• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال : آیا میتوان آدرس وبلاگ را تغییر داد

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من فكر نكنم كه بتوان آدرسو عوض كرد.
ولي مي توني براش دامنه بخري.
در ضمن بعضي از سرويس هاي وبلاگ دهي مثل بلاگ وب آدرس وبلاگ هاشونو عوض مي كنن ولي با پول.

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چند راه برای تغییر آدرس وبلاگ موجود هست .
1- استفاده از خدمات دهنده هایی که آدرس رایگان در اختیار کاربران میذارند و وصل کردن اون به وبلاگتون. مثل : .tk یا co.cc یا cz.cc که آدرس ارائه دهنده های این دامین های رایگان رو براتون در زیر نوشتم :

Dot TK - Renaming The Internet
CO.CC - Free Domain name registration + Free DNS service.
cz.cc - Free Domain Registration + Free DNS Service.

2- خرید یک دامنه پولی و وصل کردن اون به وبلاگ مثل ir.
3- استفاده از سایتهایی مثل VoV.iR , Free Domain Service, واو دات آی آر ,دامین رایگان برای ایجاد دامین و وصل کردن اون به وبلاگ .
4- بک آپ گیری کلی از مطالب وبلاگتون و بعد ایجاد آدرس جدید مورد نظرتون در همان سیستم وبلاگ دهی و بعد انتقال بک آپ مطالب از آدرس قدیمی به آدرس و کاربری جدیدتون در سیستم وبلاگدهی مورد نظر .
5-
ریدایرکت (انتقال خودکار از یک آدرس به آدرس جدید) کردن آدرس مورد نظرتون به آدرس فعلی وبلاگتون هست :

مشکل در redirect کردن وبلاگ در بلاگفا(انتقال خودكار به سايتي ديگر)
کد انتقال از یک صفحه به صفحه دیگر

ahmadfononi

معاونت انجمن

4- بک آپ گیری کلی از مطالب وبلاگتون و بعد ایجاد آدرس جدید مورد نظرتون در همان سیستم وبلاگ دهی و بعد انتقال بک آپ مطالب از آدرس قدیمی به آدرس و کاربری جدیدتون در سیستم وبلاگدهی مورد نظر .

وبلاگ من توی سیستم بلاگفاست

میشه ازش بک آپ گرفت اما نمیشه ریستور کرد آیا راهی هست که از همین راه رفت

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نه متاسفانه ، این ورژن از سیستم بلاگفا فقط توانایی بک آپ گیری از مطالب رو داره و قسمت بازگردانی بک آپ رو نداره .
نمیدونم شاید از طریق مکاتبه ی با بخش پشتیبانی هم بتونید اقدام کنید و درخواست تغییر آدرس رو بدید که خیلی بعید به نظر میرسه .
یک راه دیگه هم موجود هست و اون هم ریدایرکت کردن آدرس مورد نظرتون به آدرس فعلی وبلاگتون هست :
http://www.iranjoman.com/thread-219.html

http://www.iranjoman.com/thread-23400.html

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
سلام دوست عزیزم
امکان جدیدی در بلاگفا قرار داده شده که میتونی وبلاگتا تغییر ادرس بدی...
در این امکان جدید که خودمم امتحان کردم تمام نظرات و نوشته هات با ارشیو کامل به ادرس جدید منتقل میشد...
نگاهی به صحفه اول بلاگفا بنداز

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
درسته بلاگفا یه مدت پیش این امکانو گذاشت
البته اون طور یادم باشه فکر کنم احمد می دونه که بلاگفا جدیدا این امکانو گذاشته

بالا