• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شما مرغ دوس داری؟

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
من خودم فقط سینه مرغ میخورم گاهی وقتام هوس میکنم جگرشو. شما چطوووووووووووووووووور؟؟؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سوال جالبی بود! :خنده2:
من زیاد با مرغ رابطه ای ندارم،و این بی علاقه گی از زمانی تشدید شد که از یک مرغ داری دیدن کردیم!

rahnama

پدر ایران انجمن
من که علاقه ای به غذای مرغی ندارم. اگر سر سفره جوجه کباب باشد , شاید تعجب کنید , غذا نمی خورم.:غش2:

maksemos

متخصص بخش خودرو
يه اوستاي بود اوايل سال برامون كار ميكرد
مرغ نميخورد واسه يه علت !
مگيفت مرغ رو روباه ميخوره مگه ما رو باه يم !

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات
درود یاسی جون:بای:

خوش آمدی!
:59:

راستش من مرغ را بسیار دوست می دارم ولی نه برای خوردن!:فکر: مگر مرغ را هم می خورند؟:ترس: شوخی کردم!:احترام:

من تا جایی که بتوانم گیاه خواری می کنم و مرغ و گوشت نمی خورم!:راز:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام
من قبلا عاشق مرغ بودم مخصوصا زرشک پلو.تو دانشگاه از بس کافور زدند مرغ درشته رو میذاشتم تو سطل آشغال .

رفتن من به دانشگاه همانا و حالم از مرغ بهم خوردن همانا.واقعا یه ترم مریض شدم.

مرغ پر :نیش:

تاوان

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
میگم شما کارو زندگی ندارید می شینید پست میزنید و خیلی راحت در مورد ناموس مردم حرف میزنید
بیا شوهرش آمده شاکیه حالا جوابش رو بدین.

54618324759684551381.jpg

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا خروسه : اجازه؟
یاسی جان اول در مورد ناموس شما حرف زد. ما بی تقصیریم.:غش2::غش2::غش2:

درود

من با خروسا كاري ندارم ولي در مورد مرغ من فقط سينشو دوست دارم:نیش: چون خيلي خوشمزه است:غش2: و به قول استاد رهنما اگه جوجه كباب با پپسي باشه كه واقعا محشره :نیش:

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
خب خدا رو شکر یه نفر پیدا شد مرغ خور باشه موندم اینهمه گفتن مرغ نمیخوریم پس این مرغای زبون بسته چرا هی نسلشون کم میشه:غش2:
توهین حساب نکنین ها ممممممممممممممممزززززززززززززززززززززاحححححححححح کردیم

خب خدا رو شکر یه نفر پیدا شد مرغ خور باشه موندم اینهمه گفتن مرغ نمیخوریم پس این مرغای زبون بسته چرا هی نسلشون کم میشه:غش2:
توهین حساب نکنین ها ممممممممممممممممزززززززززززززززززززززاحححححححححح کردیم

من ناراحت نميشم

rahnama

پدر ایران انجمن
درود

من با خروسا كاري ندارم ولي در مورد مرغ من فقط سينشو دوست دارم:نیش: چون خيلي خوشمزه است:غش2: و به قول استاد رهنما اگه جوجه كباب با پپسي باشه كه واقعا محشره :نیش:

من کی گفتم جوجه کباب با پپسی محشره؟:غش2:اصلا دوست ندارم چه با پپسی چه با کانادا:شاد:

khodam

متخصص بخش ادبیات
شوهرشینا لارینا میان دمار از روزگار همتون در میارن ها. مرغ بی صاحاب نیست انقدر حرفشو نزنید :نه:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
اوه من خیلی نمیدوستم ولی گاهی زرشک پلو با مرغ میدرستم خودم هم باید بخورم !
الان این تاپیک و دیدم ، یه چیزی حالا من ناهار چی درست کنم ؟ :73:

naznaz

کاربر ويژه
من هم اصلا غذای با مرغ دوس ندارم و نمیپزم...اخه وقتی تو بیمارستان کار میکردم یکی از همکارا آشغالهای گندیده قسمت آشپزخونه رو قایمکی جمع میکرد و میفرستاد مرغداری دوستش.البته با کمک کارشناس بهداشت شناسایی و تنبیه شد ولی مرغ خوردن من هم به پایان رسید:25:گرچه از این اتفاقا کم پیش میاد ولی دیدنش تاثیر بدی میذاره:64:

بالا