• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شکوفه های بهاری من (سال 1391)

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام سلاممممممم :12:
امسال توی ایام عید یه مسافرت چند روزه داشتیم ، وقتی رسیدیم با منظره ای سپید و خوشگل رو برو شدیم ...
شکوفه های بهاری اون منطقه خیلی زودتر از سال های قبل باز شده بودن !
مثل یه بهشت خوشگل شده بود :بغل:
گاهی پیش میومد بدونه این که متوجه باشم میدیدم که چندین دقیقه هستش که نشستم و از نزدیک این معجزه خداوند رو دارم نگاه میکنم !
مات و مبهوت این شده بودم که چه جوری درختی که هنوز چند روزه از خواب زمستانی بیدار شده پر از گل ها و شکوفه های امید شده
نزدیکی های ظهر که میشد این شکوفه ها میزبان مهمون های کوچولویی میشدند که اونا رو هم خیلی دوست تر میداشتم :14:
خب دیگه مقدمه چینی بس است :بدجنس:
براتون عکس از شکوفه های بهاری و مهمون های کوچولوشون آوردم فقط باید خیلی دقیق نگاه کنید تا بتونید این مهمان ها رو ببینید :)
تقدیم به شما :1: :

20082011534.jpg

پیوست ها

• 20082011532.jpg
    20082011532.jpg
    184.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2

Maryam

متخصص بخش ادبیات
اینم هست + خیلی تای دیگه که بعدا میذارم:خنده2::

1020.jpg

Maryam

متخصص بخش ادبیات
من عسل میخوام :ناراحت:
من هم عســـــــــــــــــــــــــــــــل :22:
خب زنبور خسیس یه کم عسل هم به من بینوا بده :65:

20082011537.jpg

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
سلام سلاممممممم :12:
امسال توی ایام عید یه مسافرت چند روزه داشتیم ، وقتی رسیدیم با منظره ای سپید و خوشگل رو برو شدیم ...
شکوفه های بهاری اون منطقه خیلی زودتر از سال های قبل باز شده بودن !
مثل یه بهشت خوشگل شده بود :بغل:
گاهی پیش میومد بدونه این که متوجه باشم میدیدم که چندین دقیقه هستش که نشستم و از نزدیک این معجزه خداوند رو دارم نگاه میکنم !
مات و مبهوت این شده بودم که چه جوری درختی که هنوز چند روزه از خواب زمستانی بیدار شده پر از گل ها و شکوفه های امید شده
نزدیکی های ظهر که میشد این شکوفه ها میزبان مهمون های کوچولویی میشدند که اونا رو هم خیلی دوست تر میداشتم :14:
خب دیگه مقدمه چینی بس است :بدجنس:
براتون عکس از شکوفه های بهاری و مهمون های کوچولوشون آوردم فقط باید خیلی دقیق نگاه کنید تا بتونید این مهمان ها رو ببینید :)
تقدیم به شما :1: :

مشاهده پیوست 1173

عکس قشنگی بود اجی خوشملم

حیفم اومد یه دستی به برو روش نکشم :نیش3:

بالا