سرمربي شاهين بوشهر استعفا داد [h=2]حميد کلليفرد سرمربي شاهين بوشهر پس از استعفا گفت: حق زحمتکشان شاهين همچوان ناصر رفيعي(سرپرست تيم) اين نيست که به راحتي از سمت خود گنار گذاشته شوند. |
[TD="align: left"]
حميد کلليفرد با تاييد خبر استعفاي خود در مورد دلايل استعفايش اظهار داشت: بنده به دليل برکناري ناصر رفيعي سرپرست تيم از سمت خود استعفا دادم. وي افزود: پيش از اين زمزمههايي مبني بر برکناري شماري از زحمتکشان شاهين به گوشم رسيده بود اما پس از اينکه ناصر رفيعي از سمت سرپرستي شاهين برکنار شد بنده هم فضا را براي ادامه کار مهيا نديدم و استعفا دادم. سرمربي مستعفي شاهين بوشهر تصريح کرد: واقعا در حق زحمتکشان شاهين خوبي نميکنيم ناصر رفيعي که زندگي خود را وقف شاهين کرده و از 5 صبح تا 12 شب براي اين تيم زحمت کشيده اما اينگونه با وي برخورد ميشود و اين اصلا کار خوبي نيست. کلليفرد اظهار داشت: مطمئن هستم بعد از ناصر رفيعي هم نوبت به بنده ميرسيد پس فکر کردم پيش از برکنار از سمت خود استعفا بدهم بهتر است. وي گفت: ما براي کساني که در تيم زحمت ميکشند ارزش قائل نيستيم و به همين راحتي از کنار آنان ميگذريم در حالي که ناصر رفيعي زحمات زيادي براي تيم کشيده بود ولي به راحتي از کار برکنار ميشود. سرمربي شاهين در مورد قبول يا رد استعفايش از سوي مديرعامل شاهين گفت: بنده چند بار با آقاي دلفاني تماس گرفتم اما موبايل ايشان خاموش بوده ولي در هر صورت در صورت عدم حضور ناصر رفيعي من هم نيستم. حميد کلليفرد روز گذشته در گفتوگو با خبرنگار ما اعلام کرده بود در حالي که بازيکنان اعتصاب کردند اما وي از سمت خود استعفا نداده و در کنار تيم ميماند تا مشکلات تيم حل شود اما شب گذشته دلفاني مديرعامل شاهين ناصر رفيعي سرپرست تيم را از سمتش برکنار کرد و حميدکلليفرد هم اعلام کرد در نبود ناصر رفيعي او هم در اين سمت نميماند. اين درحالي است که بازيکنان شاهين بوشهر به دليل عدم پرداخت مطالباتشان در بازي روز گذشته مقابل الوند همدان حاضر به مسابقه نشدند و به همدان هم نرفتند. مشکلات اين روزهاي شاهين به هيچ وجه در شان و منزلت مردم استان بوشهر نيست و جا دارد مسئولان اين باشگاه تا اين تيم منحل نشده فکر اساسي کرده و بار ديگر دلسوزان شاهين را وارد گود کنند. ورزش3 |