "

" کاش می شد روی خط زندگی .. با تو باشم تا نهایت سادگی "

" دارم از تو مینویسم که نگی دوستت ندارم از تو که با یه نگاهت زیر و رو شد روزگارم دارم از تو مینویسم دارم از تو مینویسم دارم از تو مینویسم موقع نوشتنا وقت اسم گذاشتنا کسی رو جز تو نداشتم اسمی جز تو نمیذاشتم من تموم قصه هام قصه توست اگه غمگینه اون از غصه توست اون از غصه توست "

" جام می و خون دل هر یک به کسی دادند در دایره قسمت اوضاع چنین باشد "

" رفاقت رو باید از برگ درخت آموخت وقتی که زرد میشه,وقتی که میمیره و از درخت جدا میشه بازم پای درخت میشینه. "

eliza

متخصص بخش
" مردي كه ادعا مي كند، ديگر اعتقادي به عشق ندارد؛ كسي است كه ديگر عشق به او اعتمادي ندارد. "

" مقصد اگر تو را تسخیر قله هاست ، باید همیشه رفت ، باید همیشه خواست . با ارزوی موفقیت

" دنیایم را میدهم برای لبخندت،هراسی نیست،شاد که باشی دوباره دنیا از آن منست "

ر

" شادی را هدیه کن حتی به انانی که آن رااز تو گرفتند،عشق بورز به آنانی که دلت را شکستند،دعا کن به انانی که نفرینت کرده اند،درخت باش به رغم تبرها،بهارشو و بخند که خدا هنوز بالای سرماست "

" خدایادستانم خالی اند و دلم غرق در آرزوها، یا با قدرت بی کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن. خدایا یاریمان کن آنچه را که دانسته یا ندانسته می شکنیم \"دل\" نباشد. "

" پیچ جاده آخر راه نیست مگر اینکه تو نپیچی!!!!! "

" خدایا به من رفیقی بده که با من گریه کند.دوستی که با من بخندد را خودم پیدا می کنم . "

eliza

متخصص بخش
" آنموقع كه احساس ميكني تنهاي تنهاهستي.به خلوت قلب خودكه مراجه كني ميبيني يك كسي هست كه هميشه باهاته ولي توازش بيخبري!آن هم خداست "

" زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست و دلم بس تنگ است، بی خیالی سپر هر درد است، باز هم میخندم، انقدر میخندم که غم از رو برود...

eliza

متخصص بخش
دوست داشتن
ممکنه نتونيم چيزائي که دوستداريم و داشته باشيم ولي مي تونيم چيزائي که داريم و دوست داشته باشيم.

انتخاب دوست
کسي رو براي دوستي انتخاب کن که اونقدر قلبش بزرگ باشه که نخواي براي اينکه تو قلبش جائي داشته باشي خودت رو کوچيک کني

اميد
هيچوقت به خدا نگوييد: من يك مشكل بزرگ دارم
به مشكلتان بگوييد: من يك خداي بزرگ دارم

عشق
عشق خيس شدن دو دلدار در زير باران نيست...عشق اينست که من چترم را روي دلدار بگيرم واو نبيند....نبيند وهرگز نداند که چرا در زير باران خيس نشد.....

نگاه
سعي نکن عظمت در نگاه توباشد.....................
سعي کن عظمت در آن چيزي باشد که به آن مينگري..........

از خدا خواستن
از خدا خواستن شجاعت است بدهد نعمت است ندهد حکمت. از بنده خواستن حماقت است بدهد منت است ندهد ذلت

Maryam

متخصص بخش ادبیات
.

مهربانی را هنگامي دیدم که کودکی خورشید را در دفتر نقاشی اش، سیاه کشید تا پدر کارگرش زیر پرتو آفتاب نسوزد ...

:گل:

هر روز صبح در جنگل آهوئي از خواب بيدار ميشود که ميداند بايد از شير تندتر بدود تا طعمه او نگردد ، و شيري که ميداند بايد از آهوئي تندتر بدود تا گرسنه نماند. مهم نيست که شير باشي يا آهو ، با طلوع هر آفتاب با تمام توان آماده دويدن باش.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
.

بالا ترين بلندي که مايه مرگ آدمي مي شود افتادن از چشمان کسي است که گمان مي کند همه چيز اوست.

همواره مانند آب باش، چون هيچ شمشيری نمی تواند روی آن زخم ايجاد كند، هيچ سنگی نمی تواند آنرا له كند، و آرام آرام راهش را پيدا می كند بی آنكه هدفش، دريا را فراموش كند.

ما در هيچ سرزمينی زندگی نمی كنيم، خانه راستين ما دل كسانی است كه دوستشان داريم.
كريستين بوبن

Maryam

متخصص بخش ادبیات
اول از همه برایت آرزومندم که عاشق شوی،
و اگر هستی، کسی هم به تو عشق بورزد،
و اگر اینگونه نیست، تنهائیت کوتاه باشد،
و پس از تنهائیت، نفرت از کسی نیابی.
آرزومندم که اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،
بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی کنی.

برایت همچنان آرزو دارم
دوستانی داشته باشی،
از جمله دوستان بد و ناپایدار،
برخی نادوست، و برخی دوستدار
که دست کم یکی در میانشان
بیشترمورد اعتمادت باشد.
و چون زندگی بدین گونه است،
برایت آرزومندم که دشمن نیز داشته باشی،
نه کم و نه زیاد، درست به اندازه،
تا گاهی باورهایت را مورد پرسش قرار دهد،
که دست کم یکی از آنها اعتراضش به حق باشد،
تا که زیاده به خودت غره نشوی.
و نیز آرزومندم مفیدِ فایده باشی
نه خیلی غیرضروری،
تا در لحظات سخت
وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است
همین مفید بودن کافی باشد تا تو را سرِ پا نگه دارد.

همچنین،
برایت آرزومندم صبور باشی
نه با کسانی که اشتباهات کوچک می کنند
چون این کارِ ساده ای است،
بلکه با کسانی که اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر می کنند
و با کاربردِ درست صبوری ات برای دیگران نمونه شوی.

و امیدوارم اگر جوان هستی
خیلی به تعجیل، رسیده نشوی
و اگر رسیده ای، به جوان نمائی اصرار نورزی
و اگر پیری، تسلیم ناامیدی نشوی
چرا که هر سنی خوشی و ناخوشی خودش را دارد
و لازم است بگذاریم در ما جریان یابند.

امیدوارم سگی را نوازش کنی،
به پرنده ای دانه بدهی،
و به آواز یک سَهره گوش کنی
وقتی که آوای سحرگاهیش را سر می دهد.
چرا که به این طریق
احساس زیبائی خواهی یافت، به رایگان.

امیدوارم که دانه ای هم بر خاک بیفشانی
هرچند خُرد بوده باشد
و با روئیدنش همراه شوی
تا دریابی چقدر زندگی در یک درخت وجود دارد.

بعلاوه، آرزومندم پول داشته باشی
زیرا در عمل به آن نیازمندی
و برای اینکه سالی یک بار
پولت را جلو رویت بگذاری و بگوئی: << است >>
فقط برای اینکه روشن کنی کدامتان اربابِ دیگری است!

و در پایان، اگر مرد باشی،
آرزومندم زن خوبی داشته باشی
و اگر زنی، شوهر خوبی داشته باشی
که اگر فردا خسته باشید، یا پس فردا شادمان،
باز هم از عشق حرف برانید تا از نو بیاغازید.
اگر همه ی اینها که گفتم فراهم شد
دیگر چیزی ندارم برایت آرزو کنم.

ویکتور هـوگـو

eliza

متخصص بخش
سخنان بزرگان درباره‌ي اندوه و غم

آنكه خوشي خود را در رنج ديگران ببيند، هرگز روي خوشي را نمي بيند.((بودا))
email.gif

اگر يك روانپزشك ادعا كند كه بيشتر اختلافات زناشويي بوجود آورنده ناكامي هاي جنسي نيست، خيلي نادان است. به طور كلي، اگر زن و مرد در زندگي جنسي از يكديگر خشنود شوند، ساير اختلافات و ناراحتي هاي زندگي را ناديده خواهند گرفت.((دكتر هاميلتون))
email.gif

اميد دارويي است كه شفا نمي دهد، اما درد را قابل تحمل مي كند.((مارس آشار))
email.gif

بي صبري، شخص را از هيچ رنجي نمي رهاند، بلكه درد جديدي را براي از پا در آوردن او به وجود مي آورد.((افلاطون))
email.gif

به سختي مي توان در بين مغز هاي انديشمند جهان، كسي را يافت كه داراي يك نوع احساس مذهبي مخصوص به خود نباشد؛ اين مذهب با مذهب يك شخص عادي تفاوت دارد.((آلبرت انيشتين))
email.gif

تمام بدبختي ها و عذابهايي كه خدايتان براي شما مي فرستد، از سوي خود شما فرستاده مي شود.((موريس مترلينگ))
email.gif

اگر با مطلبي مخالف هستيد، چنان به نرمي و مهرباني آن را رد كنيد كه گوينده ناراحت نشود.((جان كايزل))
email.gif

اگر وجود خار در گل مايه اندوه ماست، وجود گل در كنار خار بايد مايه شادي ما باشد.((گوته))
email.gif

آنكه به فكر فردا نيست، به غم فردا گرفتار خواهد شد.((كنفوسيوس))
email.gif

از همه اندوهگين تر شخصي است كه از همه بيشتر مي خندد.((ژان پل سارتر))
email.gif

تمام سرمايه فكري و دانش بايد تسليم يك عظمت اخلاقي و روحي گردد، وگرنه دانش مانند رودي خواهد بود كه نتوانسته خط سير خود را بپيمايد و به دريا بريزد و با وضعي اندوه بار در صحرا و ريگزارها فرو مي رود.((موريس مترلينگ))
email.gif

اگر ما ديگران را در سختيها و گرفتاريها دلداري دهيم، خود نيز آرام مي شويم.((آبراهام لينكلن))
email.gif

اسارت و بندگي مردم به خود آنها و ميزان تحمل رنج و قبول فداكاري شان بستگي دارد.((گاندي))
email.gif

آيا به ياد داريد كه در دوره حيات از دست شخصيت خودتان و آنچه كه نامش را «من» مي گذاريد، چقدر آسيب ديده ايد؟ تمام اوقات تلخي ها، رنجها، زيانها، بدبختي ها و ناكامي هاي شما در طول مدت حيات از دست همين «من» بوده است.((موريس مترلينگ))
email.gif

هرگاه تمام بلاها و سختي هاي بشر را در يك جا جمع كنند و در ميان مردم تقسيم نمايند، بدبخت ترين مردم چون سهم خود را ببينند، از سهم نخستين خويش راضي شده، لب از شكايت مي بندند.((سقراط))
email.gif

اشخاص شريف و درد كشيده اي وجود دارند كه با كمترين مهرباني قادرند رنج و درد خود را با شكيبايي تحمل كنند.((بودلر))
email.gif

درحقيقت هيچ چيز به اندازه رنج و بدبختي، روح انسان را بزرگ نمي كند.((لردآويبوري))
email.gif

مصيبت، سنگ محك حقيقي آدميزاد است.((؟))
email.gif

من از اين اندوهگين نمي شوم كه مردم مرا چنانكه هستم نمي شناسند، بلكه از آن غمگينم كه من مردم را چنانكه بايد و شايد نمي شناسم.((كنفوسيوس))
email.gif

هيچ كس بدبخت تر از كسي نيست كه هرگز به بلا و مصيبتي گرفتار نشده است.((جرمي تيلور))
email.gif

eliza

متخصص بخش
ديدن لبخند آنهايي كه رنج مي كشند از ديدن اشك آنها دردناكتر است.((مادام دولير))
email.gif

فقير براي سير كردن شكمش در عذاب است و ثروتمند براي معالجه ناراحتي.((بنجامين فرانكلين))
email.gif

كار كنيد تا همه غصه ها و پريشانيهاي خود را فراموش كنيد.((گاليله))
email.gif

هيچ چيز بهتر از كار كردن به جاي غصه خوردن، آدمي را به خوشبختي نزديك نمي كند.((موريس مترلينگ))
email.gif

عشق بايد شادي آور باشد نه رنج آور.((ناپلئون بناپارت))
email.gif

آنان كه مي خواهند خوب زندگي كنند بايد به حقيقت نزديك شوند؛ زيرا پس از نيل به مقام حقيقت يابي است كه دست از غم و اندوه دنيا برمي دارند.((افلاطون))
email.gif

كساني را مي شناسيم كه براي آرايش ظاهري و داشتن لباسي گرانمايه، شكم خود را گرسنه نگاه داشته و خانواده خود را در تنگدستي مي گذارند و براي فريب دادن چشم ديگران، خود را دچار رنج و محنت مي كنند.((بنجامين فرانكلين))
email.gif

انسان آنقدر كه از فكر رويدادهاي آينده غمگين مي شود، از خود آن رويدادها ناراحت نمي شود و بدبختانه فكر اينكه فردا چه حوادثي روي مي دهد، هميشه بر ما غلبه دارد.((مونتن))
email.gif

رنجها و ناراحتي ها فكر انسان را قوي مي كند.((ناپلئون بناپارت))
email.gif

غفلت از ناداني خود، دردي است كه نادانها به آن گرفتارند.((الكوت))
email.gif

براي زندگي فكر كنيد، اما غصه نخوريد.((ديل كارنگي))
email.gif

بيشتر سختي هاي زندگي براي اين است كه مي كوشيم از حقيقت آن بگريزيم.((غ-ذ))
email.gif

آنها كه غم كمتري دارند، با خودنمايي بيشتري مي گريند.((تاسيت))
email.gif

زندگي با شادي و غم همراه است و نبايد از آن بيم داشت.((لارشفوكولد))
email.gif

شاعر، سازي است كه استاد طبيعت ساخته و پرداخته و به دست خود گوشمالي داده است و به هر نسيمي كه بر او بوزد، به نوا مي آيد. ما چون از هيچ باد سختي به صدا نمي آييم، گويندگان را شوريده تصور مي كنيم.((حجازي))
email.gif

عشق در حقيقت عذاب است، ولي محروم بودن از عشق، مرگ است.((ويليام شكسپير))
email.gif

دشمني كسي را در دل راه مده كه تو را هميشه غمگين مي كند.((ارسطو))
email.gif

زن براي آن آفريده نشده كه وجودي پوچ و بيهوده باشد و تنها به درد زينت و تفريح مرد بخورد.((اسمايلز))
email.gif

اگر روح انسان چون آينه از رنگ غم پاك باشد، چه اهميت دارد اگر چهره او پر از چين شود.((لرد آويبوري))
email.gif

من درد انتظار را حس نمي كنم، از اين رو وقت شناس نيستم و مانند يك گوساله چشم به راه مي مانم.((فرانتس كافكا))
email.gif

eliza

متخصص بخش
سخنان بزرگان درباره‌ي اعتماد

مردي كه ادعا مي كند، ديگر اعتقادي به عشق ندارد؛ كسي است كه ديگر عشق به او اعتمادي ندارد.((مارس كرانشه))
email.gif

رايزني كه كار اجرايي مي كند، قابل اعتماد نيست.((اُرد بزرگ))
email.gif

نداشتن انعطاف يكي از بدترين نقطه ضعف ها است. مي توانيد بياموزيد كه شتابزدگي را كنار بگذاريد، ترس را با اعتماد به نفس و تنبلي را با نظم و انظباط جايگزين كنيد. اما براي سرسختي و انعطاف ناپذيري ذهن پادزهري وجود ندارد. اين خصلتي است كه باعث مي شود شخص با دست خويش گور خود را بكند.((؟))
email.gif

معمولاً به گدايان و بينوايان كه ريزه خواران ديگرانند، چند شاهي مي دهيم و گمان مي كنيم به آنها كمك كرده ايم، نمي دانيم كه با اين كار، آنها را بدبخت تر و رشته گدايي را به گردنشان محكم تر مي سازيم. چه خوب [ بود ] اگر حس اعتماد و استقلال را كه در آنها به خواب رفته بيدار مي كرديم و راه زندگي را پيش رويشان مي گذاشتيم.((لردآويبوري))
email.gif

از ارسطو پرسيدند بهترين سخن كدام است؟ در پاسخ گفت : آنچه موافق عقل باشد، گفتند پس از آن چيست؟ گفت : سخني كه شنونده بپذيرد، گفتند بعد از آن چه؟ گفت : سخني كه از سرانجام آن اطمينان داشته باشيم كه ضرري متوجه ما نخواهد ساخت، گفتند بعد از آن چيست؟ گفت : اگر سخن يكي از اين سه شرط را نداشته باشد از صداي چهارپايان پست تر است.((از قابوسنامه))
email.gif

جايي كه اعتماد نيست، سخن بيهوده است.((فرانتس كافكا))
email.gif

به همه عشق بورز، به تعداد كمي اعتماد كن و به هيچ كس بدي نكن.((ويليام شكسپير))
email.gif

عشق هميشگي است، اين ما هستيم كه ناپايداريم. عشق متعهد است و مردم عهد شكن، عشق هميشه قابل اعتماد است، اما مردم نيستند.((لئوبوسكاليا))
email.gif

اعتماد به تدريج مي آيد و يكجا مي رود.((موار دفاست))
email.gif

به هيچ دسته كليدي اعتماد نكنيد بلكه كليد سازي را فرا بگيريد.((آنتوني رابينز))
email.gif

بزرگترين توانايي، قابل اعتماد بودن است.((كورت برگ وال))
email.gif

كاركنان لغزش هاي اتفاقي را به شرطي كه بر اساس توانايي رهبر باشد و او را در حال رشد و بالندگي ببينند، مي بخشند. اما به كساني كه در منش خود مرتكب لغزش مي شود اعتماد نمي كنند.((جان ماكسول))
email.gif

كاركنان لغزش هاي صادقانه را تحمل مي كنند، اما اگر به اعتمادشان آسيب برسانيد، ديگر به سختي مي توانيد اعتماد آنها را به دست آوريد. مي توان سر رئيس را شيره ماليد، اما نمي توان سر همكاران و زيردستان را شيره ماليد.((مدير عامل پپسي كولا))
email.gif

اگر خود به خويشتن اعتماد نداريد، ديگران هم به شما اعتماد نخواهند كرد.((جان ماكسول))
email.gif

هر بار كه در برابر ترس مي ايستيد، قدرت، شهامت و اعتماد به نفس پيدا مي كنيد. بايد كاري را انجام دهيد كه فكر مي كنيد نمي توان انجام داد.((النور روزولت))
email.gif

زندگي براي هيچ كس آسان نيست. اما كه چه؟ بايد پشتكار و از همه مهمتر اعتماد به نفس داشته باشيم. بايد باور كنيم كه هر يك براي انجام كاري استعداد داريم و آن كار بايد انجام شود.((ماري كوري))
email.gif

زيانبارترين احساس پس از شكست، از دست دادن اعتماد به نفس و مشكوك شدن به توانايي و صلاحيت خويش است.((جان ماكسول))
email.gif

قابل اعتماد بودن فراتر از توانمندي تنها است.((جان ماكسول))
email.gif

اگر كسي پيوسته دستور كارش اين باشد كه منافع خودش را مقدم بر منافع تيم بداند، غير قابل اعتماد بودن خود را ثابت مي كند.((جان ماكسول))
email.gif

قابل اعتماد بودن چيزي فراتر از پذيرش مسئوليت است. پذيرش مسئوليت بايد با قضاوت درست همراه باشد.((جان ماكسول))
email.gif

eliza

متخصص بخش
جملاتی از دکتر شریعتی

shariati-in-prison.jpg

اكنون تو با مرگ رفته اي و من اينجا تنها به اين اميد دم ميزنم كه با هر نفس گامي به تو نزديك تر ميشوم . اين زندگي من است.
وقتي كبوتري شروع به معاشرت با كلاغها مي كند پرهايش سفيد مي ماند، ولي قلبش سياه ميشود. دوست داشتن كسي كه لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است.
وقتی خواستم زندگی کنم، راهم را بستند.وقتی خواستم ستایش کنم، گفتند خرافات است.وقتی خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است.وقتی خواستم گریستن، گفتند دروغ است.وقتی خواستم خندیدن، گفتند دیوانه است.دنیا را نگه دارید، میخواهم پیاده شوم.
به سه چيز تکيه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور مي تازد،با دروغ مي بازد و با عشق مي ميرد.
خدا تنها به معني آفريننده ي هستي نيست، بلکه معني هستي نيز هست.

eliza

متخصص بخش
قرآن ! من شرمنده توام

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
1266984745.jpg

قرآن ! من شرمنده توام
قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که هر وقت در کوچه مان آوازت بلند میشود
همه از هم میپرسند ” چه کس مرده است؟ ” چه غفلت بزرگی که می پنداریم خدا ترا برای مردگان ما نازل کرده است .
قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یک نسخه عملی به یک افسانه موزه نشین مبدل کرده ام .
یکی ذوق میکند که ترا بر روی برنج نوشته،‌یکی ذوق میکند که ترا فرش کرده ،‌یکی ذوق میکند
که ترابا طلا نوشته ،‌یکی به خود میبالد که ترا در کوچک ترین قطع ممکن منتشر کرده و …
آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی کنیم ؟
قرآن! من شرمنده توام اگر حتی آنان که ترا می خوانند و ترا می شنوند ،‌آنچنان به پایت
می نشینند که خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند .. اگر چند آیه از ترا به
یک نفس بخوانند مستمعین فریاد میزنند ” احسنت …! ” گویی مسابقه نفس است …
قرآن !‌ من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای حفظ کردن تو با شماره صفحه ،
‌خواندن تو آز آخر به اول ،‌یک معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که ترا حفظ کرده اند ،
‌حفظ کنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نکنند .
خوشا به حال هر کسی که دلش رحلی است برای تو .
آنانکه وقتی ترا می خوانند چنان حظ می کنند ،‌گویی که قرآن همین الان به ایشان
نازل شده است. آنچه ما باقرآن کرده ایم تنها بخشی از اسلام است که به صلیب
جهالت کشیدیم

eliza

متخصص بخش
جملاتی زیبا از ولتر
زندگی
تصور می...کنم که اگر کسی روزی یکربع ساعت فقط در فکر زندگی خود باشد و بیندیشد که آن را اصلاح کند هر ماه از زندگی او بهتر از ماه قبل خواهد شد.

خوشبختی
خوشبختی خانوادگی طولانی...ترین و محکمترین و شیرین...ترین سعادتهاست.

شجاعت
اگر با ناتوان خشمگین شوی دلیل بر این است که قوی نیستی.

ظلم
آخرین درجه فساد به کاربردن قوانین برای ظلم است.

عشق

عشق قویترین سپاه است زیرا در یک لحظه بر قلب و بر مغز و جسم حمله می...کند.​

eliza

متخصص بخش
اگر های زندگی روزمره ما...از زبان شریعتی اگر عشق نباشد ، زندگی را چه آتشی گرم کند؟
اگر ایمان نباشد ، تکیه گاه این زندگی چه باشد؟
اگر انتظار مسیحی ، امام قانعی،موعودی در دل نباشد،ماندن برای چیست؟
اگر میعادی نباشد ، رفتن چرا؟
اگر انتظار دیدار دلبری نباشد،دیدن چه سود؟
اگر نیایش نباشد ، زندگی را چه کار شایسته ایی صرف توان کرد؟
اگر ساحل آن رود مقدس نباشد ، بردباری در عطش از برای چه؟
و اگر بهشت نباشد ، صبر بررنج زندگی و تحمل دوزخ چرا؟

دکترعلی شریعتی

eliza

متخصص بخش
" فلسفه الا کلنگ ، اثبات بزرگی کسیست که فرو می نشیند تا دیگری پرواز را تجربه کند "

" سلام.سکوت من فریادبلنددوست داشتن توست دوست داشتن توافسانه نیست باورش کن. "

" نیم نگاهی به نیاز نوازشم نمی کنی، با ناز نیز ناهیدوار نمی خرامی به برم، ناوک نگاهت را به نگاهم نمی اندازی، مگر نمیدانی نوازشت مرهم جان رنجور من است، مگر نمیدانی نازت نیاز تنهایی آغوش من است، مگر نمیدانی نقش نگاهت تمنای نگاه مغرور من است. "

" خداوندا......برای همسایه که نان مرا ربود، نان!!برای عزیزانی که قلب مرا شکستند، مهربانی!!وبرای کسانی که روح مرا آزردند،بخشـــــــش!!و برای خویشتن خویش ،آگاهی و عشق میطلبم "

eliza

متخصص بخش
" زندگی را هرگز نخواهیم فهمید اگر فقط چون یکبار در عشق شکست خوردیم دیگر جرات عاشق شدن را از دست بدهیم و از دل‌بستن بهراسیم. زندگی را نخواهیم فهمید اگر همه دست‌هایی را که برای دوستی به سمت ما دراز می‌شوند، پس بزنیم فقط به این دلیل که یک روز، یک دوست غافل به ما خیانت کرد و از اعتماد ما سوءاستفاده کرد "

" خانه ای ساخته ام پلکانش همه مهر،دربهایش احساس شیشه اش آینه ادراک است آه اما خانه ساکنش درویش است ، آن تهیدست خیال ، آن تهیدست رفیق او کسی می خواهد رغبت یکرنگی در وجودش باشد او کسی می خواهد که وجودش باشد رنج ابیات دلش را خواند ، هیجان نگه اش را داند او کسی می خواهد ، نی لبک زن باشد بربط و ضرب و سه تار همه فرمانبر دستش باشند ماه وخورشید و فلک ، همه محو نگه نرگس مستش باشند او تو را می خواهد نغمه اش شیوا کن خانه اش زیبا کن "

" شنيدي ميگن خيلي دور خيلي نزديك؟ اولي خودمونيم دومي دلامون... "

" گفتم اي جنگل پير تازگي ها چه خبر؟ پوزخندي زد و گفت هيچ كابوس تبر... "

eliza

متخصص بخش
" آنسوي تمام دلتنگي ها كسي هست كه داشتنش جبران همه نداشته هاست. "

" درگذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر/باهمه تلخی وشیرینی خودمیگذرد/عشق هامیمیرند/رنگ ها رنگ دگر میگیرند وفقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جامیمانند. "

" بزرگترین درس زندگی اینست‌که گاهی احمق‌ها هم درست می‌گویند "

" گاهی در زندگی دلتان به قدری برای كسی تنگ می شود ، كه می خواهید او را از رویاهایتان بیرون بیاورید و آرزوهای خود در آغوش بگیرید . "

" كاش روياهايمان روزي حقيقت مي شدند . تنگناي سينه ها دشت محبت مي شدند . سادگي مهر و وفا قانون انسان بودن است . كاش قانون هايمان يكدم رعايت مي شدند . اشكهاي همدلي از روي مكر است و فريب . كاش روزي چشمهامان با صداقت مي شدند. گاهي از غم مي شود ويران دلم . كاش بين دلها غصه ها مردانه قسمت مي شدند . "

eliza

متخصص بخش
" تقدیم به همه عاشقان دکتر شریعتی: مادرم میگفت عاشقی یک شب است و پشیمانی هزار شب؛ هزار شب است پشیمانم که چرا یک شب عاشقی نکرده ام "

" گاه گاهي به يادت غزلي مي خوانم تانگويي که دلم غافل از آن عهدو وفاست خوب رويان همه گر بادل من خوب شوند خوب من، با همه خوبان حساب تو جداست "

" یه مرداب برای بدست آوردن یه نیلوفر سالها میخوابه تا آرامش نیلوفر به هم نخوره پس اگرکسی رو دوست داری برای داشتنش حتی شده سالها صبر کن. "

" بر ساحل دل کمی غم بر سایه ی نگاه کمی ابر ای خدا بارانی کن ابر سبک شود تا برود غم شسته شود تا برو .از متنهای زیبای تمام دوستان ممنونم همچنین از مدیر محترم گروه ترانه و دوستانی که یاری میدهند "

eliza

متخصص بخش
" بزرگترین اقیانوس آرام است آرام باش تا بزرگترین باشی! "

" حقیقت عشق 1-درروزهای بارانی چترالگوی فداکاری است پس چتری باش برای آنکه دوستش داری درروزهای بارانی اش. 2-اگه یه روزی به یه در بزرگ رسیدی که یه قفل بزرگ داشت نترس وناامیدنشو چون اگه قراربود قفل بازنشه جای در دیوار بود. 3-هیچ وقت عشق رو گدای نکن چون معمولا\"چیز با ارزشی را به گدا نمیدن. 4-همیشه برای گلی گلدون باش که وقتی به اوج هم رسید یادش باشه ریشه اش کجاست. 5-آرزوهاتو تویه کاغذ بنویس ویکی یکی از خدا بخواه خدا یادش نمیره ولی ممکنه تو یادت بره که چیزی که امروز داری آرزوی دیروزت بوده. "

شادي لغزش ناپذيرترين علامت حضور خداست خدا می داند که چقدر سخت تلاش کرده ای وقتی سخت گریسته ای و قلبت مملو از دردست خدا اشک هایت را شمرده است وقتی احساس می کنی که زندگیت ساکن است و زمان در گذر است خدا انتظارت رامی کشد وقتی هیچ اتفاقی نمی افتد و تو گیج و نا امیدی خدا برایت جوابی دارد اگر نا گاه دیدگاه روشنی را در مقابلت آشکار سازد و اگربارقه ی امید در دلت جرقه زد خدا در گوشت نجوا کرده است وقتی اوضاع رو به راه می شود و تو چیزی برای شکر کردن داری خدا تو را بخشیده است وقتی اتفاقات شیرین و دلچسبی رخ داده است و سراسر وجودت لبریز از شادی گشته است خدا به تو لبخند زده است به یاد داشته باش هر جا که هستی و با هر احساسی خدا می داند "

eliza

متخصص بخش
امانوئل می گوید:
ببیند در زندگی از چه می ترسید.
ببینید در خود تان از چه می ترسید.
با چشم باز و قلب باز به درون ترس خود نفوذ کنید.
خواهید دید ترس همچون اتاقی خالی است.
ترس فقط به اندازه اجتناب شما قدرتمند است.
هرچه بیشتر از ترس روی گردانید.
و از آن اجتناب کنید
و نخواهید که در آغوشش کشید،
قدرت بیشتری به آن می بخشید
ترس یعنی ،مقاومت دربرابر خدا!
توهمی است که مارااز خدا جدا می سازد!
و کودکی ترس همان تردید است
وژوزف مورفی می گوید:
تردید اغلب همراهتان است ،اما آن را لعن نکنید
تردید بخشی از هویت انسان است
فقط ازطریق گذشتن از میان تردید است
که می توان به حقیقت رسید!
تردید و ترس دو لبه تیغ هستند که هستی آدم را به دو نیم میکنند!
پس بیایید برای رهایی از ترس و تردید به دامان نیلوفرین
و نرم و نازک خداوند پناه ببریم

بالا