• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سپهر حیدری : دایی لطف دارد، مهم موفقیت پرسپولیس است

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سپهر حیدری : دایی لطف دارد، مهم موفقیت پرسپولیس است

سپهر حیدری درباره دیدار برابر اینتراخت فرانکفورت تصریح کرد: این مسابقه سطح بالایی داشت. خیلی‌ها فکر می‌کردند با نتیجه بدی می‌بازیم اما ثابت کردیم تفاوت زیادی بین ما و اینتراخت وجود نداشت.

وی ادامه داد: به مراتب بهتر از حریف بودیم و کمترین حق‌مان پیروزی با حداقل یک گل بود. اینتراخت تیم هفتم بوندس‌لیگا و معروف پرسینگ است ما تاکتیک این تیم را به خودشان تحمیل کردیم. تیم دیگری غیر از پرسپولیس نمی‌توانست این کار را انجام دهد.

این مدافع یادآور شد: هرچند که به حق‌مان نرسیدیم اما به آنچه که می‌خواستیم رسیدیم و آن هم نظم و انسجام تیمی بود. یک بازی پیشرفته انجام دادیم و نشان دادیم بی‌جهت نیست که پرطرفدارترین تیم آسیا هستیم.

حیدری با اشاره به اتفاقات دیگر با صبا اظهار داشت:‌ پس از این مسابقه و در رختکن دوباره متولد شدیم. آن روزی که اصرار کردیم علی دایی به پرسپولیس برگردد روز تولد ما بود چون همه به اشتباه خودمان پی بردیم و اکنون می‌دانیم جایی برای اشتباه کردن نداریم.

حیدری درباره اینکه دایی اعلام کرده در بازی با اینتراخت بازوبند کاپیتانی در دست کسی بود که شایستگی‌اش داشت تصریح کرد: این نظر لطف دایی است و سرمربی تشخیص می‌دهد چه کسی کاپیتان باشد. من افتخار می‌کنم که حتی برای یک دقیقه هم که شده بازوبند کاپیتانی پرسپولیس را بر دست ببندم چرا که نماینده ۴۰ میلیون ایرانی هستم.

مدافع پرسپولیس افزود: کاپیتانی من اهمیت ندارد و آنچه مهم است موفقیت پرسپولیس است. من با افتخار بازوبند را به دستم می‌بندم و اگر هم کاپیتان نباشم باید به اتفاق سایر بازیکنان به کاپیتان تیم کمک کنم.

بالا