• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شامی بادمجان

baroon

متخصص بخش ادبیات


195801758925114571637199518122852183214.jpg


بادمجان‌ها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش ریخته، شسته و با پارچه تمیز خشک می‌کنیم.



مواد اولیه:
بادمجان پنج عدد

برنج پخته شده نصف پیمانه
پنیر پارمزان نصف پیمانه
گوشت چرخ‌کرده 250 گرم
تره، مرزه و جعفری ساطوری شده 150 گرم
تخم‌مرغ دو عدد
پیاز رنده شده یک عدد
نمک، فلفل و روغن مایع به میزان لازم


طرز تهیه:
* بادمجان‌ها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش ریخته، شسته و با پارچه تمیز خشک می‌کنیم.

* بادمجان‌ها را از وسط دو نیم کرده و در روغن سرخ می‌نماییم و روی دستمال کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس با گوشت‌کوب، کوبیده و با برنج، گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ‌ها، پیاز، سبزی‌ها، نمک، فلفل و پنیر پارمزان مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.
* کف دست را چرب کرده از مایه به اندازه دلخواه بر می‌داریم و پس از فرم دادن یا قالب زدن در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

نکــته:
در صورت دلخواه می‌توان بادمجان کبابی را جایگزین بادمجان سرخ شده کرد.



منبع: مجله آشپزی خانواده سبز
 
بالا