• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شرفی: بازیکنان برای من سنگ تمام می‌گذارند

South Boy

متخصص بخش فوتبال
شرفی: بازیکنان برای من سنگ تمام می‌گذارند

من واقعا لذت بردم و افتخار کردم به اینکه سرمربی تیمی هستم که بچه‌هایش اینطور توانشان را روی زمین می‌آورند و دوست دارند به رده‌های بالاتر بروند
پیروزی امروز مس سرچشمه مقابل نفت آبادان یک برد خاطره‌انگیز برای اصغر شرفی بود که در اواخر بازی چنان روی نیمکت خون خونش را می‌خورد که همه نگرانش شده بودند، اصغرآقا که واقعا تحمل یک توقف دیگر را نداشت برای رسیدن به پیروزی تا لحظات آخر بازی صبر کرد و نهایتا با ضربه سر مدافع پیشتاخته‌اش ۳امتیاز این بازی را در کرمان نگه داشت.
این یک برد روحیه‌بخش برای قعرنشین لیگ است که از زمان حضور کادرفنی جدید تکان خورده است. اصغرشرفی در مصاحبه‌اش با سایت گل می‌گوید:«قبل از هر چیزی باید از بازیکنان تیم تشکر کنم که خدا وکیلی امروز با جان و دل بازی کردند و همه کار برای من انجام دادند. من واقعا لذت بردم و افتخار کردم به اینکه سرمربی تیمی هستم که بچه‌هایش اینطور توانشان را روی زمین می‌آورند و دوست دارند به رده‌های بالاتر بروند. مطمئنا با انگیزه‌ای که امروز از این تیم دیدم جای ما در انتهای جدول نخواهد بود.»
شرفی ادامه می‌دهد:« ما در بازی ذوب آهن و نفت هم شایسته شکست نبودیم و واقعا حیف شد که این اتفاق رخ داد. ما حداقل دو امتیاز از آن دو بازی حقمان بود و در بازی مقابل شهرداری و صبا هم نباید شکست می‌خوردیم، این همان چیزی است که من دنبالش بودم و خدا را شکر با کمک بچه‌ها به آن رسیده‌ایم حالا ما زنگ تفریح هیچ تیمی نیستم و سعی‌مان بر این است که از این به بعد برای پیروزی وارد زمین بشویم. گرچه نمی‌دانم بازیکنان تا کجا ظرفیت بازی با تمام وجود را دارند.»
شرفی درباره بازی بعدی تیمش درباره استقلال هم گفت:« خوشحالم که یکبار دیگر به ورزشگاه آزادی می‌آیم، اینجا جایی است که از آن خاطرات خیلی خوب دارم یادش به خیر وقتی که در برق شیراز بودم با وجود آنکه تیم کوچکی داشتیم مقابل استقلال و پرسپولیس بازی‌های خیلی خوبی را از خودمان نشان دادیم و مردم همیشه از من و آن تیم برق یاد می‌کنند حالا هم با سر بالا به تهران خواهیم آمد و امیدواریم نتیجه خوبی در تهران بگیریم گرچه استقلال تیم بسیار بزرگی است و بهترین بازیکنان ایران را در اختیار دارد.»
او همچنین در مصاحبه با گل از حضور تیم دوم مس سرچشمه در جام حذفی خبر داد و گفت:« بچه‌هایی که کمتر بازی کردند در جام حذفی به میدان می‌روند. من هم خودم بالای سر تیم هستم و دوست دارم آنها هم خودشان را نشان دهند. اینکه آنها با این ترکیب به اراک می‌رویم دلیل بر شکست ما نیست. ولی با توجه به فشردگی بازی‌ها و بنیه تیم ما باید بیشتر خود را آماده بازی‌های لیگ کنیم و جام حذفی اولویت اول ما نیست.»

بالا