• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سرکه، عامل دفع سموم بدن

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
635449999139710926.jpg

یک مشاور تغذیه به افراد دارنده‌ چربی توصیه کرد از سرکه و آبلیمو برای کاهش کلسترول خون و چربی استفاده کنند.

گلزار مولایی، سرکه را یکی از فرآوردهای طبیعی دانست که مصرف خوراکی بیشتری دارد و گفت: سرکه بیشترین کاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.

مشاور تغذیه بیمارستان آیت الله طالقانی با بیان اینکه سرکه سرشار از ویتامین C با مزه ترش است، افزود: مصرف سرکه در انواع ترشی و سالادها باعث خوشمزگی، طعم دهندگی، تحریک اشتها می شود همچنین ترشح شیره گوارشی به واسطه مصرف سرکه فرایند هضم غذا را راحت تر می کند.
وی گفت: سرکه سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی است از این جهت وقتی این ماده به ترشیجات یا سالادها اضافه می شود طعم سرکه سبب جذب مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در سالاد مثل کاهو، هویج، خیار و گوجه فرنگی خواهد شد.
مولایی افزود: سرکه و حتی آبلیمو به دلیل ترشی مزه و ویتامین C موجود در آن حاوی اسید اسکوربیک است که افراد که چربی دارند توصیه می شود از سرکه سفید برای کاهش کلسترول خون و چربی استفاده کنند چرا که سرکه، خون را رقیق کرده و تجزیه کننده چربی و عامل دفع سموم بدن است.
وی با بیان اینکه مصرف سرکه تاثیری خوبی در سوخت و ساز بدن دارد، گفت: سرکه توانایی از بین بردن باکتری های مضر دستگاه گوارش را دارد به همین دلیل افرادی که با مشکل یبوست، اسهال، دل درد و نفخ روبرو هستند توصیه می شود از این ماده استفاده کنند.
این مشاور تغذیه افزود: افرادی که مبتلا به ضعف اعصاب، درد مفاصل و زخم معده هستند از مصرف این مایع به دلیل اسیدی بودن پرهیز کنند.(ایسنا)




 
بالا