• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سیاوش اکبرپور: با کله به تیم قلعه‌نویی می‌روم

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سیاوش اکبرپور: با کله به تیم قلعه‌نویی می‌روم

خبر می‌رسد سیاوش اکبرپور قرار است به عنوان یار کمکی سپاهان را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند.
مهاجم استیل‌آذین اما از این موضوع ابراز بی‌اطلاعی می‌کند. با این وجود سیاوش با استقبال از این اتفاق تاکید کرد که با کله به تیمی می‌رود که امیر قلعه‌نویی سرمربی آن باشد و با جان و دل برای سرمربی محبوب خود بازی خواهد کرد. اکبرپور از مدیران و مسوولان فعلی استقلال هم حسابی ناراحت و دلخور است. سیاوش بازگشت خود به استقلال را به رفتن این آقایان مشروط می‌کند. با این حال او چندان ناامید نیست که همین فصل آینده به تیم سابق خود برگردد.
خبر می‌رسد که قرار است به عنوان یار کمکی سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا بازی کنید؟
از این موضوع اطلاع ندارم. تا به حال که کسی به من چیزی در این مورد نگفته است.
واقعا هیچ اطلاعی از این موضوع نداری؟
یک مدت مسافرت بودم و در جریان اخبار و اطلاعات جدید نیستم. اگر هم خبری یا توافقی باشد هنوز به من اطلاعی داده نشده است.
حالا اگر قلعه‌نویی بخواهد آیا حاضری در آسیا به تیم او کمک کنی؟
امیر قلعه‌نویی هر کجا باشد دوستش دارم و با سر و کله به تیم او می‌روم و با جان و دل برایش بازی می‌کنم. امسال یا سال‌های دیگر هم به تیم قلعه‌نویی خواهم رفت. فصل آینده به تیمی می‌روم که امیر قلعه‌نویی در آنجا باشد.
اما با استیل‌آذین قرارداد ۲ ساله داری و باید رضایت‌نامه بگیری؟
بله. اما بندها و تبصره‌هایی در قراردادم وجود دارد که از این بابت به مشکل نمی‌خورم. صددرصد تیم آینده من تیم امیر قلعه‌نویی‌ خواهد بود حالا هر کجا که باشد.
به بازگشت به استقلال هم فکر می‌کنی؟
بله. به استقلال هم فکر می‌کنم. چرا که نه. دوست دارم به استقلال برگردم و بر خواهم گشت. حتی این احتمال وجود دارد که فصل آینده این اتفاق رخ دهد. البته باید ببینم آخر فصل چه اتفاقاتی رخ می‌دهد و چه رفت و آمدهایی در استقلال صورت می‌گیرد. اگر یکسری از آقایان بروند من هم برمی‌گردم.
پس از مصاحبه‌هایی که برخی‌ها از جمله پرویز مظلومی علیه ابراز تمایل تو برای بازگشت به استقلال انجام داده بودند تصور می‌شد قید این تیم را زدی؟
این حرف‌ها باعث ناراحتی‌ام شد. اما هیچ وقت قید استقلال را نزدم و همیشه یک استقلالی هستم. من مصاحبه کردم و گفتم که از این که دوستانم به استقلال آمدند خوشحالم و دوست دارم به تیم محبوبم برگردم و به آن کمک کنم ولی آقایان جواب تشکر من را جور دیگری دادند و نشان دادند آدم‌های توخالی هستند. این دوستان توخالی‌تر از آن چیزی بودند که تصور می‌کردم. کسانی که التماس می‌کردند تا پنج دقیقه با من صحبت کنند یکسری حرف‌ها را مطرح کردند که در شخصیت من و در حد خودشان نبود. به خدا جدی می‌گویم به من التماس می‌کردند که فقط ۵ دقیقه بروم و با آنها صحبت کنم. شنیدم همین آدم‌ها در مورد من حرف‌هایی زدند که تاسف‌آور است.
در مورد تیم ملی چه نظری داری. از اینکه در لیست نیستی ناراحت نشدی؟
به هر حال هر فوتبالیستی انتظار دارد که در صورت آماده بودن به تیم ملی دعوت شود. امسال هم فکر نمی‌کنم بد کار کرده باشم. از خیلی‌هایی که اسم‌شان در لیست نهایی تیم ملی قرار دارد بهتر و آماده‌تر هستم. فکر می‌کنم مستحق حضور در تیم ملی بودم. اما به هر حال امیدوارم تیم ملی موفق باشد و نتایج خوبی بگیرد.
شرایط استیل‌آذین چطور است؟
شک نکنید در نیم فصل دوم تیم درست می‌شود. شرایط ما خیلی بهتر شده است. در سه بازی آخر هم خوب بودیم و می‌توانستیم ۹ امتیاز جمع کنیم. اما روی بدشانسی و اشتباهات فردی در دقایق آخر گل خوردیم. در نیم فصل دوم استیل‌آذین متفاوتی خواهید دید.
با وجود افت استیل‌آذین تو شرایط خوبی داشتی؟
بله خدا را شکر امسال خوب گل زدم. در بیشتر بازی‌های استیل‌آذین خوب بودم و گل‌های حساسی را به ثمر رساندم.
راستی اگر به سپاهان بروی می‌‌توانی کنار رضاعنایتی همان زوج گلزن را تشکیل دهید؟
اگر این اتفاق افتاد و به سپاهان رفتم تمام تلاشم را می‌کنم تا برای تیم مفید باشم و کاری به شخص خاصی ندارم. رضا از دوستان خوب من است و بدم نمی‌آید کنار او بازی کنم و خاطره گذشته‌ها را زنده کنیم. اما حرف زدن در این مورد زود است.

بالا