• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شير و ماست كم‌چرب كلسيم و پروتئين بيشتري دارد

Maryam

متخصص بخش ادبیات
يك متخصص تغذيه گفت: هرچه شير و ماست كم‌چرب باشد، مقدار كليسم و پروتئين آن بيشتر خواهد بود.

نسرين اميدوار در گفتگو با فارس‌ افزود: شير و لبنيات در جامعه ايراني كم مصرف مي‌شود. مصرف كلسيم در جامعه ما خيلي كمتر از حد مطلوب است.

وي گفت: بايد از لبنيات كم‌چرب استفاده شود. بسياري از مردم تصور مي‌كنند هر قدر شير پرچرب باشد، مغذي‌تر است در حالي كه ماده مغذي در ماست و شير كلسيم است. هرقدر شير و ماست كم‌چرب باشد، مقدار كليسم و پروتئين آن بيشتر خواهد بود. اين متخصص تغذيه اضافه كرد: توجه به لبنيات كم‌چرب بسيار مناسب است و البته گنجاندن ميوه‌ها و سبزي‌هاي تازه در رژيم غذايي نيز از اهميت زيادي برخوردار است.
اميدوار افزود: هر فرد در روز بايد حداقل 3 ليوان شير، ماست يا معادل آن از ساير لبنيات مصرف كند. ارزش غذايي 60 گرم پنير معادل يك ليوان شير است.
وي گفت: در الگوي غذايي مردم جامعه ما از نظر منابع غلات اضافه مصرف وجود دارد و از نظر ميوه‌ها، لبنيات و در مواردي گوشت‌هايي مثل ماهي مصرف ما به حد مطلوب هم نمي‌رسد.اين متخصص تغذيه افزود: در سال‌هاي اخير مصرف روغن‌هايي مثل روغن‌هاي نباتي بالا رفته است. مردم براي داشتن وزن مطلوب و سلامت، نيازمند فعاليت بدني كافي و ورزش هستند.
 
بالا