• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شانس پیدا کردن همسر خوب و کامل 1 به 258000 است

خانمی

کاربر ويژه

یک استاد ریاضی در دانشگاه از نظر علمی دلیل تنهایی و عدم موفقیت در ازدواج را کشف کرد.او با استفاده از روابط ریاضی اثبات کرد شانس پیدا کردن یک شریک زندگی کامل و بدون نقص تقریبا برابر با 1 به 258 هزار است.

Peter Backus استاد دانشگاه وارویک در مورد علت تنهایی انسان‌ها مقاله ای را منتشر کرده است.

او برای مطالعه عجیب خود از یک فرمول ریاضی مشهور به نام تساوری دریک استفاده کرد که اولین بار برای تخمین زدن احتمال وجود موجودات فرا زمینی در کره زمین به کار گرفته شده بود.

نتیجه ای که از این تحقیقات به دست آمد چندان برای مجردهای بریتانیایی امیدوار کننده نیست .

برای مثال آقای Backus متوجه شد با توجه به این فرمول از میان 30 میلیون زن در کشور انگلستان ، فقط 26 زن می‌تواند به عنوان یک شریک مناسب برای او به حساب بیاید.

به این ترتیب او به این نتیجه رسید که احتمال پیدا کردن یک شریک کامل که بین 24 تا 34 سال سن داشته و در شهر محل زندگی او یعنی لندن ساکن باشد بسیار پایین است و نمی‌تواند چندان به آن امیدوار بود.

پروفسور دریک با استفاده از فرمول خود N = R* x Fp x Ne x Fi x Fc x L و جایگذاری مجهول‌های معین پیش بینی کرد بیش از 10 هزار تمدن مختلف در خارج از منظومه شمسی ما در حال تکامل هستند.

اما آقای Backus متغیرهای این تساوی را با معیارهای خود جایگزین کرد و احتمال پیدا کردن یک شریک زندگی را تخمین زد.

او در این باره گفت : شاید این موضوع کمی برای افرادی که به دنبال پیدا کردن فرد مناسبی برای زندگی خود هستند ناامید کننده به نظر بیاید ، اما خبر خوب این است که اگر شما موفق نشدید چنین فردی را پیدا کنید ، چندان مقصر نیستید چرا که احتمال آن بسیار پایین است.

این نظریه به طور کامل در سایت Warwick وجود دارد.

rahnama

پدر ایران انجمن
زندگی زناشوئی در قالب ریاضیات نمی گنجد.
محاسبات ایشان در فرهنگ مربوط به خودشان است.

:گل:

خانمی

کاربر ويژه
ممنونم که توجه کردین.

اول یک جمله تقدیم شما میکنم:ریاضی الفبای جهان هستی است.

نکته ای که در این مقاله مشهوده از همان عنوانش هویداست،بدین قرار که:

شانس پیدا کردن همسر خوب و کامل

کامل؟این جای سوال نداره ؟داره چون اونها قراره تازه همو تکمیل کنند چطور می تونند به تنهایی کامل باشند.

و کلا" مقوله ی کمال و کامل چیزی نیست که ما در هر مخلوقی بتوانیم پیدا کنیم اگر کامل بودیم اگر البته دیگر مخلوق نبودیم.

پس ما با خواندن عنوان به پاسخ میرسیم.

هدف از طرح این موضوع این بود که دقت عزیزان رو به مطالب بسنجم و خوب استقبال هم که بقدری چشم گیر بود که در صورت مشاهده موردی مشابه فقط به ارائه بسنده میکنم .

rahnama

پدر ایران انجمن
خانمی :گل:ممنون. واقعا هدف فقط بحث است و خدانخواسته بی تفاوت بودن در مورد این مقاله نیست.
مطلبی هست که این گفته را ثابت کند؟
ریاضی الفبای جهان هستی است.
خیلی ساده عرض کنم : ریاضیات آمار و ارقام وجسم است
زندگی زناشوئی روح است
ریاضیات با جسم سازگار است.
آیا با روح هم می تواند سازگار باشد؟
----

Maryam

متخصص بخش ادبیات
هدف از طرح این موضوع این بود که دقت عزیزان رو به مطالب بسنجم و خوب استقبال هم که بقدری چشم گیر بود که در صورت مشاهده موردی مشابه فقط به ارائه بسنده میکنم .

شیمای عزیز اگر دوستان شرکت نکردند دلیل بر این نیست که مطلب شما مورد توجه نبوده و یا اینکه اصلا خونده نشده از نظر من هم تنها دلیلی که وجود داره این هستش که دوستان وجه اشتراکی بین ازدواج و ریاضی :تعجب: نمیدیدن
ممنونم از شما برای بیان این مطلب ...:گل:

بالا