• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال و جواب ادبیات

baroon

متخصص بخش ادبیات

فاطمه جان یه تعدادی از این سخنان نغز توی دنیای نت به اشتباه به نام اشخاص مهم و مشهور، شایع شدن و حتی میشه گفت شایع که نه؛ گاهی هم شایعه! خیلی از این جمله هایی که می شنویم و زیرش نوشته شده دکتر شریعتی، اُرُد بزرگ و... اصلاً مشخص نیست که واقعاً برای این بزگمردان هستن یا خیر. حتی جالبه که گاهی مردم ما حرفی رو از خودشون زدن و توی نت نوشتن منبع فلان و بهمان شخص! :تعجب: توی وبلاگ ها شاید دیده باشید؛ و ما هم همینطور اینو پراکنده می کنیم و به همین سادگی توی ذهنمون جا می گیرن.
در مورد چیزی هم که محمد عزیز نوشته، گرچه نوشته ی زیبایی هست امّا می تونه مشخص نباشه که نویسنده اوّل از کجا آورده و من و شما و محمد و همه ی مردممون اینو با همین اسامی پرورش می دیم و توی نت قارچوار رواج پیدا می کنه. به همین سادگی... این یه درد دل بود:چشمک:
امیدوارم کسی منبعش رو بلد باشه و بهمون بگه.:دست:

آخرین ویرایش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال

فاطمه جان یه تعدادی از این سخنان نغز توی دنیای نت به اشتباه به نام اشخاص مهم و مشهور، شایع شدن و حتی مشه گفت شایع که نه؛ گاهی هم شایعه!
خیلی از این جمله هایی که می شنویم و زیرش نوشته شده دکتر شریعتی، اُرُد بزرگ و... اصلاً مشخص نیست که واقعاً برای این بزگمردان هستن یا خیر. حتی جالبه که گاهی مردم ما حرفی رو از خودشون زدن و توی نت نوشتن منبع فلان و بهمان شخص! :تعجب: توی وبلاگ ها شاید دیده باشید؛ و ما هم همینطور اینو پراکنده می کنیم و به همین سادگی توی ذهنمون جا میگیرن.
در مورد چیزی هم که محمد عزیز نوشته، گرچه نوشته ی زیبایی هست امّا می تونه مشخص نباشه که نویسنده اوّل از کجا آورده و من و شما و محمد و همه ی مردممون اینو با همین اسامی پرورش می دیم و توی نت قارچوار رواج پیدا می کنه. به همین سادگی... این یه درد دل بود:چشمک:
امیدوارم کسی منبعش رو بلد باشه و بهمون بگه.:دست:

اینو جدن راست گفتی ما یک سخن حکیمانه گفتیم فرداش دیدیم دکتر شریعتی زوتر از ما گفته :تعجب2:
جدن دکتر کندرات ورداشتن هرچی سخن حکیمانست.برا جونا چیزی نزاشتن.
این سخنم بحث و گفت گو روش زیاده بعضیا میگن دکتر گفته بعضیا میگن کورش.

نتیجه فکر نکنید یک سخن از خودتون گفتی دکتر اون سخن و زودتر گفته.

منبع:love to love

شاخه نبات

کاربر ويژه
نمیدونم چه اسمی بزارم

سلام دوستان
واقعا نمیدونستم واسه این تاپیک چه اسمی بزارم اصن نمیدونم جاش درست هست یا نه
چند روز پیش تو یه سایت چشمم به دوتا سوال ادبیات خورد جوابشو پیدا نکردم چون با سوالا واقعا مشکل داشتم

گفتم از دوستان عزیز ایران انجمنی بپرسم

سوال اول:سه شاعر اصیل ایرانی را نام ببرید

سوال دوم بهترین شاعر ایرانی

شاخه نبات از دوستان خواهشمند است جواب هاشون رو با ذکر علت بهش بگن!!!!
با تشکر

baroon

متخصص بخش ادبیات

شاخه نبات عزیز، پست شما منتقل شد به تاپیکی که دنبالش بودی.:ایول::گل:
از بزرگواران ادیبمون دعوت می کنم برای پاسخ به این دو سؤال:گل: پیشاپیش متشکریم...

[MENTION=8983]پارسا مرزبان[/MENTION]
[MENTION=9253]چاووش[/MENTION]

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلام دوستان
واقعا نمیدونستم واسه این تاپیک چه اسمی بزارم اصن نمیدونم جاش درست هست یا نه
چند روز پیش تو یه سایت چشمم به دوتا سوال ادبیات خورد جوابشو پیدا نکردم چون با سوالا واقعا مشکل داشتم

گفتم از دوستان عزیز ایران انجمنی بپرسم

سوال اول:سه شاعر اصیل ایرانی را نام ببرید

سوال دوم بهترین شاعر ایرانی

شاخه نبات از دوستان خواهشمند است جواب هاشون رو با ذکر علت بهش بگن!!!!
با تشکر

سلام به شاخه نبات عزیز:گل:
شرمنده از اینکه با تأخیر به سؤالت پاسخ میدم. اساتید عزیز فراموش کردن. :دوست:
طبق دیدگاه ادیبان سرزمینمون و اطلاعات من، بدون شک فردوسی، مولانا، حافظ و سعدی چهار رکن اصلی ادب ایران و در اصل شناسنامه ی ادبیات فارسی ایرانی هستن. :گل:
برای انتخاب بهترین، هم میشه به این چهار ستاره ی خاموش نشدنی تکیه زد و هم به سلیقه ی شخصی خودمون. مثلاً من خودم در تک بیت، صائب رو بی نظیر می دونم. در مهارت عنوان یک مضمون با رنگ های جالب و متنوّع پروین اعتصامی رو یگانه می دونم. در داستان سرایی بزمی و عاشقانه جامی رو منحصر به فرد می بینم. در شور و حال و یکباره مست شدن غزلیات حافظ رو تأثیرگذار می دونم و... .
امیدوارم با همه ی تأخیرش برات مفید بوده باشه. :دوست:

بالا