• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوشا مکاني: پس فوتبال جوانمردانه چه شد؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
دروازه‌بان استيل‌آذين گفت: اي کاش شريفي حرف‌هاي مرا گوش مي‌داد اما با اين حال معتقدم بالاتر از سياهي رنگي نيست.

00007159.jpg

سوشا مکاني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص راي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال مبني بر جريمه 30 ميليون توماني و محروميت 2 ماهه‌اش تصريح کرد: پس از اتفاقات بازي دوست داشتم کميته انضباطي مرا بخواهد تا براي آنها ناگفته‌ها را بيان کنم اما اين طور نشد و اين راي ناعادلانه براي من صادر شد.
وي افزود: با اين وجود معتقدم بالاتر از سياهي رنگي نيست و از خيلي از اتفاقات اين بازي چشم‌پوشي شد.

مکاني اظهار داشت: با اين آرايي که صادر شد فقط مي‌پرسم پس فوتبال جوانمردانه و فيرپلي چه شد؟ هيچ کس به اين موضوع توجه نکرد. بايد افرادي جريمه مي‌شدند که فوتبال جوانمردانه را زير پاي خودشان گذاشتند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: زياد دوست ندارم در مورد اين موضوع حرف بزنم. از طريق باشگاه اگر قرار شد در مسابقات همچنان حضور داشته باشيم اين موضوع را پيگيري خواهم کرد تا انشاءالله رايي که براي ما صادر شده تغيير کند. اگر هر اتفاقي که بيفتد همه کساني که خودشان مي‌دانند چگونه به من بي‌احترامي کردند را به خدا واگذار مي‌کنم.

بالا