• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شقايق دهقان : سالهاست که به جشنواره فجر نمیروم

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
بازیگر فیلم سینمایی "آتیش بازی" گفت: آخرين سالي که به جشنواره فيلم فجر رفتم به دليل مواجهه با فضايي شلوغ و بي نظم ديگر به جشنواره نرفتم.

"شقايق دهقان"، بازيگر سينما و تلويزيون در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص نقش خود در فيلم سينمايي "آتيش بازي" بيان کرد: در "آتيش بازي" نقش يک معتاد که در کمپ زندگي مي‌کند را بازی کردم.

وي ادامه داد: اين نقش با نقشهاي ديگرم متفاوت بود، علاقه مند بودم که نقش يک معتاد را ايفا کنم.

دهقان گفت: "آتيش بازي" فيلم کمدي بوده و من در آن نقش کوتاهي را داشتم.

وي تصريح کرد: کوتاه يا بلند بودن نقش برايم اهميت ندارد بلکه علاقه‌ام براي انتخاب اين نقش مهم بود.

اين بازيگر ضمن اشاره به اينکه "گودرزي" به عنوان کارگردان اين اثر، بازيگران را خوب هدايت مي‌کرد، اظهار داشت: ايده جديدي در قصه وجود نداشت ولي بواسطه اينکه نقش معتاد را در فضاي جديد (کمپ) تجربه کردم برايم دلنشين بود.

دهقان در خصوص جشنواره فيلم فجر گفت: به دليل مشغله کاري سالهاست که به جشنواره فجر نرفتم و زماني که فيلمها به رسانه‌هاي تصويري مي‌آيد، فيلمها را خريداري کرده و نگاه مي‌کنم.

وي تصريح کرد: آخرين سالي که در جشنواره حضور داشتم با فضايي به هم ريخته، بي‌نظم و شلوغ مواجه شدم و رفتارهاي غير فرهنگي را ديدم که در شان ما نبود و از آن به بعد به جشنواره نرفتم.

گفتني است، "آتيش بازي" به کارگرداني "بهمن گودرزي" بوده و بازيگراني همچون "امين حيايي"، "الناز شاکردوست"، "سحر قريشي"، "ميرطاهر مظلومي" و "عزت‌الله مهرآوران" در آن نقش آفريني کرده اند.
 
بالا