سپاهان براي فصل آينده با من مذاکره نکرده است [h=2] سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: مسئولان باشگاه سپاهان تا کنون براي فصل آينده و هدايت اين تيم در فصل آينده با من مذاکرهاي نداشتهاند. |
[TD]
زلاتکو کرانچار عصر پنجشنبه در نشست خبري پيش از ديدار تيمش مقابل آلومينيوم هرمزگان در چارچوب رقابتهاي هفته پاياني ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور اظهار داشت: در جلسهاي که پيش از مسابقه با بازيکنان داشتيم بر اهميت بازي فردا تاکيد کرديم زيرا اين بازي ميتواند برآورد کار ما در طول يک فصل را نشان دهد. ما بايد نايبقهرمان شويم تا نشان دهيم که ميتوانستيم قهرمان هم بشويم. وي افزود: ما در بازي با آلومينيوم به صورت هجومي بازي ميکنيم و پرس ميکنيم زيرا حريف به دنبال برد است و ميخواهد با غافلگير کردن ما يک تساوي بگيرد و به پليآف صعود کند اما سپاهان کاري به انگيزه تيم حريف ندارد و به منافع تيم خود ميانديشد. به نقل از مهر، سرمربي تيم سپاهان پيرامون فينال جام حذفي بيان داشت: از اين که توانستيم يک جام را کسب کنيم و پرسپوليس بزرگ را شکست دهيم، خوشحاليم و فردا نيز با برد سپاهان بايد موفقيتهاي ما تکميل شود تا بتوانيم نايب قهرمانيمان را بدست آوريم. وي در مورد مصدومان و محرومان تيمش تصريح کرد: ما در بازي با آلومينيوم اميد ابراهيمي را به دليل محروميت و نويدکيا را به دليل مصدوميت در اختيار نداريم و علي احمدي نيز با مصدوميت جزئي دست و پنجه نرم ميکند. کرانچار پيرامون برنامهاش براي فصل آينده و بحث مذاکره مسئولان سپاهان با او تصريح کرد: تا اين لحظه هيچ صحبتي از سوي مسئولان سپاهان با من نشده و من هيچ مذاکرهاي با آنها نداشتم. وي در مورد اينکه آيا قبول دارد که سپاهان خودش قهرماني را از دست داد، گفت: نبايد به بازي با داماش معطوف شويم زيرا اگر نتيجه برخي از بازيها را ميگرفتيم، ميتوانستيم با پشت سر گذاشتن استقلال قهرمان شويم. همچنين تا بازي گذشته اين شانس وجود داشت اما سازمان ليگ با تغيير زمان بازيها و همزمان برگزار نکردن بازيهاي هفته سيوسوم باعث شد که سپاهان نتواند قهرمان شود. سرمربي سپاهان در بخش ديگري از صحبتهاي خود به جدايي برخي بازيکنان سپاهان از اين تيم اشاره کرد و گفت: ما ميتوانستيم با اضافه کردن دو، سه بازيکن بينالمللي به تيم، شرايط بهتري را رقم بزنيم اما جدايي محسن بنگر، سيد جلال حسيني و برونو سزار بدون تمايل من انجام شد که اين مسئله به تيم ضربه زد. وي بيان داشت: با اين حال ما براي رسيدن به قهرماني ليگ برتر فقط يک امتياز کم آورديم که آن هم به دليل برنامهريزي غلط سازمان ليگ بود. کرانچار در پاسخ به سئوالي در مورد شايعه مذاکره باشگاه پرسپوليس با او براي فصل آينده اضافه کرد: هيچ کسي تا کنون از باشگاه پرسپوليس با من تماسي نداشته و اين مسئله يا شايعات رسانهاي است يا شايعههايي است که مسئولان پرسپوليس به آن دامن ميزنند. ديدار تيمهاي فوتبال سپاهان و آلومينيوم هرمزگان در چارچوب رقابتهاي هفته سيوسوم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور از ساعت 18 روز جمعه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار ميشود. |
ورزش3