• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سه ليوان دوغ معادل يك ليوان شير

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
نويسنده : دكتر «ثريا نواب پور»، كارشناس صنايع شير

ارزش غذايي دوغ معادل 50 درصد از ارزش غذايي شير و ماست است و بهترين نوشابه ايراني محسوب مي‌شود.

دوغ از اختلاط آب و 30 تا 40 درصد ماست يا شير رقيق شده توليد مي‌شود و حاوي مقادير بسياري پروتئين و كلسيم موجود در شير است.





مصرف روزانه 3 ليوان دوغ معادل يك ليوان شير است اما به دليل استفاده نمك در طعم‌ آن و مشكلات ناشي از افزايش نمك در بدن توصيه مي‌شود، دوغ جايگزين شير نشود.

استفاده از اسانس‌هاي نعناع و كاكوتي در دوغ را طبيعي و بي ضرر مي باشد و دوغ نه تنها يك نوشيدني بلكه به لحاظ خواص فراواني كه دارد يك غذا نيز محسوب مي‌شود.

*لزوم استفاده از محصولات استريليزه و پاستوريزه
با توجه به قانون ممنوعيت استفاده از فرآورده‌هاي شيري غير استاندارد كه از سال 1930 در ايران معمول شد متاسفانه همچنان مشاهده مي‌شود كه برخي با استفاده از شير و محصولات غير استاندارد به بيماري‌هاي مشترك دام و انسان دچار مي‌شوند.
به منظور حفظ سلامت و جلوگيري از بروز هرگونه بيماري، از مصرف فرآورده‌هاي شير غيراستاندارد كه در اماكن غير بهداشتي تهيه مي‌شود، خودداري كنيد.
 
بالا