afceaglee2013
New member
درود
مشخصات سیستم من اینه
Intel Q6600
مادر بورد : Asus P5Q-Pro
1*2Gig 800MHz Pioner
Green 430A
GeForce 9500 512 DDR3
CD/RW - DVD/RW
HDD 500Gig SeaGate
من این سیستم رو 2 سال پیش برای اورکلاک خریدم ولی تا حالا قسمت نشده :نیش:
موندم پاور چی بگیرم ..
قصد خرید کارت گرافیکی 460 از انویدیا یا یکی از کارت های سری 6000 همرده ی 460 حالا مدلش مهم نیست توان مصرفی برای کارت گرافیک رو حداکثر 250 وات در نظر گرفتم . یه رم 2 گیگ دیگه هم بعدا می خرم.
اونطور که حساب کردم حداکثر توان مصرفی سیستم در نهایت میشه 650 وات (بدون در نظر گرفتن خنک کننده ی آبی)
خنک کننده رو هم به احتمال زیاد 3DGalaxy II انتخاب کنم
Q6600 در فرکانس 2.4 کار میکنه قصد دارم حداقل تا 3.5 گیگ اور کنم اگه خنک کننده اجازه داد بیشتر هم اورکلاک میکنم
میخواستم بدونم با اورکلاک کردن پردازنده ، رم ، کارت گرافیکی و .. و اضافه شدن خنک کننده ی آبی حداکثر مصرف سیستم چقدر میشه. میخوام پاور 785 از Green رو تهیه کنم ولی نمیدونم جواب اورکلاک رو میده یا نه ..:فکر:
ممنون میشم راهنمایی کنید :گل:
مشخصات سیستم من اینه
Intel Q6600
مادر بورد : Asus P5Q-Pro
1*2Gig 800MHz Pioner
Green 430A
GeForce 9500 512 DDR3
CD/RW - DVD/RW
HDD 500Gig SeaGate
من این سیستم رو 2 سال پیش برای اورکلاک خریدم ولی تا حالا قسمت نشده :نیش:
موندم پاور چی بگیرم ..
قصد خرید کارت گرافیکی 460 از انویدیا یا یکی از کارت های سری 6000 همرده ی 460 حالا مدلش مهم نیست توان مصرفی برای کارت گرافیک رو حداکثر 250 وات در نظر گرفتم . یه رم 2 گیگ دیگه هم بعدا می خرم.
اونطور که حساب کردم حداکثر توان مصرفی سیستم در نهایت میشه 650 وات (بدون در نظر گرفتن خنک کننده ی آبی)
خنک کننده رو هم به احتمال زیاد 3DGalaxy II انتخاب کنم
Q6600 در فرکانس 2.4 کار میکنه قصد دارم حداقل تا 3.5 گیگ اور کنم اگه خنک کننده اجازه داد بیشتر هم اورکلاک میکنم
میخواستم بدونم با اورکلاک کردن پردازنده ، رم ، کارت گرافیکی و .. و اضافه شدن خنک کننده ی آبی حداکثر مصرف سیستم چقدر میشه. میخوام پاور 785 از Green رو تهیه کنم ولی نمیدونم جواب اورکلاک رو میده یا نه ..:فکر:
ممنون میشم راهنمایی کنید :گل:
آخرین ویرایش: