• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوالات مصاحبه

Maryam

متخصص بخش ادبیات
فاطمه میگوید:تاریخ ارسال دیدگاه: 1392/03/27 کد دیدگاه : 5568 زمان ارسال دیدگاه : 08:47 (Edit)

غزل جان ناراحت نباش عزیزم. من دیروز مصاحبه شدم نرم افزار بودم حتی ازم نپرسید از کدوم موضوع بپرسم هرچی سوال بانک که فکرشو بکنی ازم پرسید پشت سر هم به نرمالسازی که رسید گفتم این مبحث و آشنا نیستم . 90 درصد سوالاتو درست جواب دادم بعدش الکی گیر دادن به چیزای دیگه. حالا فقط باید توکل کنیم به خدا. راستی سوال انگلیسیم ازم تخصصی پرسیدند در حالی که نفرات قبلی که رفته بودن گفتن 2 سوال بیشتر نپرسیدن از من 4 تا سوال تعریف بانک رابطه ای و یه سوال که حتی معنیشو نفهمیدم و تفاوت محیط کار فعلی با کار در امور مالیاتی را شرح دهید. همتون فقط به خدا توکل کنید چون نمیشه پیش بینی کرد از چه موضوعی می پرسن. من 3 تا کتاب شبکه خونده بودم دریغ از یک سوال..

Maryam

متخصص بخش ادبیات
niloo میگوید:تاریخ ارسال دیدگاه: 1392/03/09 کد دیدگاه : 4410 زمان ارسال دیدگاه : 22:42 (Edit)

سلام من کارمند سازمان امور مالیاتی هستم، من در ازمون استخدامی حدود 4 سال گذشته استخدام شدم. در دوره ما مصاحبه تخصصی برگزار نشد. پس از اعلام نتایج و تکمیل فرمها و مدارک در تاریخهای اعلامی، تحقیقات محلی اغاز می شود و پس از بررسی شرایط به مصاحبه عقیدتی دعوت می شوید> مصاحبه عقیدتی در خصوص مسائل دینی و عقیدتی می باشد. مسائل دینی شامل کلیه مسائلی است که در رساله امده است و یک فرد به صورت روزمره با انها روبرو می شود ( برای مثال در خصوص نمازهای یومیه، نمازهای اعیاد، نماز جمعه، روزه، وضو، خمس، زکات) می باشد و قسمتی از مصاحبه در خصوص مسائل سیاسی روز می باشد: از جمله سوال در خصوص اسامی نمایندگان مجلس شهر محل زندگی، وزرا، قانون اساسی، قانون مدیریت خدمات کشوری، شرکت در انتخابات و ... می باشد.
در خصوص سوالات تخصصی کارشناس مالیاتی، یک کارشناس مالیاتی علاوه بر اگاهی از دروس تخصصی رشته تحصیلی،بد نیست اطلاعات مختصری از قانون مالیاتها داشته باشد ، مثلا بدانید که در حال حاضر دو قانون مالیات بر ارزش افزوده و قانون مالیاتهای مستقیم در کشور در حال مطالبه می باشد. قانون مالیات بر ارزش افزوده یک نوع مالیات بر مصرف است که مصرف کننده نهایی مالیات را پرداخت می کند(مراجعه به سایت www.vat.ir) ، مالیات مستقیم مالیاتی است که از هر شخصی که درامدی کسب می کند دریافت می شود که شامل مالیات بر ارث، مالیات بر درامد حقوق، مالیات بر درامد اشخاص حقوقی(شرکتها)، مالیات بر درامد اشخاص حقیقی و ...

Maryam

متخصص بخش ادبیات
واااااااااااو :نفس عمیق:
بلاخره تموم شد!
130 صفحه وییییییی بهش فکر میکنم جوجه ها دور سرم میچرخن :73:
حالا نوبت شما هستش :بدجنس: ببینم کی تکمیلش میکنید :لبخند:

بالا