سخنان آلبرت انیشتن
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]اگر انسانها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یك میلیونیوم معدهشان بود، اكنون كره زمین تعریف دیگری داشت.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتها را تغییر بده.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]تا زمانی كه حتی یك كودك ناخرسند روی زمین وجود دارد، هیچ كشف و پیشرفت جدی برای بشر وجود نخواهد داشت.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]تخیل مهمتر از دانش است.علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میگیرد.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]سعی نكن انسان موفقی باشی، بلكه سعی كن انسان ارزشمندی باشی.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]سختترین كار در دنیا درك [فلسفهٔ] مالیات بر درآمد است.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]سه قدرت بر جهان حكومت میكند:۱-ترس ۲-حرص ۳-حماقت.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]متوجه هستید كه تلگراف سیمی بهنوعی یك گربهٔ بسیار بسیار درازی است كه وقتی دماش را در نیویورك میكشید، سرش در لوسآنجلس میومیو میكند. این را میفهمید؟ و رادیو هم دقیقاً به همین شكل كار میكند؛ شما پیامهایی را از اینجا میفرستید و آنها در جایی دیگر دریافتشان میكنند. تنها تفاوت در این است كه دیگر گربهای وجود ندارد.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]مسائلی كه بدلیل سطح فعلی تفكر ما بوجود میآیند، نمیتوانند با همان سطح تفكر حل گردند.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]من با شهرت بیشتر و بیشتر احمق شدم.البته این یك پدیدهٔ نسبی است.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]مهم آن است كه هرگز از پرسش باز نهایستیم.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]هیچ كاری برای انسان سختتر از فكركردن نیست.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]دین بدون علم كور است و علم بدون دین لنگ است.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]در دنیا خط مستقیم وجود ندارد و تمام خطوط بدون استثنا منحنی و دایره وار است و اگر این خط كوچكی كه در نظرما مستقیم جلوه میكند در فضا امتداد یابد خواهیم دید كه منحنی است.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]به آینده نمیاندیشم چون به زودی فرا خواهد رسید.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]بهسختی میتوان در بین مغزهای متفكر جهان كسی را یافت كه دارای یكنوع احساس مذهبی مخصوص بهخود نباشد، این مذهب با مذهب یك شخص عادی فرق دارد.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]خدا، شیر یا خط؟ نمیكند»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]خداوند زیرك است اما بدخواه نیست.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]نگران مشكلاتی كه در ریاضی دارید نباشید. به شما اطمینان میدهم كه مشكلات من در این زمینه عظیمتر است.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]همزمان با گسترش دایرهٔ دانش ما، تاریكیای كه این دایره را احاطه میكند نیز گسترده میشود.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]یك فرد باهوش یك مسئله را حل میكند اما یك فرد خردمند از رودررو شدن با آن دوری میكند.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]اگه نمرهٔ تستت تك شد ناراحت نشو!»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]در دنیایی كه دیوارها و دروازهها وجود ندارند چه احتیاجی به پنجره و نرده است؟»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]از وقتی كه ریاضیدانان از سرو كول «نظریه نسبیت» بالارفتهاند، دیگر خودم هم از آن سر در نمیآورم.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]دوچیز بیپایان هستند: اول «منظومه شمسی»، دوم «نادانی بشر»، در مورد اول زیاد مطمئن نیستم.»
* «[FONT=Times New Roman (Arabic)]من نمیدانم انسانها با چه اسلحهای در جنگ جهانی سوم با یكدیگر خواهند جنگید، اما در جنگ جهانی چهارم، سلاح آنها سنگ و چوب و چماق خواهد بود.»