• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سيب‌زميني بهترين نشاسته عاري از گلوتن است

alik

متخصص بخش
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
متخصصان تغذيه تاكيد كردند سيب‌زميني يك نشاسته مناسب و انتخابي صحيح براي افرادي است كه به گلوتن حساسيت دارند.​
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، گلوتن پروتئيني است كه در گندم، جو و چاودار وجود دارد و باعث كش آمدن خمير مي‌شود. در برخي از افراد حساسيت به گلوتن خيلي زياد است و موجب بروز ناراحتي‌هاي گوارشي مي‌شود.​
به گزارش سايت اينترنتي ماي هلث ديلي نيوز، بيشتر مردم نمي‌دانند كه سيب‌زميني مي‌تواند انتخابي مناسب براي كساني باشد كه در جستجوي غذاهاي عاري از گلوتن هستند.​
دكتر جن كافرتي موسس نمايشگاه «آشپزي بدون گلوتن» و رئيس مركز زندگي بدون گلوتن با دكتر جن در اين باره خاطرنشان كرد: آمار انجمن ملي سلياك نشان مي‌دهد كه تقريبا 3 ميليون نفر در آمريكا از عوارض جانبي خوردن غذاهاي حاوي گلوتن رنج مي‌برند و به دنبال تهيه خوردني‌هايي هستند كه فاقد اين پروتئين باشند تا دچار حساسيت‌هاي ناشي از مصرف گلوتن نشوند.​
دكتر كافرتي براي دستيابي به اين يافته مهم روي 80 سفارش غذاي حاوي سيب زميني و فاقد گلوتن در آمريكا مطالعه كرد. اين سفارشات غذايي كه برخي از آنها غذاهاي محلي بودند ظرف 30 دقيقه يا كمتر آماده مي‌شوند.​
كافرتي پس از پايان بررسي‌هايش در بيانيه‌اي اعلام كرد: سيب‌زميني انتخاب عالي اين افرادي است كه ناچار هستند مقدار كربوهيدرات‌ها را از رژيم غذايي خود كاهش دهند.​
وي تصريح كرد: سيب‌زميني در واقع روياي افرادي است كه رژيم غذايي عاري از گلوتن دارند. بعلاوه مقدار ذخيره پتاسيم موجود درسيب‌زميني بسيار بيشتر از موز است و تقريبا نيمي از ارزش غذايي و نياز روزانه بدن به ويتاين C را تامين مي‌كند. سيب‌زميني چون فاقد چربي، سديم و كلسترول است از لحاظ سلامتي، غذاي مطلوب و طبيعي به شمار مي‌آيد.



:بای:
 
بالا