• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سیستمی همچون مدیریت یک اکانت در بلاگفا

siavashmajidi

New member
سلام
من می خواهم در سایت فروشگاه آرایشی و بهداشتی خود ، البته در زیر دامنه آن یک سایت آموزشی با سیستم مدیریت محتوایی ساده و همچون یک اکانت بلاگفا بسازم.چرا گه در یک اکانت وبلاگ در بلاگفا دسترسی به ویرایش و ارسال مطالب و نظرات بسیار ساده است، اما تا الان سیستم مدیریت محتوایی برای اینکار پیدا نکردم.البته به دنبال وردپرس و جوملا و دروپال و سیستم وبلاگ دهی و ... نیستم.
تاکید میکنم سیستم مدیریت محتوایی همچون سیستم مدیریت یک اکانت وبلاگ در بلاگفا.
در سایر تاپیک ها و یا موضوع ها سیستم مدیریت محتوای وردپرس پیشنهاد شده، ولی من یه سیستم خیلی ساده تر می خوام،مدیریت اکانت بلاگفا خیلی جم و جوره ، فقط گزینه ها و منو های لازم و داره ، حتما این سیستم باید باشه ، خواهشاً ارجاع ندید به وردپرس و غیره و لطفا اگر همچین سیستمی میشناسید معرفی کنید. ممنون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ببینید دوست عزیز تفاوت هایی بین سایت و سرویس های ساده وبلاگ نویسی هست. چیزی که شما میخواهید در واقع اصلاً وجود نداره. نگیم اصلاً اما در صورت وجود هم پر است از حفره های امنیتی و باگ و...
از بین تعداد زیادی از مدیریت های محتوایی که بنده باهاشون کار کردم وردپرس در امنیت و پشتیبانی و ساده بودن نسبت به سایر مدیریت های محتوا باز هم جلوتر هست.
اینکه هر راهی رو طی میکنید ختم میشه به ورد پرس نشون از همین داره.
بنابراین با این ذهنیت و قبول اینکه به هر حال به جهت تخصصی بودن فرقی بین مدیریت وبلاگ و مدیریت یک سایت وجود داره پیش برید به سمت ورد پرس و این قول رو بنده به شما میدم که در کمتر از یک ماه به طرفدار سرسخت این سیستم تبدیل بشید.
موفق باشید

siavashmajidi

New member
مرسی از جوابتون ، من هم متوجه شدم که غیر از وردپرس راهی نیست،حالا یه راهی هست که بشه مطالب و نظرات کاربران رو از بلاگفا به وردپرس منتقل کرد.یه افزونه فایرفاکس به اسم exporter پیدا کردم ولی همش ارور for secutiry reasons you must login first رو میده و کار نمی کنه!ضمنا اگه انتقال بدم توسط گوگل جریمه نشم (به عنوان سایت مشابه و ...)

siavashmajidi

New member
با سلامی مجدد ، من وبلاگ رو منتقل کردم و قالب وبلاگ رو هم با افزونه blogfa templater منتقل کردم، الان بزرگترین مشکل من اینکه که می خواهم بجای اینکه نظرات زیر مطالب باشن ، مثل بلاگفا در یک پنجره 500*500 باز بشه و به همون جمع و جوری باشه! لطفا اگر بلدید راهنمایی کنید.مرسی

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
این مورد نیاز به برنامه نویسی داره دوست عزیز

بالا