• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سيستم وبلاگ دهي بلاگ وب

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سيستم وبلاگ دهي بلاگ وب :

با سلام امروز یک سیستم وبلاگ دهی خوب به نام بلاگ وب رو به شما معرفی می کنم .
این سیستم نسبت به سرویس های وبلاگ دهی دیگر مانند بلاگفا و میهن بلاگ و ... از محبوبیت کمتری برخوردار می باشد ولی ابزار و امکانات آن نسب به دیگر سیستم های وبلاگ دهی بسیار بیشتر است و من هم در این پست سعی دارم تا شما دوستان را با این سیستم وبلاگ دهی آشنا کنم .

امکانات این سیستم :

ارسال مطلب
این پنجره از سیستم به شما امکانات زیادی از قبیل ارسال مطلب جدید , مدیریت مطالب قبلی , مدیریت مطالب آینده , تغییر مکان پست ها , رمز دار کردن نوشته , درج کلمات کلیدی و... را می دهد.

مطالب چسبناک
پنجره مطالب چسبناک به شما امکان ارسال یک پست ثابت برای نمایش در بالای وبلاگ برای تبلیغات یا اعلامیه ها را می دهد.

نظرات
این پنجره از سیستم به شما قابلیت مدیریت سه بخش نظرات بازدید کنندگان , نظرات تایید نشده , نظرات خصوصی را می دهد.

مدیریت خبر
پنجره ی خبر سیستم بلاگ وب به شما امکان ارسال خبر در وبلاگ , مدیریت آرشیو اخبار و حتی ویرایش قالب آخبار را می دهد.

قالب ها
پنجره ی قالب ها به شما امکان انتخاب قالب پیشفرض , ویرایش قالب وبلاگ , اضافه کردن کد جاوا , انتخاب قالب پروفایل را می دهد.

لینک باکس
پنجره ی لینک باکس در بلاگ وب به شما امکان ایجاد یک لینک باکس , مدیریت لینک ها , انتخاب قالب لینک باکس , ویرایش قالب لینک باکس را می دهد.

لینکستان
به شما امکان اضافه کردن لینک دوستان و... را می دهد.

صندوق پیام ها
ایجاد صندوق پیام اختصاصی برای وبلاگ و هم چنین امکان ارسال پیام توسط بازدیدکنندگان برای بلاگ , ارسال پیام توسط بلاگ های مختلف برای یکدیگر.

خبرنامه
شما در بلاگ وب قادر خواهید بود که یک خبر نامه ی پیشرفته بسازید و آن را مدیریت کنید حتی می توانید مطلابی را که ارسال می کنید به صورت خودکار به اعضای خبرنامه بفرستید.

عضو گیری
در بلاگ وب شما قادر خواهید بود مانند سایت های مجهز برای وبلاگ خود عضو گیری کنید.

پروفایل نویسندگان
شما در بلاگ وب می توانید برای هر یک از نویسندگان وبلاگ خودتان یک پروفایل ایجاد کنید و خود و نویسندگان وبلاگ خود را به طور کامل معرفی کنید.

وبلاگ گروهی
امکان اضافه کردن چندین نویسنده برای بلاگ و هم چنین امکان ایجاد محدودیت ها برای هر نویسنده.

انجمن ها
اختصاص آدرسی مجزا http://yourname.blogveb.com/Forum , امکان نقل قول , امکان تشکر و...

آمار
این سیستم مجهز به آمارگیر دقیق برای وبلاگ و انجمن وبلاگ می باشد.

دیگر امکانات
امكان اتصال دامنه به وبلاگ
انتقال مطالب از سرويس هاي ديگرفقط با یک کلیک
نمایشگر یاهو و پخش موزیک
اضافه کردن نویسنده
امکان جستجو در کلیه مطالب برای افراد بازدیدکننده از وبلاگ
امکان تهیه نسخه پشتیبان از مطالب وبلاگ را در هر بازه زمانی دلخواه

ورود به بلاگ وب
بالا