Ever Green
متخصص بخش پزشکی
شیرینی گردویی دارچینی
مواد لازم:
آرد 225 گرم
کره 185 گرم
شکر 110 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
رنده پوست لیمو ترش یک عدد
دارچین ک قاشق غذا خوری
کشمش 80 گرم
گردوی خرد شده 50 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
- کره نرم شده را با رنده پوست لیمو ترش و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.
- دارچین و آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.
- خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.
- فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم كرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن ها می ریزیم.
- سینی فر را چرب می کنیم یا كاغذ روغنی انداخته و توپ های کوچک را به فاصله 4 سانتی متر کنار هم می چینیم.
زمان پخت مدت 12 الی 15 دقیقه می باشد.
مواد لازم:
آرد 225 گرم
کره 185 گرم
شکر 110 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
رنده پوست لیمو ترش یک عدد
دارچین ک قاشق غذا خوری
کشمش 80 گرم
گردوی خرد شده 50 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
- کره نرم شده را با رنده پوست لیمو ترش و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.
- دارچین و آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.
- خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.
- فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم كرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن ها می ریزیم.
- سینی فر را چرب می کنیم یا كاغذ روغنی انداخته و توپ های کوچک را به فاصله 4 سانتی متر کنار هم می چینیم.
زمان پخت مدت 12 الی 15 دقیقه می باشد.