• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوالات علمی و آموزشی ( همه شرکت کنید )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Reza.M

Banned
با عرض سلام اینم جواب مسابقه

دوستان بدلیل اینکه نشد فرمول ها را در پست انجمن قرار بدم از فرمول نویسی خود داری میکنم
خواهیم داشت :

ٍE = landa/(2pi)er
r = 6

من توضیح این قسمت رو حضورتون میدم
ما می توانیم صاعقه رو همانند یک خط بادار استوانه ای در نظر بگیریم
همانطور که نگار عزیز گفتند :
الکترون ها به محض اینکه به زمین می رسند می جهند و باعث درخشش می شوند
مولکول های هوا درمیدان الکتریکی به میزان رو به رو فرو می شکنند : 3x10^6 N/C

سپس با بررسی فرمولی که گفته شد و حل آن و مقدار دهی می توانیم به مقدار 6 متر برسم
یعنی شعاع نورانی صاعقه در زمان برخورد 6 متر است

اما هدف من از طرح این سوال :
زمانی که خط باردار از آسمان به زمین متصل می شود و الکترون ها به زمین منتقل می شوند در خطی فرضی معادل اندازه ی -3^10 به زمین انتقال می یابند
اما این در حالی است که در زمان برخورد میزان یونیده شدن مولکول های هوا به قطر 12 متر را نمایان می سازد !!!

اگر به اعداد دقت کنید تنها قدرت پروردگار بزرگ و قدرتمند را مشاهده میکنیم که به این عظمت برای ما به نمایش گذاشته شده است
با وجود اینکه دوستان گفتند سوال سختی بود اما من دوست داشتم در اولین سوال ، گوشه ی کوچکی از قدرت بی پایان پروردگارمان را نمایش دهم

باز هم تبریک میگم به نگار عزیز
منتظر سوال بعدی باشید
جایزه ها هم مطابق با اجازه علی جان به صورت ماهیانه بر اساس تعداد پاسخ درست از محصولات انجمن برای دوستان ارسال می شود

در پناه حق ...

آخرین ویرایش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من مثل همیشه کاملا موافقم
چه بهتر از این که یه یادگاری از ایران انجمن به یادگار داشته باشیم به جای یه کارت شارژ زود گذر
از همین حالا به اونایی که برنده می شن تبریک می گم :نیش:

Reza.M

Banned
سوال جدید رو دارم طراحی میکنم
مد نظر دارم از بهترین جوایز و مخصوصا گرون ترین جوایز فروشگاه برای جوایز استفاده کنم :سوت::50::49:
سوالی که دارم طراحی میکنم از رشته ی کامپیوتر هستش
کامپیوتریاش بیان جلو :نیش:

ahmadfononi

معاونت انجمن
ایول من هستم.:نیش:

سوال جدید رو دارم طراحی میکنم
مد نظر دارم از بهترین جوایز و مخصوصا گرون ترین جوایز فروشگاه برای جوایز استفاده کنم :سوت::50::49:
سوالی که دارم طراحی میکنم از رشته ی کامپیوتر هستش
کامپیوتریاش بیان جلو :نیش:

Reza.M

Banned
خانم ها و آقایان سلام مجدد خدمت شما
اومدم یه سوال بزارم اما از اونجایی که حدس میزنم مثل سوال قبلی دوستان بگن سخته یه تصحیح روش انجام میدم و بعدش سوال رو میزارم همینجا
اما خوب دوست دارم از اونجایی که قراره این بخش پر طرفدار باشه :نیش: بیایید و درباره سوالایی که قراره اینجا بزاریم نظر بدید

کی نظر میده دستش بالا :شاد:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
دستم بالاست
سوالات نمی گم سخت نباشه ولی برای همه سنین باشه
مثلا سوال قبلی برای زیر دیپلم ها مثل بمب هیروشیما بود :نیش:
سوالات سخت ولی عمومی مطرح کنید

Reza.M

Banned
دستم بالاست
سوالات نمی گم سخت نباشه ولی برای همه سنین باشه
مثلا سوال قبلی برای زیر دیپلم ها مثل بمب هیروشیما بود :نیش:
سوالات سخت ولی عمومی مطرح کنید

حتما دوست عزیز
سوال قبلی رو همینجوری مطرح کردم اونموقع مدیر نبودم :نیش:
الان با دقت بیشتری سوالات مطرح میشه
البته در حال یک برنامه ریزی کوچیک هستم که بعد از اتمام بخوبی سوالات مطرح می شوند
با تشکر

Maryam

متخصص بخش ادبیات

.

سلام من پیشنهادم اینه که سوالات هم آسون باشه و هم سوالاتی نباشه که بشه با سرچ کردن توی نت جوابشو بدست آورد
ممنون از مجری مسابقه ... :گل:

Reza.M

Banned

سلام من پیشنهادم اینه که سوالات هم آسون باشه و هم سوالاتی نباشه که بشه با سرچ کردن توی نت جوابشو بدست آورد
ممنون از مجری مسابقه ... :گل:

با تشکر از شما
اما مساله ای که وجود دارد اینست که هر کسی هر چقدر اطلاعات هم داشته باشد باز هم احتیاج به جستجو پیدا می کند و جذابیت مسابقه به همین جستجو و فعالیت برای یافتن پاسخ است
اما قبول دارم که سوال سخت هم گزینه ی مناسبی نیست
من در تلاشم یک چارت مناسب برای طراحی و نحوه ی سوالات همچنین روند تغییر سوالات ایجاد کنم
امیدوارم با کمک شما دوستان تحقق این امر تسهیل یابد
با تشکر ...

Reza.M

Banned
با سلام خدمت شما دوستان ارجمند و گرامی
در این لحظه سوال آموزشی دیگری رو مطرح میکنم

سوال 2 : سوال ساده کامپیوتر
گاهی اوقات زمانیکه کامپیوتر روشن است ، پس از چند دقیقه و گاها چند ساعت بطور اتفاقی Restart یا Shut down می شود
سوال این است که در این مواقع ، چه مشکلی باعث بروز این عیب در سیستم کامپیوتری ما شده است ؟

با تشکر
مسئول مسابقات ایران انجمن - Reza.M

mahdad_mtp

کاربر ويژه
به احتمال قوی در تنظیمات داخلی ویندوز تنظیم شده که بعد از چند ساعت سیستم شات داون شه
یا اینکه مشکل از سخت افزار و پاورش باشه
یا اینکه بسته به شرایط ویروس داشته باشه که این کار زود زود اتفاق میفتد و بعید میدونم منظورتون این حالت باشه

mary.brayant

کاربر ويژه
من با اقا مهداد موافقم.
احتمالا یا ویندوز مشکل داره یا ویروس داره
فقط خواهشا زودتر جوابشو بگید
اخه کامپیوتر من همین مشکل رو پیدا کرده!!!
:43::43::43::43::43:

Reza.M

Banned
با سلام خدمت شما مریم خانم عزیز

پاسخ کامل این سوال فردا در همین قسمت قرار می گیرد :گل::گل:

ahmadfononi

معاونت انجمن
برای این مشکل چندین مورد هست که :

1. سیستم ویروسی شده است و آن ویروس اینکار رو میکند که سیستم بصورت خودکار خاموش یا راه اندازی مجدد بشود.

2. Cpu سیستم داغ شده است و جواب گو نیست و باید خاموش یا راه اندازی مجدد بشود.

3. تنظیم کردن این مورد از قسمت Power Options قسمت Control Panel .

:نیش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
دلایل بسیاری ممکن است باعث این اتفاق بشود . یکی از این دلایل ممکن است به هارد شما مربوط باشد . وجود بدسکتورها در قسمتی که فایل pagefile.sys در آن قرار دارد و یا ایراد در این قسمت سبب می شود ویندوز فایلی بسیار مهم را از دست داده و قادر به ادامه کار نباشد . و سیستم هنگ می کند . و یا اختلال در عمل کرد هارد هم همین کار رو می کنم . دلایل بسیاری ممکن است باعث این اتفاق بشود .

یکی از این دلایل ممکن است به هارد شما مربوط باشد . وجود بدسکتورها در قسمتی که فایل pagefile.sys در آن قرار دارد و یا ایراد در این قسمت سبب می شود ویندوز فایلی بسیار مهم را از دست داده و قادر به ادامه کار نباشد . و سیستم هنگ می کند . و یا اختلال در عمل کرد هارد هم همین کار رو می کنم .

درست کار نکردن هارد بغیر از آسیب دیدن خود هار . ممکن است دلیل دیگری داشته باشد . و آن ایراد در عمل کرد رم باشد . (خود رم هم ممکن است به تنهایی این عامل رو باعث شود.)

یکی دیگر از علتها ممکن است مربوط به کارت گرافیک باشد . ممکن است کارت گرافیک شما ایراد داشته باشد .

و یا اینکه سی پی یوی سیستم شما بیش از اندازه داغ کند .

اما بغیر از این اتفاق ها . و مهمترین علت نا مناسب بودن پاور دستگاه باشد .

چون اگر پاور شما نتواند برق مصرفی سیستم رو تامین کند اتفاقهای زیر اتفاق می افتد :

هارد خود به خود در حین انجام کار خاموش روشن می شود . (در این هنگام صدای تق مانندی به صورت متوالی شنیده می شود ) که بعد از چند ثانیه سیستم هنگ می کند یا رستارت می شود ، یا بعد از ظاهر شدن صفحه ای آبی رستارت می شود . و یا در بدترین حالت کامپیوتر خاموش می شود.

ممکن است رم دستگاه لحظه ای بدون برق باشد در این صورت تمامی اطلاعات موجود در آن پاک شده و کامپیوتر خاموش می شود.

و...

این اتفاقات معمولا یک دفعه ظاهر می شوند . و ممکن است در گذشته حتی یک بار هم اتفاق نیفتاده باشد . و علت آن این است که پاور شما در گذشته نو بوده و در آن موقع می توانسته برق سیستم را تامین کنید . اما بعد از مدتی قدرت خود را کمی از دست داده و به لب مرز رسیده است . و با یک تغییر کوچک این اتفاق می افتد .

مثلا من خودم یک پاور 500 معمولی داشتم .که برق سیستم را تامین می کرد . البته وقتی به ولتاز های سیستم در بایوس نگاه می کردی . تمامی لب مرز بودند .

مثلا ولتاژ

+5 = 5.6 تا 4.95 متغیر بود که نباید این جوری باشد و این نشان دهنده کم بودن قدرت پاور بود

من بعد از اضافه کردن یک سی دی رایتر و یک هارد دیگر و خرید یک کارت گرافیک بهتر

دچار رستارت های بسیاری شدم .

که با خرید یک پاور 500 واقعی مشکل حل شد .

--

شما برای حل مشکلتان کارهای زیر را انجام دهید ممکن است کار شما بدون صرف هزینه درست شود در غیر این صورت باید ابتدا از صحت کار قطعات مطمئن شوید اگر همه درست بودند آن وقت مشکل از پاور است .

اول از همه تمامی کامپیوتر خود را کاملا تمیز کنید . تمامی گردو غبار موجود در روی سی پی یو را با فشار باد پاک کنید . داخل پاور را هم همین طور . برای این کار به پنچر گیری محل خودتون بروید . همه جای کامپیوتر خودتون را باد بگیرید. تمامی قطعات کامپیوتر خودتون رو که تازگی به آن اضافه کرده این از آن جدا کنید. مثل کارت TV یا قطعات جانمی

رایت و دیویدی و...

و فقط قطعات ضروری و مهم را متصل نگاه دارید .

کامپیوتر را رو شن کنید و از آن استفاده کنید .

اگر مشکل رفع شده بود . دوباره تمامی قطعات جانبی رو وصل کنید و دوباره امتحان کنید .

اگر مشکل دوباره بوجود آمد دو حالت دارد قطعات جانبی شما مشکل دارد ، یا پاور مشکل دارد .

اگر این مشکل اصلا با کارهای بالا حل نشد

برای تست RAM

وارد ویندوز شوید . تا آنجا که سیستم به شما اجازه می دهد برنامه اجرا کنید آنقدر اجرا کنید تا رم دستگاه شما پر شود . اگر کامپیوتر رستارت شد که معلوم است که رم شما مشکل دارد ( البته فراموش نکنید اگر صدای تق را از هارد شنیدید اونوقت هارد شما یا خراب است یا پاور کم آورده است )

البته برای تست قطعات بهترین راه خارج کردن آنها و استفاده از یک قطعه دیگر به جای آن است .

برای تست هارد هم بهتر است آن را با فرمان chkdsk /f در Command Prompt اسکن کنید و هرچه گفت گزینه y را بزنید و بعد از رستارت کردن برنامه قبل از ویندوز اجرا می شود و داریو C را اسکن می کند . اگر بدسکتوری دیدید یا در هنگام اسکن کامپیوتر رستارت شد هارد مشکل دارد .

اول از همه در رفع بدسکتور اقدام نمایید (اگر درایو شما فرمت NTFS باشد بعد از پایان اسکن شدن هارد کامپیوتر رستارت می شود )

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام

البته ویروس کامپیوتر رو شات داون نمیکنه بلکه ریسیت میکنه. احتمالا مشکل از پاور باشه چونکه اگر سیم برقی که به هارد وصل

هست اشکال داشته باشه برق را به هار نمی رساند و .... ریسیت می شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا