• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سيد‌صالحي: عروسي به کوچه ما هم مي‌آيد

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
[h=2] مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تيم‌مان روند رو به رشدي دارد و معتقدم سرانجام عروسي به کوچه ما هم مي‌آيد.

[TD="align: left"][/TD]

سيد‌مهدي سيد‌صالحي پس از شکست يک بر صفر پرسپوليس برابر نفت تهران در خصوص اين بازي اظهار داشت: بازي خوبي بود و فکر مي‌کنم مستحق باخت نبوديم. با اين شکست شرمنده مردم و دايي شديم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: حتما حکمتي است که در طول هفته زحمت مي‌کشيم اما در مسابقه با بد‌شانسي ما يا خوش‌شانسي حريف نتيجه را واگذار مي‌کنيم. در اين مسابقه نفتي‌ها کار خاصي انجام ندادند اما پيروز شدند. در خصوص زمين مسابقه هم بايد بگويم که شرايط خوبي نداشت.

سيد‌صالحي با بيان اينکه نبايد شکست امروز را به زمين و زمان ربط دهيم، خاطرنشان کرد: شکست‌مان را نبايد به کيفيت بد زمين ربط دهيم. فکر مي‌کنم تساوي عادلانه‌تر بود و اميدوارم بتوانيم در بازي‌هاي بعد اين نتايج را جبران کنيم. روند پرسپوليس رو به رشد است و سرانجام عروسي به کوچه ما هم مي‌آيد.

وي در پاسخ به اين سوال که چرا موقعيت‌هاي کمي نصيبش مي‌شود، تصريح کرد: به پرسپوليس آمده‌ام تا دينم را ادا کنم. تمام تلاشم را براي موفقيت تيمم به کار مي‌گيرم و اميدوارم خدا به همه عزت بدهد.

بالا