• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سرقت

rahnama

پدر ایران انجمن
- حرف نزن , منم نگاه نکن برو طرف بانک
- آقا شما
- گفتم حرف نزن , توی جیبم چاقو است . حرف بزنی , می زنم و در میرم.
اینجا خوبه . کارت عابر بانکتو در بیار بزار تو دستگاه
- آقا چشم . نزنی ها
- اگر کاری رو که میگم بکنی کاریت ندارم . رمزت چیه ؟
فکر کردم مطلب نوشته شده در ایران انجمنو خونده اگر رمز اصلی رو بگم بهتره
- آقا 4396
- فکر کردی من بی عقلم , فکر کردی مطلب نوشته شده در ایران انجمنو نخوندم, اونی که میگم بزن
6934
- چشم آقا
چند لحظه بعد پلیس مستقر در بانک رسید دستگیرش کرد.
حالا موضوع
عابر بانک
اگر سارقان شما را وادار کردند که از کارت عابر بانک تان پول بگیرند شما میتوانید رمز کارتتان را به صورت معکوس (یعنی از آخر به اول) وارد کنید مثلا اگر کلمه عبور شما 1234 می باشد شما عدد 4321 را وارد کنید.

با این کار عابر بانک به شما پول می دهد ولی در عین حال دستگاه به صورت خودکار پلیس را در جریان سرقت قرار می دهد. این قابلیتی است که تمام دستگاه های خودپرداز دارند ولی اکثر مردم از آن بی خبرند.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
عابر بانک
اگر سارقان شما را وادار کردند که از کارت عابر بانک تان پول بگیرند شما میتوانید رمز کارتتان را به صورت معکوس (یعنی از آخر به اول) وارد کنید مثلا اگر کلمه عبور شما 1234 می باشد شما عدد 4321 را وارد کنید.

با این کار عابر بانک به شما پول می دهد ولی در عین حال دستگاه به صورت خودکار پلیس را در جریان سرقت قرار می دهد. این قابلیتی است که تمام دستگاه های خودپرداز دارند ولی اکثر مردم از آن بی خبرند.
خب از اون جایی که انسان کنجکاو تشریف داره :نیش:

یک ماه پیش ما یک شب رمز کارتمون رو برعکس زدیم و هیچ اتفاقی نیفتاد :نه:

به نظرم این قابلیت توی ایران غیر فعال شده ...:بدجنس:

rahnama

پدر ایران انجمن
حتما هفته آینده با هماهنگی رئیس بانک اینکار را خواهم کرد و من هم نتیجه اش را می نویسم. شاید بقول مریم :گل: در ایران کارائی نداشته باشد.

:گل:

خانمی

کاربر ويژه
جناب رهنما اگر این قابلیت نبود و عمل نکرد بدونید که علتش همین کنجکاوی همه گیره خوب تصور کنید در تمام ایران افراد روی کنجکاوی این کا رو بطور رندوم تست کرده باشند همچون جریان 125 و یا 110 و یا از این قبیل میشه که نیرو جایی میره که افرادی روی کنجکاوی تماسی داشته و در جایی که نیرو نیاز هست امدادگر باور نخواهد داشت.
پس با روحیه ای که ما داریم بعیده فعال باشه.

rahnama

پدر ایران انجمن
ممنون از راهنمائی خوب شما و تائید آن .
اما
با هماهنگی رئیس بانک اینکار را خواهم کرد .
این جمله در متن نوشته های من بود. موفقتر باشی.

:گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
جناب رهنما اگر این قابلیت نبود و عمل نکرد بدونید که علتش همین کنجکاوی همه گیره خوب تصور کنید در تمام ایران افراد روی کنجکاوی این کا رو بطور رندوم تست کرده باشند همچون جریان 125 و یا 110 و یا از این قبیل میشه که نیرو جایی میره که افرادی روی کنجکاوی تماسی داشته و در جایی که نیرو نیاز هست امدادگر باور نخواهد داشت.
پس با روحیه ای که ما داریم بعیده فعال باشه.

چرا زود قضاوت میکنی شیما جون ؟

شماره رمز کارتمون 2882 بود شما اینو از هر طرف بنویسی میشه همون به خاطر همین میگم برعکس زدیم و هیچ اتفاقی نیفتاد ...

کاش آدم ها قبل از اینکه حرفی بزنند کمی فکر میکردند !

خانمی

کاربر ويژه
با سلام به گرامیان جناب راهنما و مریم بانو

من در مورد نفری قضاوت نکردم اصلی کلی را یادآور شدم و در واقع گفتم اگر پاسخ منفی بود ریشه را بدانید .

پس با موردی که مریم بانو گفتند قطعا" عملی نیست و در کشور های دیگر قطعا" چینش اعداد به گونه ای ست که اگر عدد معکوس وارد شود یکسان با عدد اولیه نباشد.

البته خیلی هم عجیب نیست علت اینکه این حرکت هم صورت گرفته(ارائه خدمات با خودپرداز)یک شرایط خاص و اجباری برای اوردن نظام بانکی به حداقل استاندارد های جهانی بوده است.

اگر سوءتفاهمی پیش آمده عذر مرا بپذیرید.

بالا