• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شکار بزرگترین شیطان دریایی +عکس

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار

این ماهی در سواحل در جزایر مرجانی و در میان جلبک ها به سر می برد و با استفاده از باله های بلند خود شنا می کند.

در کشور چین بزرگترین ماهی موسوم به "شیطان دریایی" به وزن دو تن شکار شد.
این ماهی در سواحل، در جزایر مرجانی و در میان جلبک ها به سر می برد و با استفاده از باله های بلند خود شنا می کند.

583902_343.jpg

این ماهی معمولا در آب های عمیق وجود دارد اما در برخی مواقع در سطح آب شنا می کند و به بیرون از آب می پرد.
این ماهی شیطانی داری دهان بزرگی است و پهنای آن همانطوری که در تصاویر مشاهده می کنید بسیار زیاد است.

583903_907.jpg

این ماهی بزرگ از ماهی های کوچک تغذیه می کند و دارای رنگ خاصی از ناحیه کمر و شکم است. رنگ این ماهی ها معمولا قهوه ای و یا خاکستری مایل به آبی است. کمترین وزن این ماهی ۱۴۰۰ کیلوگرم است و عمر متوسط آنها ۲۰ سال است.

منبع: افکار نیوز

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
شیطان دریایی دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به حق چیزیهای ندیده ونشنیده!!!!!!!!!!!!!
27_0_5503.gif

شیطان دریا از خانواده ماهیان سیرا تیره از گونه پدیکو لاتی می‌باشد که در عمق آبها زندگی می‌کند. جنس مونث آن دارای بدن کشیده و فشرده و دهان تقریباً عمودی با دندان‌های متوسط، به طول ۱۴۵ سانتی‌متر می‌رسد. جنس مذکر این ماهی ریز اندام و کوچک به طول ۱۶ سانتی‌متر است.

این ماهی ارزش غذایی یا تجاری ندارد و تقریباً در بیشتر مناطق اقیانوس آرام، اقیانوس هند و دریاهای جنوبی پیدا می‌شود.
عکس از موزه آستان قدس رضوی مشهد که در سال ۱۳۴۹ شمسی توسط دکتر احمد فرهاد رحیمی از فرانسه خریداری و در سال ۷۸ به موزه اهدا کرده است.

منبع وکی پیدیا

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
ولي بيشتر شبيه سفره ماهيه :تعجب2:
ميشه گفت سايز بزرگ سفره ماهيه:سکوت::تعجب2:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
این که هرکدوم گذاشتی اولی سفره ماهی هست ولی خ بزرگ.
دومی هم ما بش میگیم کولی بیلی (یا کوسه بیلی).
حالا شما ندیدی خ عجیب هست باستون.:خنده2:
ما که هردو دتاش دیدیم و گرفتیم زیاد عجیب نیست.البته سفره ماهی به این گندگی ندیده بودم.
تو گوگل بزنید کولی بیلی برید عکساش نگا کنی.

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
این که هرکدوم گذاشتی اولی سفره ماهی هست ولی خ بزرگ.
دومی هم ما بش میگیم کولی بیلی (یا کوسه بیلی).
حالا شما ندیدی خ عجیب هست باستون.:خنده2:
ما که هردو دتاش دیدیم و گرفتیم زیاد عجیب نیست.البته سفره ماهی به این گندگی ندیده بودم.
تو گوگل بزنید کولی بیلی برید عکساش نگا کنی.

اون که بله ما ندیدیم و واسمون عجبیه:18:

یه سرچ کردم انگار شما درست میگی :بله:

منم این مطلبو توی افکار نیوز خوندم که نوشته بود شیطان دریایی .

پس این فسیلی هم که توی موزه ی آستان قدسه که بهش میگن شیطان دریایی از کولی بیلی ها هستش؟

South Boy

متخصص بخش فوتبال
نمیدونم ندیدم.
ولی من زیاد دیدم که به این کولی بیلی ها که از زیرشون نشون ملت میدن میگن شیطان دریا.
یا سفره ماهی های عجیب غریب نشون مردم میدن میگن پری دریایی...:احترام:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
نمیدونم ندیدم.
ولی من زیاد دیدم که به این کولی بیلی ها که از زیرشون نشون ملت میدن میگن شیطان دریا.
یا سفره ماهی های عجیب غریب نشون مردم میدن میگن پری دریایی...:احترام:

اونی که توی موزه آستان قدس هستش اینه ----»

27_0_5503.gif

بچه بودیم چقدر مارو از این میترسوندن :giggle:

ممنون اطلاعات خوبی بهم دادی :گل:

بالا