********** با عرض معذرت از همه دوستان که اومدن سر زدن و من نبودم جواب بدم******** دقیقا همون روز اول وقتی از سایت خارج شدم سیستمم کلا داغون شد و این یه سیستم جدیده و من هیچی توش ندارم ***** منظورم به منظره و عکس بود ******* انشاالله از فردا سر حوصله در خدمت دوستان هستم********* با تشکر از فاطمه جان:احترام::گل:سلام
دل آرام جون ممنون میشم جوابا رو یه رنگ دیگه بنویسی ************************************
به روی چشم:احترام:
51- یک عکس از دوران کودکی ******** اگه تونستم میذارم ****شاید فردا
یک عکس از منظره مورد علاقه ********* اونم به روی چشم******** پایین توضیح میدم
یک عکس یا تصویر مورد علاقه خودتون (موضوع آزاد)
52-شغل فعلی شما چیه؟ کارمند
53-بین دوستاتون کدوم اخلاقتون بارزتره؟ از کدوم منفی یا مثبت؟
54-به نظرتون معنی عبارت انسانم آرزوست چیه؟ اینکه همه ابنا بشر با مذاهب و اعتقادات و اخلاقای متفاوت انسان هستن که شکی نیست ولی آیا رفتار و برخورداشون با همنوع و غیر همنوعشون مناسب شأن انسانیشون هست یا نه ؟ این مهمه
55-نظرتون رو راجع به اینا بگید
الف) جوونهای امروزی : خوب ، ماه ، پرانرژی ، باهوش ولی تا حدودی زیادی احساسی
ب) پدرها و مادرها : خدا سایشونو رو سر ما نگه داره و کمک کنه بتونیم اونطور که باید وظیفه فرزندی رو خوب ادا کنیم
ج) کنکور= سختی که بعدا خاطره شیرین زندگیمون میشه
د) سینمای ایران : گاهی عالی گاهی مایه تأسف
ه) سینمای هالییود : اونم همینطور
56-به خودتت از 0-20 چه نمره ای میدید؟15
57-دوست دارید تا کی رو این صندلی باشید؟ والله من شرمنده دوستان هستم چی بگم
58-نظرتون در مورد شانس چیه؟ بهش اعتقاد دارید؟تا حدودی درسته
59-برای خواسته هاتون چقدر می جنگین؟ خیلی ولی مصلحت تو تصمیماتم موثره
60-چقدر ریسک پذیر هستین؟ زیاد
61-یه کتاب بهم معرفی کنید : سوشون اثر بانو سیمین دانشور
62-چه کتابی روتون تاثیر زیادی داشته؟ کی بهتون معرفی کرده بود؟ کتاب که زیاد خوندم و تقریبا از همه سود بردم حتی اون کتابای فکاهی
چون بنظرم مطالب یه کتاب خیلی چیزا روبهمون یاد میده البته بشزطی که بخوایم*****ولی آخرینش کتاب بادبادک باز بود و اگه اشتباه نکنم نویسندش خالد حسینی هستش **** موضوعش هم در مورد دو کودک هم بازی هست ولی در واقع اوضاع افغانستان رو قبل از حمله شوروی به خاکشون نشون میده******** کتاب جالبیه
63-از چه سبک نقاشی خوشتون میاد؟ من چندان سر در نمیارم ولی آثار استاد فرشچیان رو دوست دارم *** یه جورایی مثل شعره