• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سپاهان به طور رسمي خواهان جذب کريمي شد

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
سپاهان به طور رسمي خواهان جذب کريمي شد

[h=2] مربي سابق تيم فوتبال نفت تهران از درخواست رسمي باشگاه سپاهان براي جذب يعقوب کريمي خبر داد.

[TD]
00941291.jpg
[/TD]

ناصر فرياد شيران در مورد وضعيت يعقوب کريمي در باشگاه نفت و مذاکره‌اش با باشگاه پرسپوليس، گفت: يعقوب کريمي در زمان مديريت واعظ آشتياني و حضور من در آکادمي باشگاه استقلال در تيم اميد استقلال بازي مي‌کرد و بعد از آن من اين بازيکن را به تيم نفت تهران بردم آن هم در شرايطي که باشگاه استقلال براي صدور رضايت‌نامه اين بازيکن 50 ميليون تومان از نفت تهران درخواست کرد و اين پول را گرفت. در حاليکه باشگاه استقلال حتي دستمزد 8 ميليون توماني اش را هم به او پرداخت نکرد.

به گزارش فارس ، وي ادامه داد: حسين فرکي به کريمي ميدان داد و او به همراه ايمان موسوي که اين بازيکن را هم از فجر به نفت بردم در نفت درخشيدند. کريمي اکنون جواني کرده که بدون اجازه مديران باشگاه نفت با پرسپوليس مذاکره است. در چنين شرايطي هم فقط باشگاه نفت تهران، محمد عليپور رئيس سازمان فوتبال اين باشگاه و من مي‌توانيم به کريمي کمک کنيم. اگر با من تماس بگيرد کمکش مي‌کنم. هرچند کريمي اکنون که به مشکل برخورد کرده است مي‌گويد من شاهدش بوده‌ام که قراردادش با نفت دو ساله بوده نه سه ساله! من هم بابت انتقال او يک خودروي آخرين سيستم خريده‌ام.

وي افزود: خبر دارم که باشگاه سپاهان با ارسال يک نامه رسمي به باشگاه نفت خواهان جذب اين بازيکن شده است.

ورزش3

بالا