• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شامي پوك

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
شامي پوك
مواد لازم
1) گوشت.............................300گرم سر دست بي چربي پخته شده گوسفند
2) لپه.................................300گرم
3) سفيده تخم مرغ...................2عدد
4) پياز ...............................1عدد پخته
5) زعفران...........................2ق سوپ خوري
6) آرد نخود چي.....................2 ق سوپ خوري
7) روغن مايع........................به ميزان لازم
8) كاهو...............................100 گرم
9) گوجه..............................2عدد
10) ليمو ترش.........................2عدد
11) نمك و فلفل........................به ميزان لازم
12) ادويه..............................به ميزان لازم
13) پيكنيگ پودر.....................2 ق چايخوري
طرز تهيه:
گوشت را با پياز درسته پخته لپه را هم پخته و همه را با هم چرخ كرده بعد تخم مرغ و آرد نخود چي و زعفران آب كرده و پيك ينگ پودر و نمك ، فلفل و ادويه با هم مخلوط كرده و دوباره چرخ كرده تا كاملا" له شود بعد مثل كتلت انداخته در ماهيتابه كه روغن گرم شده تا سرخ شود. بعد از سرخ كردن در ظرف چيده با كاهو و گوجه و ليمو تزئين كرده.
 
بالا