• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سپاهان هم مثل یارسلونا ۶ ملی پوش دارد /بنگر: سیاهی لشگر نیستم، می روم قطر تا بازی کنم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سپاهان هم مثل یارسلونا ۶ ملی پوش دارد /بنگر: سیاهی لشگر نیستم، می روم قطر تا بازی کنم

محسن بنگر در آخرین لحظات اعلام لیست نهایی تیم ملی جانشین ابوذر رحیمی شد تا حضور در جام ملتهای آسیا را تجربه کند. بنگر درباره احساسش از حضور دوباره در تیم ملی می گوید:« احساس خوبی دارم. قطعا بازیکنی از حضور در جام ملتهای آسیا ناراحت نخواهد شد. جام ملتها تورنمنت بزرگی است که خیلی ها آرزوی حضور در این جام را دارند. مثلا چند سال دیگر می گویند که محسن بنگر هم در این جام حضور داشته. »
بنگر درباره اینکه در لحظات پایانی به تیم ملی دعوت شده و این امکان وجود دارد که در قطر بازی به او نرسد می گوید:« در این مورد باید از قطبی سئوال کنید. البته با توجه به اینکه در اردوی ۱۰ روزه قطر حضور نداشتم فکر نمی کنم در بازیهای اول بازی کنم اما مطمئن باشید سیاهی لشگر نیستم و به قطر می روم تا بازی کنم. این مساله را در قطر خواهید دید»
با دعوت بنگر سپاهان با ۶ ملی پوش رکورددار شد. بنگر در این باره می گوید:« باید قبول کنیم که سپاهان یکی از قطب های فوتبال ایران است. حالا سپاهان مثل بارسلونا ۶ ملی پوش دارد. زمانی تمام بازیکنان استقلال و پرسپولیس به تیم ملی دعوت می شدند اما صدای کسی در نمی آمد ولی حالا همه به سپاهان پیله می کنند. به نظر من حق سپاهان است که بازیکنانش به تیم ملی دعوت شوند»
بنگر درباره خط خوردن ابوذر رحیمی که زمانی همبازی او در شموشک بود می گوید:« من جای ابوذر را نگرفتم. قطبی صلاح دانست که من را دعوت کند و رحیمی را خط بزند.اگر من هم جای ابوذر بودم ناراحت می شدم اما واقعا می گویم که من جای او را نگرفتم»

بالا