با عرض سلام اینم جواب مسابقه
دوستان بدلیل اینکه نشد فرمول ها را در پست انجمن قرار بدم از فرمول نویسی خود داری میکنم
خواهیم داشت :
ٍE = landa/(2pi)er
r = 6
من توضیح این قسمت رو حضورتون میدم
ما می توانیم صاعقه رو همانند یک خط بادار استوانه ای در نظر بگیریم
همانطور که نگار عزیز گفتند :
الکترون ها به محض اینکه به زمین می رسند می جهند و باعث درخشش می شوند
مولکول های هوا درمیدان الکتریکی به میزان رو به رو فرو می شکنند : 3x10^6 N/C
سپس با بررسی فرمولی که گفته شد و حل آن و مقدار دهی می توانیم به مقدار 6 متر برسم
یعنی شعاع نورانی صاعقه در زمان برخورد 6 متر است
اما هدف من از طرح این سوال :
زمانی که خط باردار از آسمان به زمین متصل می شود و الکترون ها به زمین منتقل می شوند در خطی فرضی معادل اندازه ی -3^10 به زمین انتقال می یابند
اما این در حالی است که در زمان برخورد میزان یونیده شدن مولکول های هوا به قطر 12 متر را نمایان می سازد !!!
اگر به اعداد دقت کنید تنها قدرت پروردگار بزرگ و قدرتمند را مشاهده میکنیم که به این عظمت برای ما به نمایش گذاشته شده است
با وجود اینکه دوستان گفتند سوال سختی بود اما من دوست داشتم در اولین سوال ، گوشه ی کوچکی از قدرت بی پایان پروردگارمان را نمایش دهم
باز هم تبریک میگم به نگار عزیز
منتظر سوال بعدی باشید
جایزه ها هم مطابق با اجازه علی جان به صورت ماهیانه بر اساس تعداد پاسخ درست از محصولات انجمن برای دوستان ارسال می شود
در پناه حق ...
دوستان بدلیل اینکه نشد فرمول ها را در پست انجمن قرار بدم از فرمول نویسی خود داری میکنم
خواهیم داشت :
ٍE = landa/(2pi)er
r = 6
من توضیح این قسمت رو حضورتون میدم
ما می توانیم صاعقه رو همانند یک خط بادار استوانه ای در نظر بگیریم
همانطور که نگار عزیز گفتند :
الکترون ها به محض اینکه به زمین می رسند می جهند و باعث درخشش می شوند
مولکول های هوا درمیدان الکتریکی به میزان رو به رو فرو می شکنند : 3x10^6 N/C
سپس با بررسی فرمولی که گفته شد و حل آن و مقدار دهی می توانیم به مقدار 6 متر برسم
یعنی شعاع نورانی صاعقه در زمان برخورد 6 متر است
اما هدف من از طرح این سوال :
زمانی که خط باردار از آسمان به زمین متصل می شود و الکترون ها به زمین منتقل می شوند در خطی فرضی معادل اندازه ی -3^10 به زمین انتقال می یابند
اما این در حالی است که در زمان برخورد میزان یونیده شدن مولکول های هوا به قطر 12 متر را نمایان می سازد !!!
اگر به اعداد دقت کنید تنها قدرت پروردگار بزرگ و قدرتمند را مشاهده میکنیم که به این عظمت برای ما به نمایش گذاشته شده است
با وجود اینکه دوستان گفتند سوال سختی بود اما من دوست داشتم در اولین سوال ، گوشه ی کوچکی از قدرت بی پایان پروردگارمان را نمایش دهم
باز هم تبریک میگم به نگار عزیز
منتظر سوال بعدی باشید
جایزه ها هم مطابق با اجازه علی جان به صورت ماهیانه بر اساس تعداد پاسخ درست از محصولات انجمن برای دوستان ارسال می شود
در پناه حق ...
آخرین ویرایش: