سرمربي پرسپوليس بايد پرسپوليسي باشد [h=2] سرمربي سابق تيم فوتبال داماش گيلان گفت: سرمربي پرسپوليس بايد پرسپوليسي باشد. |
[TD="align: left"]
حميد درخشان در حاشيه همايش دانشافزايي مربيان ليگ فوتبال در مورد گزينههاي مربيگري پرسپوليس يعني مايلي کهن و ابراهيمزاده گفت: هر کس که سرمربي شود برايش آرزوي موفقيت ميکنم و پيشاپيش به او تبريک ميگويم. به گزارش فارس، وي در مورد اينکه خودش چقدر براي سرمربيگري شانس دارد، اظهار داشت: من چيزي نميدانم و هيئت مديره بايد در اين زمينه تصميمگيري کند و هنوز چيزي مشخص نشده است. وي در مورد اينکه معتقد است سرمربي پرسپوليس بايد پرسپوليسي باشد، گفت: به نظرم پرسپوليس آنقدر مربي دارد که بتوانند اين تيم را هدايت کنند. به عقيده من سرمربي پرسپوليس بايد پرسپوليسي باشد. زيرا يک بار استقلال اين مسئله را تجربه کرد و از يک سرمربي غيراستقلالي استفاده کرد که تجربه خوبي نبود. فيروز کريمي مدتي سرمربي استقلال شد بنابراين به عقيده من پرسپوليس و استقلال از ساير تيمها متفاوت هستند. وي در مورد اينکه چرا حاضر نشد با پيرواني به طور مشترک سرمربي پرسپوليس شود، گفت: در فوتبال يک نفر بايد تصميمگيرنده باشد و دو نفر نميتوانند به طور همزمان براي يک تيم تصميم بگيرند و به همين دليل من معتقدم که يک نفر بايد سرمربي باشد. |
ورزش3