• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال : آیا میتوان در وبلاگ تبادل لینک اتوماتیک قرار داد

ahmadfononi

معاونت انجمن
من میخواستم ببینم آیا میشه توی وبلاگ های بلاگفا یا تمام وبلاگ ها تبادل لینک اتوماتیک قرار داد.

اگر میشه لطفا کد را قرار بدهید .

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
این سیستم تبادل لینک خودکار رو من برای سیستم های وبلاگدهی بلاگفا یا میهن بلاگ تابحال ندیدم ولی به تازگی سیستم وبلاگدهی رز بلاگ چنین سیستمی رو جهت تبادل لینک خودکار برای کاربرانش ایجاد کرده که میتونید یک نمونه اون رو هم در این آدرس ببینید :
تبادل لینک هوشمند و خودکار.تبادل لینک اتوماتیک افزایش امار وبلاگ و وبسایت

اما برای سیستم های وبلاگدهی دیگه میتونید از سیستم های مشابه دیگر مثل لینک باکس استفاده کنید ، که سرویس دهنده های مختلفی در ایران این ابزار رو ارائه میدند که امکانات هرکدوم هم میتونه متفاوت باشه ، مثلاً ابزار لینک باکس سایت پارس تولز رو میتونید از آدرس زیر ایجاد کنید :
Parstools.com :: پارس تولز مرجع ابزارهای وب مستر
و یا سایر خدمات دهنده های ابزار وبلاگ که با کمی جستجو میشه به راحتی ابزارهای مشابهی رو هم پیدا کرد .

اما راه دیگه نصب اسکریپت سیستم تبادل هوشمند هست ، که برای راه اندازی چنین سرویسی توسط خودتون نیاز به کمی دانش در رابطه با راه اندازی وبسایت و کار با هاست هستید . البته نصب چنین اسکریپتی بسیار آسون هست و با کمی تلاش میتونید راه اندازی کنید .
مثل این سیستم که اسکریپت اون هم در سطح اینترنت موجود هست :
http://linke.gigfa.com/

ahmadfononi

معاونت انجمن

اما راه دیگه نصب اسکریپت سیستم تبادل هوشمند هست ، که برای راه اندازی چنین سرویسی توسط خودتون نیاز به کمی دانش در رابطه با راه اندازی وبسایت و کار با هاست هستید . البته نصب چنین اسکریپتی بسیار آسون هست و با کمی تلاش میتونید راه اندازی کنید .

حالا اگه من بخوام اسکریپت درست کنم چطوری باید درست کنم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
باید یک اسکریپت تبادل لینک خودکار از اینترنت دانلود کنید و بعد یک هاست (رایگان - پولی) تهیه کنید و بعد اسکریپت رو روی هاستتون نصب کنید.

بالا