• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوالات و مشکلات کلی اوکلاک

afceaglee2013

New member
درود
مشخصات سیستم من اینه
Intel Q6600
مادر بورد : Asus P5Q-Pro
1*2Gig 800MHz Pioner
Green 430A
GeForce 9500 512 DDR3
CD/RW - DVD/RW
HDD 500Gig SeaGate

من این سیستم رو 2 سال پیش برای اورکلاک خریدم ولی تا حالا قسمت نشده :نیش:
موندم پاور چی بگیرم ..
قصد خرید کارت گرافیکی 460 از انویدیا یا یکی از کارت های سری 6000 همرده ی 460 حالا مدلش مهم نیست توان مصرفی برای کارت گرافیک رو حداکثر 250 وات در نظر گرفتم . یه رم 2 گیگ دیگه هم بعدا می خرم.
اونطور که حساب کردم حداکثر توان مصرفی سیستم در نهایت میشه 650 وات (بدون در نظر گرفتن خنک کننده ی آبی)
خنک کننده رو هم به احتمال زیاد 3DGalaxy II انتخاب کنم
Q6600 در فرکانس 2.4 کار میکنه قصد دارم حداقل تا 3.5 گیگ اور کنم اگه خنک کننده اجازه داد بیشتر هم اورکلاک میکنم
میخواستم بدونم با اورکلاک کردن پردازنده ، رم ، کارت گرافیکی و .. و اضافه شدن خنک کننده ی آبی حداکثر مصرف سیستم چقدر میشه. میخوام پاور 785 از Green رو تهیه کنم ولی نمیدونم جواب اورکلاک رو میده یا نه ..:فکر:
ممنون میشم راهنمایی کنید :گل:

آخرین ویرایش:

M.Ryder

کاربر ويژه
درود
مشخصات سیستم من اینه
Intel Q6600
مادر بورد : Asus P5Q-Pro
1*2Gig 800MHz Pioner
Green 430A
GeForce 9500 512 DDR3
CD/RW - DVD/RW
HDD 500Gig SeaGate

من این سیستم رو 2 سال پیش برای اورکلاک خریدم ولی تا حالا قسمت نشده :نیش:
موندم پاور چی بگیرم ..
قصد خرید کارت گرافیکی 460 از انویدیا یا یکی از کارت های سری 6000 همرده ی 460 حالا مدلش مهم نیست توان مصرفی برای کارت گرافیک رو حداکثر 250 وات در نظر گرفتم . یه رم 2 گیگ دیگه هم بعدا می خرم.
اونطور که حساب کردم حداکثر توان مصرفی سیستم در نهایت میشه 650 وات (بدون در نظر گرفتن خنک کننده ی آبی)
خنک کننده رو هم به احتمال زیاد 3DGalaxy II انتخاب کنم
Q6600 در فرکانس 2.4 کار میکنه قصد دارم حداقل تا 3.5 گیگ اور کنم اگه خنک کننده اجازه داد بیشتر هم اورکلاک میکنم
میخواستم بدونم با اورکلاک کردن پردازنده ، رم ، کارت گرافیکی و .. و اضافه شدن خنک کننده ی آبی حداکثر مصرف سیستم چقدر میشه. میخوام پاور 785 از Green رو تهیه کنم ولی نمیدونم جواب اورکلاک رو میده یا نه ..:فکر:
ممنون میشم راهنمایی کنید :گل:
عزیز برا سیستم شما پاور 785 خوبه ولی زیاده
به نظر این حقیر ۶۸۵ کافیه

milimod

New member
سلام.من گرافیک geforce 6200 a AGP DDAR1 8X دارم.میشه هیت سینگgeforce 8500GT DDRA2 ,جایگزین هیت سینگ خودش کنم؟اصلا کارایی خوبی میده؟ برای اورکلاک کارت گرافیکم چ پیشنهادی دارید؟

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سلام.من گرافیک geforce 6200 a AGP DDAR1 8X دارم.میشه هیت سینگgeforce 8500GT DDRA2 ,جایگزین هیت سینگ خودش کنم؟اصلا کارایی خوبی میده؟ برای اورکلاک کارت گرافیکم چ پیشنهادی دارید؟

سلام
کارت شما از کارایی بسیار بسیار پایینی برخوردار هست و نمیتونید برای اجرای بازی های امروزه روش حساب کنید
اورکلاک هم حتی اگر 30 درصد تاثیر داشته باشه بازم کاراییش بسیار پایین هست
برای آموزش هم میتونید این تاپیک رو مطالعه کنید:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=3412

:گل:

milimod

New member
میخوام cpu اورکلاک کنم ی واتر بلاک دارم میسازم میشه لطف کنید راهنماییم کنید برای اور کلایک cupباید با چه نرمافزاری کار کنم و آیا cpu من با ارو کلاک کاریش بهتر میشه؟ مشخصات cpu :
Number of cores 1 (max 1)
Number of threads 1 (max 1)
Name Intel Pentium 4
Codename Northwood
Specification Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
Package (platform ID) Socket 478 mPGA (0x2)
CPUID F.2.9
Extended CPUID F.2
Brand ID 9
Core Stepping D1
Technology 0.13 um
Core Speed 2817.6 MHz
Multiplier x FSB 21.0 x 134.2 MHz
Rated Bus speed 536.7 MHz
Stock frequency 2800 MHz
Instructions sets MMX, SSE, SSE2
L1 Data cache 8 KBytes, 4-way set associative, 64-byte line size
Trace cache 12 Kuops, 8-way set associative
L2 cache 512 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size
FID/VID Control no

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
پردازنده های سوکت 478 علاوه بر دمای بالایی که دارند کارایی پایینی هم دارند
اورکلاک کردن این نوع پردازنده ها نه تنها کمکی نمیتونه کنه در افزایش کارایی (نهایت 10-15 درصد) بلکه دمای حرارتی هم بالا میره

بجای اورکلاک کردن بهتره به فکر تعویض پلتفرمتون باشید

بالا