mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
طرز تهیه: گوشت چرخ كرده را با روغن سرخ مي كنيم
پياز سرخ شده را با سيب زميني پخته و خرد شده بهمراه سبزيجات خرد شده اضافه كرده
و كمي بهم مي زنيم بعد نمك و زرد چوبه و فلفل تند را در مواد ريخته بهم مي زنيم
و حرارت را خاموش مي كنيم ( سبزيجات نبايد زياد سرخ شود ) تمبر هندي را در مقداري آب حل كرده
و از صافي رد مي كنيم مقداري از آب و تمبر صاف شده به مايه سمبويه اضافه مي كنيم
و از مواد در نان مثلثی شكل ريخته و بسته بندي مي كنيم
اكنون سمبوسه ها را با حرارت ملايم سرخ مي كنيم
و در ديس مي چينيم در پايان آنها را با سس مخلوط از تمبر هندي و سس گوجه وفلفل زیاد ميل مي كنيم .
پياز سرخ شده را با سيب زميني پخته و خرد شده بهمراه سبزيجات خرد شده اضافه كرده
و كمي بهم مي زنيم بعد نمك و زرد چوبه و فلفل تند را در مواد ريخته بهم مي زنيم
و حرارت را خاموش مي كنيم ( سبزيجات نبايد زياد سرخ شود ) تمبر هندي را در مقداري آب حل كرده
و از صافي رد مي كنيم مقداري از آب و تمبر صاف شده به مايه سمبويه اضافه مي كنيم
و از مواد در نان مثلثی شكل ريخته و بسته بندي مي كنيم
اكنون سمبوسه ها را با حرارت ملايم سرخ مي كنيم
و در ديس مي چينيم در پايان آنها را با سس مخلوط از تمبر هندي و سس گوجه وفلفل زیاد ميل مي كنيم .