نیاسائید ، زندگی در گذر است . بروید و دلیری کنید ، پیش از آنکه بمیرید ، چیزی نیرومند و متعالی از خود بجای گذارید ، تا بر زمان غالب شوید . گوته
دشمن ! دشمن است ، فریب زبان چرب او را مخور . حکیم ارد بزرگ
کسیکه پشت الاغ باد به غبغب بیندازد ، چون اسب سوار شود پاک دیوانه خواهد شد . ارسطاطالیس
هیچ چیز در زندگی شیرین تر از این نیست که کسی انسان را دوست بدارد. من در زندگانی خود هر وقت فهمیده ام که مورد محبت کسی هستم, مثل این بوده است که دست خداوند را بر شانه خویش احساس کرده ام . چارلز مورگان
آنگاه که آرمان هویدا شد ، هزاران راه بن بست هم نمی توانند پیشدارمان باشند . حکیم ارد بزرگ
محبت را به هیچ چیز تشبیه نتوان کرد زیرا که هیچ چیز دقیق تر و لطیف تر از محبت نیست. سمنون محب
اگر شخصی باعث رنجش شما می شود، به این دلیل است که خود در اعماق وجود خود رنج می کشد و رنج او لبریز می شود. بنابراین او مستحق مجازات نیست بلکه نیازمند کمک است. این همان پیام او برای شما است. تیک نات هان
مهم نیست که دیگران ما را باور کنند ، مهم آن است که خود ، خویشتن خویش را باور کنیم . حکیم ارد بزرگ
خردمندی که بخشنده و دانشور و دادگر و نژاده باشد هرگز بد خو نمی شود . حکیم بزرگمهر
باید بر فریب حواس خود پیروز شویم . فریدریش نیچه
خردمندان تاریخ ، همچون رشته کوههای سترگ ، دشتهای اندیشه آدمیان را نگهبانی می کنند . حکیم ارد بزرگ
لبخند، حتی زمانیکه بر لبان یک مرده می نشیند ، بازهم زیباست . کریستیان بوبن
من آینده را دوست دارم چون بقیه عمرم را باید در آن بگذرانم . کترینگ
تن پوشی زیباتر از سرشت و گفتار نیکو سراغ ندارم . حکیم ارد بزرگ
برای آنکه عمر طولانی باشد ، باید آهسته زندگی کنیم . سیسرون
حکیمان مال را از برای آن دارند که محتاج لئیمان نگردند . ارسطا طالیس
گفتگو با آدمیان ترسو ، خواری بدنبال دارد. حکیم ارد بزرگ