Ever Green
متخصص بخش پزشکی
مواد لازم :
شکر =3 لیوان
روغن جامد =2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ =3 عدد
شیر =یک و نیم لیوان
ماست =یک و نیم لیوان
بکینگ پودر =2 تا 3 قاشق غذا خوری
وانیل =یک چهارم قاشق غذا خوری
آرد =به میزان لازم (حدود 10 لیوان)
طرز تهيه:
ابتدا شکر و روغن را خوب مخلوط کنید ، سپس تخم مرغ را اضافه کرده با همزن بزنید .بعد به ترتیب ، شیر و ماست را اضافه می کنید . وانیل و بکینگ پودر را به آرد می افزائید و آرد را با الک آرام آرام به مخلوط اضافه می کنید . باید آنقدر آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد . (البته اگر خمیرتان زیاد سفت شود شیرینی هم سفت می شود ) خمیر را در ظرفی بریزید و رویش را با پارچه بپوشانید . آن را 2 تا 3 ساعت استراحت دهید . سپس بسته به سلیقه تان یا آن را به اندازه یک گردو کوچک گلوله کنید و بعد گلوله را صاف کنید ، یا با وردنه آن را به قطر نیم سانت پهن کنید و قالب بزنید . در هر
صورت شیرینی های آماده را در روغن فراوان سرخ کنید . بگذارید روغن اضافی آن خارج شود . دو طرف شیرینی ها باید قهوه ای کم رنگ شود . این شیرینی را ترکمن ها می پزند و فوق العاده خوش مزه است .
شکر =3 لیوان
روغن جامد =2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ =3 عدد
شیر =یک و نیم لیوان
ماست =یک و نیم لیوان
بکینگ پودر =2 تا 3 قاشق غذا خوری
وانیل =یک چهارم قاشق غذا خوری
آرد =به میزان لازم (حدود 10 لیوان)
طرز تهيه:
ابتدا شکر و روغن را خوب مخلوط کنید ، سپس تخم مرغ را اضافه کرده با همزن بزنید .بعد به ترتیب ، شیر و ماست را اضافه می کنید . وانیل و بکینگ پودر را به آرد می افزائید و آرد را با الک آرام آرام به مخلوط اضافه می کنید . باید آنقدر آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد . (البته اگر خمیرتان زیاد سفت شود شیرینی هم سفت می شود ) خمیر را در ظرفی بریزید و رویش را با پارچه بپوشانید . آن را 2 تا 3 ساعت استراحت دهید . سپس بسته به سلیقه تان یا آن را به اندازه یک گردو کوچک گلوله کنید و بعد گلوله را صاف کنید ، یا با وردنه آن را به قطر نیم سانت پهن کنید و قالب بزنید . در هر
صورت شیرینی های آماده را در روغن فراوان سرخ کنید . بگذارید روغن اضافی آن خارج شود . دو طرف شیرینی ها باید قهوه ای کم رنگ شود . این شیرینی را ترکمن ها می پزند و فوق العاده خوش مزه است .