khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2]مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مشکل من با نورمحمدي حاد نبود و من با او رفاقت پنج ساله از تيم راهآهن دارم. |
[TD="align: left"]
سيدمهدي سيدصالحي در خصوص آخرين شرايط پرسپوليس اظهار داشت: خوشبختانه پس از دربي 77 با تدابير کادر فني خيلي خوب به شرايط ايدهآل رسيدهايم و با تحقيقات خوبي که پشت سر گذاشتهايم و آماده ميشويم تا با يک بازي حساس و سخت به ميدان برويم. به گزارش فارس،وي افزود: خوشبختانه دايي هم در طول هفته گوشزدهاي لازم را به ما داشته و اعلام کرده که گسترش تيم خطرناکي است و بايد مراقب آنها بيشتر باشيم. ما بايد مقابل تيم جوان و باانگيزه گسترش که مقابل خيلي از تيمها بسيار خوب ظاهر شده با تمام توان به ميدان برويم تا در خانه به سه امتياز لازم برسيم. سيدصالحي ادامه داد: البته ما بايد دربي را هم فراموش کنيم خيلي زودتر بايد اين اتفاق ميافتاد چون اگر ميخواستيم هر روز به گذشته و بازيهاي تمام شده فکر کنيم سه امتيازهاي شيرين خيلي راحت از دست ما ميپرد به نظر من دربي 77 تمام شده و الان حريف ما گسترش فولاد است. وي در پاسخ به اين سؤال که بازي با گسترش فولاد نسبت به ساير تيمها ميتواند آسانتر باشد يا خير گفت: من اين حرف را قبول ندارم تيمي که سپاهان و تراکتورسازي را متوقف کرده خطرناک است مطمئن باشيد اگر آنها را دست کم بگيريم خداي ناکرده اتفاقي ميافتد که جبرانش سخت است. بايد از اين تيمهاي جوان به اندازه کافي ترسيد چون آنها برخي اوقات با جوانهايشان غيرقابل پيشبيني بازي ميکنند ما اگر سه امتياز را ميخواهيم بايد بيش از اندازه تلاش کنيم تا با يک برد به بالاي جدول برسيم. وي در مورد درگيري روز گذشته با نورمحمدي نيز گفت: مشکل خاصي نبود من با رضا نورمحمدي پنج سال در راهآهن بودم و در شادي و خوشحاليها شريک بودم بعد من به سپاهان رفتم و او به ذوبآهن رفت. مسئله خاصي نبود و در تمرين ديروز مشکل کوچکي به وجود آمد اما تمام شد و رفت و اين حرف را بدون هيچ مسئلهاي ميزنم . من رضا را شخصاً دوست دارم و الان من با او هم تيمي هستم و هر دو به دنبال يک هدف هستيم. بالاخره اتفاقي پيش آمد اما تمام شد و رفت و ديديد که ما هم صورت همديگر را بوسيديم و همه چيز را تمام کرديم. دوستي من و رضا مطمئن باشيد بسيار نزديکتر از آن چيزي است که شما تصور ميکنيد. وي در پايان درباره گلزني خودش نيز گفت: مقابل گسترش فولاد اولين هدف ما سه امتياز است ديگر همه چيز دست خداست. من تمام تلاشم را ميکنم اگر آن بالاسري بخواهد گل هم ميزنم در غير اين صورت مطمئن باشيد سعي ميکنم براي تيمم مؤثر باشم. |