• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال در مورد adsl

mina67

کاربر ويژه
سلام من هر چی گشتم جایی را پیدا نکردم که سوالم را بپرسم واسه همین اینجا میپرسم
من دو روزه چراغ adsl ثابت نمیشه و نمیتونم از نت استفاده کنم کسی میدونه مشکل از چیه به پشتبانی هم زنگیدم اول گفتن شاید خطتتون نویز داره بعد گفتن شاید یو اس بی مشکل داشته باشه ولی هر دوش چک کردم مشکلی نداشتن الان باید چیکار کنم در ضمن اگه نویز گیر بگیرم ایا مشکلم حل میشه و اینکه میتونه مشکل از اسپیلیتر باشه؟:قاطی::قاطی::قاطی:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
شما دو چراغ روی مودمتون برای اینترنتتون دارید.
چراغ ADSL و چراغ internet و یا نام های دیگه ای...
روشن بودن اولین گزینه یعنی اینکه ای دی اس ال خط شما فعال هست.
روشن بودن گزینه دوم یعنی مودم شما به اینترنت متصل هست.
اگر مشکل اول رو داشته باشید باید هر دو این چراغ ها خاموش باشند و یا چشمک زن. که این از دو حالت خارج نیست: یا سیستم ای دی اس ال شما از مخابرات به صورت کلی فعال نشده و یا اصلاً مودم به خط تلفن وصل نیست.
اگر مشکل دوم رو داشته باشید، پس باید چراغ ADSL روشن باشه ولی چراف internet چشمک زن. در چنین مواردی احتمالش خیلی کم هست که مشکل از سمت شما باشه و بیشتر مشکل مخابراتی هست.

mina67

کاربر ويژه
مودم من دو تا چراغ داره یکی پاور و یکی ای دی اس ال پاور که روشنه و ثابت هم هست و ای دی اس ال چشمگ زنه یه اسپلیتر داره که دو قمشت داره یکی واسه تلفن یکی واسه ای دی اس ال خوب بعد گفتن نویز گیر بگیر گرفتم وصل کردم ولی هنوز خوب نشده که

parisa

متخصص بخش
سلام
اگه تو خونه تلفن بی سیم داری اونوازپریزبکش اگه خوب نشد زنگ بزن شرکت پی گیرباش

الان که تو نت هستی؟پس مشکل کجاست؟

mina67

کاربر ويژه
الان دیال اپ به نت وصل هستم حسابی هم اعصابم خورد کرده اخه اینم سرعته واقعا متاسفم واسه ایرانی ها
حالا نویز گیر که گرفتم ولی
ولی نمیدونم درست وصل میکنم یا نه ببین یه طرفش نوشته line ه سیم تلفن دوشاخش به پریز تلفن وصل کردم و یه سر را زدم به همین جایی که نوشته لاین بعد طرف دیگه دو قسمت داره یکی مودم نوشته و یکی دیگه واسه تلفن بعد یه سیم دیگه برداشت یه سرش زدم بهجایی که نوشته مودم یه سر دیگه را به مودم جایی که نوشته ای دی اس ال وصل کردم درسته یا نه ؟ یعنی دیگه اسپلیتر قبلی را نباید استفاده کنم؟

WWE-HD

New member
سلام
ببخشید من adsl 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم 260 کیلو بایت بر ثانیه بود اما الان 60 شده ؟؟؟
هر جا دانلود کردم همین جور بود اما اگه توی خود سایت مخابرات بری و تست سرعت کنی 260 می ده دلیل چیه ؟؟؟
کسی جواب رو می دونه ؟؟؟

لطفا پاسخ بدید
:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
ببخشید من adsl 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم 260 کیلو بایت بر ثانیه بود اما الان 60 شده ؟؟؟
هر جا دانلود کردم همین جور بود اما اگه توی خود سایت مخابرات بری و تست سرعت کنی 260 می ده دلیل چیه ؟؟؟
کسی جواب رو می دونه ؟؟؟

لطفا پاسخ بدید

به طور کلی چند روزی هست که مشکل افت سرعت در نقاط مختلف رو داریم.
چند روزی صبر کنید.
منتها من پیشنهاد میکنم بهتون که سرعت دانلودتون رو با نرم افزار دانلود دانلود منیجر تست کنید و ببینید چه سرعتی رو برای دانلود میزنه، احتمال داره که با استفاده از این نرم افزار سرعت بالاتری رو داشته باشید.

WWE-HD

New member
راستی کسی مشکلی نوشته بود که ....
من هم همین مشکل رو داشتم که DSL یا LINK ثابت نمی شه
.
.
.
.
چاره شما این هست مودمت رو خونه ی دوستات تست کنی ؟ مودم کسی رو تو خونت تست کنی80% مودمت خراب شده باید یکی دیگه بگیری به احتمال 20 % مخابرات یا ... که سرورش هست مشکل داره که باید اعلام کنی
احتمالات دیگر (به ندرت):
پسوردت عوض شده یا اشتباه هست ، ...
بهتره اگه می تونید و بلد هستید سیم ورودی تلفن به خونه رو قطع کنید و مستقیم به مودم وصل کنید
و...

فعلا بای

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مودم من دو تا چراغ داره یکی پاور و یکی ای دی اس ال پاور که روشنه و ثابت هم هست و ای دی اس ال چشمگ زنه یه اسپلیتر داره که دو قمشت داره یکی واسه تلفن یکی واسه ای دی اس ال خوب بعد گفتن نویز گیر بگیر گرفتم وصل کردم ولی هنوز خوب نشده که

چشمک زن بودن چراغ ای دی اس ال به معنی فعال نبودن ای دی اس ال روی خط شما و یا وصل نبودن مودم به خط تلفن هست.
این چراغ باید به صورت ثابت روشن باشه.

WWE-HD

New member
ممنون از پاسخ فری شما دوست عزیز من با دانلود منجر تست کردم
چند تا لینک متفاوت رو تست کردم نمی دونم چرا می زنه 60 اما اگه توی سایت مخابرات یزد برم تست سرعت بزنم می گه 260 نمی دونم چرااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟
البته ممکن به خاطر باشه :
دفعه فیوز adsl ما رو عوض کردن چون مشکل داشت ممکنه از فوزی استفاده کرده باشند ک سرعت پایین باشه ؟؟؟

با تشکر

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ببینید احتمالاً سایت مخابرات روی سرور های داخلی هست و در واقع شبکه ی داخلی هست و سرعت دانلود در شبکه داخلی بهتر هست.
اما چند روزی هست که در نقاط مختلف کشور افت سرعت داریم از جمله خود من و بقیه دوستان. این افت سرعت هم در مورد سایت هایی هست که در سرور های خارجی هستند.
معمولاً در تابستان این نوع مشکلات زیاد وجود دارند.
بهتر هست چند روزی رو صبر کنید.

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام
کسی جواب رو می دونه ؟؟؟

لطفا پاسخ بدید

دوست عزیز
adsl شما که 512 هستش در اصل سرعتش باید 64 باشه
خیلی ساده هم میشه محاسبه کرد
کافیه 512 رو تقسیم بر 8 کنی
512 سرعت اینترنت شما بر حسب کیلو بیت بر ثانیه هست
ولی سرعت دانلود برحسب کیلوبایت بر ثانیه محاسبه میشه که خب همونطور که میدونین هر بایت، 8 بیت هست
پس سرعت adsl رو اگه بر 8 تقسیم کنین میشه سرعت دانلود حقیقی شما که باید این باشه
حالا مخابرات یا بقیه شرکت های از این قبیل برای اینکه بتونن مشتری بیشتری جذب کنن، گاهی این محدودیت سرعت رو برمیدارن
واسه همین هست که سرعت دانلود شما به 260 رسیده بود

من خودم از مخابرات 256 میگیرم و سرعت دانلودم اکثر اوقات به 400 هم میرسه ولی گاهی اوقات میبینم از 32 بالاتر نمیره چون این سرعت حقیقی من هستش adsl 256

دیگه اونش به شانس شما و البته دست و دلبازی مخابرات منطقه زندگیتون برمیگرده که سرعت دانلودتون رو محدود نکنن :چشمک:

If you're in the market for a new home, you may be considering renting a house. While many people turn to rental agencies to find their next place to live, there are also plenty of house rentals available that are managed by the owner. Renting a house from an owner can have its advantages, including more flexibility in terms of lease agreements and potentially lower costs.

One of the biggest benefits of renting a house from an owner is the ability to negotiate lease terms. Unlike rental agencies that often have strict lease agreements, homeowners may be more willing to work with you to create a lease that fits your needs. For example, you may be able to negotiate a shorter lease term or include specific clauses that aren't typically included in standard rental agreements.

Another advantage of renting a house from an owner is the potential for lower costs. Rental agencies often charge fees for their services, which can add up quickly. When renting directly from an owner, you may be able to avoid some of these fees and negotiate a lower rent price.

However, it's important to note that renting from an owner also has its downsides. For one, you may not have access to the same level of support and resources that a rental agency can provide. If something breaks in the house, you'll need to contact the owner directly to get it fixed, which can be a hassle.

Additionally, renting from an owner can sometimes be riskier than renting from a rental agency. Owners may not have the same level of experience or knowledge when it comes to managing a rental property, which can lead to issues down the line. It's important to do your due diligence before renting from an owner, including researching their background and checking references.

Overall, renting a house from an owner can be a great option for those looking for more flexibility and potentially lower costs. However, it's important to do your research and carefully consider the pros and cons before making a final decision. With the right approach, renting a house from an owner can be a great way to find your next home.

Buy an apartment in los angeles

<a href="https://houses-for-rent.space/insights-into-las-booming-real-estate-market-a-blog-perspective/">LA Booming Real Estate Market</a>

بالا