• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سپهر حيدري:ذوب‌آهن براي هماهنگي نياز به زمان دارد

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
[h=2] بازيکن تيم فوتبال ذوب آهن گفت: تراکتورسازي بهترين مربي و بازيکنان را دارد و بازي سختي مقابل آنها خواهيم داشت ولي با انگيزه ظاهر مي شويم.

[TD="align: left"]
00943112.gif
[/TD]

سپهر حيدري افزود: ذوب آهن بازي به بازي بهتر مي شود و مطمئناً مقابل تراکتورسازي بازي بسيار زيبايي انجام مي دهيم و اگرچه مي دانيم تراکتور مربي بسيار خوبي چون جلالي و بازيکنان مطرحي دارد.

مدافع تيم فوتبال ذوب آهن بيان کرد: در حق ذوب آهن اجحاف شد و با دير برگزار کردن بازي پلي آف ما فقط 2 هفته زمان براي يارگيري و بدنسازي وقت داشتيم که اين اصلاً منصفانه نيست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، حيدري در ادامه تصريح کرد: در تيم ذوب آهن بازيکنان با تجربه در کنار بازيکنان جوان و جديد بازي مي کنند و زمان لازم است که هماهنگي بين بازيکنان به دست آيد.

بازيکن ذوب آهن در ادامه افزود: به دليل اينکه ما دوران بدنسازي خوبي نداشتيم امکان افت بدني بازيکنان در طول نيم فصل زياد است.

وي در خصوص بازي با تراکتور گفت: ما محکوم به برد هستيم اگرچه تراکتور هم در 2 هفته قبل نتايج خوبي نگرفته است و قطعاً با تمام وجود براي بازي با ذوب آهن مي آيد.

حيدري در ادامه اضافه کرد: ذوب آهن اين پتانسيل را دارد که جزء بهترين تيم هاي ليگ برتر باشد و اين امر مستلزم هماهنگي بين بازيکنان است.

مدافع ذوب آهن در خصوص وضعيت تيم گفت: لوکا ديروز را به بازيکنان استراحت داده تا با شادابي بيشتر مقابل تراکتور بازي کنيم.

حيدري در رابطه با وضعيت خود گفت: من در آمادگي به سر مي برم و تمام تلاشم را مي کنم تا به اوج آمادگي برسم و هر چه سريع تر با بازيکنان ديگر هماهنگ شوم تا بتوانيم به ذوب آهن کمک کنيم و به جايگاه شايسته اش برسيم.

وي در ادامه افزود: اميدوارم با بازي هاي خوبي که انجام مي دهم به تيم ملي هم دعوت شوم و تيم ملي کشورم خدمت کنم.

حيدري در پايان خاطر نشان کرد: همه بازيکنان انگيزه بالايي دارند تا بازي با تراکتور را برنده از ميدان خارج شويم تا بتوانيم هم دل هواداران را به دست آوريم و هم امتيازات را در بازي هاي اول جمع کنيم و ذوب آهن را به جايگاه اصلي خود باز گردانيم.

وي در ادامه اضافه کرد: ذوب آهن اين پتانسيل را دارد که جزء بهترين تيم هاي ليگ برتر باشد و اين امر مستلزم هماهنگي بين بازيکنان است.

بالا