• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

صحبتی در مورد بخش تکنولوژی :گل: لطفا همه از این موضوع دیدن کنید:)

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام سلام به گل روی همه دوستای عزیزم:احترام:
امیدوارم حال تک تکتون توپ باشه:گل:
خب غرض از مزاحمت.. یه چند کلمه میخواستم صحبتی داشته باشیم در مورد بخش تکنولوژی:بله:

بریم سر اصل مطلب:
:درحال سرفه کردن: :دی

ببنید دوستای عزیزم ، تکنولوژی یه مبحثیِ هست که پیچیدگی های زیادی داره.. خب؟
در کل، بهترین و پرمطلب ترین کیس هایی هست که میتونه باعث افزایش اطلاعاتتون بشه:گل:
من این چن وقتی که تو بخش تکنولوژی دارم مطلب ارسال میکنم، میبینم که طرفدار خاصی نداره:52: و حتی به جرات میتونم بگم بیشتر کاربرای عزیز تو بخش های سرگرمی و فوتبال و.... بیشترین علاقه رو نشون میدن!
البته این موضوع باعث دلخوری مدیرای اون بخش ها نشه:نه: اتفاقا من خودم هم علاقه زیادی به اونا دارم:نیش:

من خودم قبل از اینکه مدیر این بخش بشم تو وب گردی هام و جاهای دیگه... دنبال هرچیزی بودم جز تکنولوژی! و خیلی وقتا بهشون بی اعتنا هم بودم:52:
الان که وارد دنیای پر از جذابیت ! تکنولوژی شدم! همش دنبال کیس هایی ام که باعث پیشرفت دنیایی میشه که ما درش زندگی میکنیم

شاید دوستای کم سنو سالم با موضوع هایی که ازشون اطلاعاتی ندارن برخورد کنن و این باعث بی حوصلگیشون بشه و مطمئنن باعث میشه که اگه بار دیگه با یه همچین چیزی روبه رو شدن خیلی راحت بدون توجه به اون! اون مطلب رو رد کنن:گل:

خب از همه دوستای گلم دعوت میکنم به دنیای زیبای تکنولوزی!
شاید مواردی پیش بیاد که جذابیت و مفهوم زیادی نداشته باشه ولی مطمئن باشین یوقتایی یه مواردی هستن که خودِ شما دنبالشین!

پس از تاپیک هایی که دوستان ارسال میکنن دیدن کنید حتی اگه بنظرتون جذابیتی نداشته باشن:گل:

من چند روز پیش یه مطلبی رو ارسال کرده بودم که اشتباه بود:52: وقتی متوجه شدم رفتم که ویرایشش کنم. از این هم میترسیدم که چطور اطلاع بدم!!! ولی اصلا از اون موضوع دیدن نشده بود!!!!!!:تعجب:
از این بابت هم خوشحال شدم و هم خیلی ناراحت!

اینایی که میگم، صرفا برا این نیس که پست ها لایک بخورن! نه... بلکه به این دلیل هست که از نظرات و ایده های شماهم استفاده کنیم:گل:
باور کنید وقتی دوستی پستی رو میزنه و انتقاد ، پیشنهاد و یا.... میکنه خیلی زیاد خوشحال میشیم.

خب برا اینکه یکم با این تکنولوژی خو بگیرید:نیش: من یه چند تا تاپیک زدم که مورد توجه شما قرار بگیره:گل: که امیدوارم
دود بره چش کسی که دیدن نکنه:سوت::giggle:

تصاویر واقعی از تکنولوژی فردا WOOOOW

اسبـاب ‌بـازی‌های باورنکـردنی در عصـر تکنـولوژی !
عکس طنز تکنولوژی در سال ۳۰۰۰! سری اول
آینده تکنولوژی در قالب طنز سری دوم
تکنولوژی پیشرفته برای خانم ها :دی (لطفا خشن نباشید من روحیه ضعیفی دارم داد بزنید پس میوفتما:سوت::نیش:)

و یه خواهشی دارم از دریاجون و مدیرای دیگه:17: اونم این که اینارو به تالار سرگرمی و طنز ارسال نکنن:5:

دلیلشم اگه خواستید میگم:گل:
@Darya

این تاپیک هارو صرفا برا دوستای گلم که کم سنو سال هستن ایجاد کردم تا با تکنولوزی و جذابیت هایی که داره در غالب طنز! آشنا بشن:گل:
الانم منتظر نظرات خوبتون هستما:5:
به امید موفقیت های روز افزون شما و باکمک شما شاهد پیشرفت انجمن باشیم:گل:

ممنون از توجهتون:احترام:
در پناه حق...

یچیز دیگه ، لطفا اول بذارید همه پست هارو بذارم بعد برید ببینید:سوت::4::احترام:
ازهمه آبجی هام هم معذرت میخوام:5:

آخرین ویرایش:
سلام
آخه دوست عزیز توی دانشگاه هامون به قضیه علمی و پژوهشی توجهی نمیشه و فقط همه میخوان مدرک رو بگیرن و برن کار آزاد کنن
حالا شما از دوستان ما توقعاتی دارید .
به امید کمی علمی به قضایا نگاه کردن

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام
آخه دوست عزیز توی دانشگاه هامون به قضیه علمی و پژوهشی توجهی نمیشه و فقط همه میخوان مدرک رو بگیرن و برن کار آزاد کنن
حالا شما از دوستان ما توقعاتی دارید .
به امید کمی علمی به قضایا نگاه کردن
سلام
نه همه نه:نه:
اشتباه نکنید مدرک برای همه مهم نیست!! شاید افراد کمی دنبال علم اموزی واقعی! باشن، ولی هستن یه چنین افرادی:بله:
من شخصا با این حرف شما مشکل دارم! خب افرادی از قبیل شما، باید اهمیت این موارد رو بالا ببرن یانه؟!

مجددا سلام
میتونم بپرسم چطور وقتی از بچگی بهش گفتن پول ، پول ، پول ، ...
خب مثلما نمیشه ، طبق گفته ی شما عده ای هستن غیر ، ولی اونایی که پول براشون مطرح نباشه که اونم اپسیلونن .
ببخشید

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
مجددا سلام
میتونم بپرسم چطور وقتی از بچگی بهش گفتن پول ، پول ، پول ، ...
خب مثلما نمیشه ، طبق گفته ی شما عده ای هستن غیر ، ولی اونایی که پول براشون مطرح نباشه که اونم اپسیلونن .
ببخشید
سلام سلامتی میاره نه دیگه اینقدر:نیش:
پول؟؟
باشه دوست عزیز هرچی شما بگی، عقاید رو نمیشه عوض کرد! نه شما عقاید منو ونه من....:گل:
موفق باشید:احترام:

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام زهرا جون:گل:
وقتی مطلب هم پیچیده باشه هم طولانی خب موجب کسالت خواننده میشه
به نظر من اگه تاپیک هایی که می زنی کوتاه، خلاصه و مفید باشند بیشتر استقبال میشه

:احترام:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام زهرا جون:گل:
وقتی مطلب هم پیچیده باشه هم طولانی خب موجب کسالت خواننده میشه
به نظر من اگه تاپیک هایی که می زنی کوتاه، خلاصه و مفید باشند بیشتر استقبال میشه

سلام ابجی فاطمه:گل:
ممنون از پیشنهاد خوبت:6:
ولی ابجی بعضی مباحثی هستن که اگه دنبالشونو ارسال نکنی باعث سردرگمی میشن:گل:
ولی بازم سعی خودمو میکنم مطالب کم حجم ولی مفیدی رو بزنم:گل:
:4::احترام::گل:

بابا باغبون

کاربر ويژه
سلام سلام به گل روی همه دوستای عزیزم:احترام:
امیدوارم حال تک تکتون توپ باشه:گل:
خب غرض از مزاحمت.. یه چند کلمه میخواستم صحبتی داشته باشیم در مورد بخش تکنولوژی:بله:

بریم سر اصل مطلب:
:درحال سرفه کردن: :دی

ببنید دوستای عزیزم ، تکنولوژی یه مبحثیِ هست که پیچیدگی های زیادی داره.. خب؟
در کل، بهترین و پرمطلب ترین کیس هایی هست که میتونه باعث افزایش اطلاعاتتون بشه:گل:
من این چن وقتی که تو بخش تکنولوژی دارم مطلب ارسال میکنم، میبینم که طرفدار خاصی نداره:52: و حتی به جرات میتونم بگم بیشتر کاربرای عزیز تو بخش های سرگرمی و فوتبال و.... بیشترین علاقه رو نشون میدن!
البته این موضوع باعث دلخوری مدیرای اون بخش ها نشه:نه: اتفاقا من خودم هم علاقه زیادی به اونا دارم:نیش:

من خودم قبل از اینکه مدیر این بخش بشم تو وب گردی هام و جاهای دیگه... دنبال هرچیزی بودم جز تکنولوژی! و خیلی وقتا بهشون بی اعتنا هم بودم:52:
الان که وارد دنیای پر از جذابیت ! تکنولوژی شدم! همش دنبال کیس هایی ام که باعث پیشرفت دنیایی میشه که ما درش زندگی میکنیم

شاید دوستای کم سنو سالم با موضوع هایی که ازشون اطلاعاتی ندارن برخورد کنن و این باعث بی حوصلگیشون بشه و مطمئنن باعث میشه که اگه بار دیگه با یه همچین چیزی روبه رو شدن خیلی راحت بدون توجه به اون! اون مطلب رو رد کنن:گل:

خب از همه دوستای گلم دعوت میکنم به دنیای زیبای تکنولوزی!
شاید مواردی پیش بیاد که جذابیت و مفهوم زیادی نداشته باشه ولی مطمئن باشین یوقتایی یه مواردی هستن که خودِ شما دنبالشین!

پس از تاپیک هایی که دوستان ارسال میکنن دیدن کنید حتی اگه بنظرتون جذابیتی نداشته باشن:گل:

من چند روز پیش یه مطلبی رو ارسال کرده بودم که اشتباه بود:52: وقتی متوجه شدم رفتم که ویرایشش کنم. از این هم میترسیدم که چطور اطلاع بدم!!! ولی اصلا از اون موضوع دیدن نشده بود!!!!!!:تعجب:
از این بابت هم خوشحال شدم و هم خیلی ناراحت!

اینایی که میگم، صرفا برا این نیس که پست ها لایک بخورن! نه... بلکه به این دلیل هست که از نظرات و ایده های شماهم استفاده کنیم:گل:
باور کنید وقتی دوستی پستی رو میزنه و انتقاد ، پیشنهاد و یا.... میکنه خیلی زیاد خوشحال میشیم.

خب برا اینکه یکم با این تکنولوژی خو بگیرید:نیش: من یه چند تا تاپیک زدم که مورد توجه شما قرار بگیره:گل: که امیدوارم
دود بره چش کسی که دیدن نکنه:سوت::giggle:

تصاویر واقعی از تکنولوژی فردا WOOOOW

اسبـاب ‌بـازی‌های باورنکـردنی در عصـر تکنـولوژی !
عکس طنز تکنولوژی در سال ۳۰۰۰! سری اول
آینده تکنولوژی در قالب طنز سری دوم
تکنولوژی پیشرفته برای خانم ها :دی (لطفا خشن نباشید من روحیه ضعیفی دارم داد بزنید پس میوفتما:سوت::نیش:)

و یه خواهشی دارم از دریاجون و مدیرای دیگه:17: اونم این که اینارو به تالار سرگرمی و طنز ارسال نکنن:5:

دلیلشم اگه خواستید میگم:گل:
@Darya

این تاپیک هارو صرفا برا دوستای گلم که کم سنو سال هستن ایجاد کردم تا با تکنولوزی و جذابیت هایی که داره در غالب طنز! آشنا بشن:گل:
الانم منتظر نظرات خوبتون هستما:5:
به امید موفقیت های روز افزون شما و باکمک شما شاهد پیشرفت انجمن باشیم:گل:

ممنون از توجهتون:احترام:
در پناه حق...

یچیز دیگه ، لطفا اول بذارید همه پست هارو بذارم بعد برید ببینید:سوت::4::احترام:
ازهمه آبجی هام هم معذرت میخوام:5:
سلام زهرا جان ممنون از بابت دعوتت بله باید سعی بشه تا بخش های آموزشی رونق بگیره ولی بنظر من باید تاجاییکه میتونیم مطالب رو کو.تاه و جذاب بنویسیم تا خواننده جذب مطلب بشه و بخوندش خصوصا اونایی که هیچ علاقه ای به اون مطلب نداره و حجم زیاد مطلب باعث میشه که درنگاه اول تمایل بخوندنشون کور بشه ببخشید اگر زیاده گویی کردم:گل:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام زهرا جان ممنون از بابت دعوتت بله باید سعی بشه تا بخش های آموزشی رونق بگیره ولی بنظر من باید تاجاییکه میتونیم مطالب رو کو.تاه و جذاب بنویسیم تا خواننده جذب مطلب بشه و بخوندش خصوصا اونایی که هیچ علاقه ای به اون مطلب نداره و حجم زیاد مطلب باعث میشه که درنگاه اول تمایل بخوندنشون کور بشه ببخشید اگر زیاده گویی کردم:گل:
سلام اقا رامین:گل:
تشکر برا پیشنهادتون:4:
همونطور که به ابجی فاطمه گفتم بعضی مطالب دنباله دارن و نمیشه که اونارو قیچی کرد:ناراحت:
چشم سعی خودمو میکنم:گل:
شما لطف داری:احترام:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
شخصاً همیشه استفاده کننده ی یکی دوتا از تاپیک هایی که شما در روز ارسال میکنید هستم.
این بستگی به گرایش کاربران یک انجمن داره منتها ادامه ی این روند در طی زمان باعث میشه کم کم علاقه به خواندن در بین کاربران یک محیط ایجاد بشه.
موفق باشید

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
:ذوق زده:
سلام
شخصاً همیشه استفاده کننده ی یکی دوتا از تاپیک هایی که شما در روز ارسال میکنید هستم.
این بستگی به گرایش کاربران یک انجمن داره منتها ادامه ی این روند در طی زمان باعث میشه کم کم علاقه به خواندن در بین کاربران یک محیط ایجاد بشه.
موفق باشید
سلام :گل:
خیلی ممنون این باعث دلگرمی منه:احترام:
بله بله.. خیلی ممنون از حضور گرمتون:4:
خسته نباشید:گل:

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
سلام زهرا خانوم
راستش منم مطالب تکنولوزی را کامل نمیخونم اخه هم طولانی میشند و هم اینکه خیلی تخصصی نوشته میشند
البته باید هم همینجوری باشند
امیدوارم دوستان نظر بیشتری به این قسمت پیدا کنند:گل:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام زهرا خانوم
راستش منم مطالب تکنولوزی را کامل نمیخونم اخه هم طولانی میشند و هم اینکه خیلی تخصصی نوشته میشند
البته باید هم همینجوری باشند
امیدوارم دوستان نظر بیشتری به این قسمت پیدا کنند:گل:
سلام دوست عزیز:گل:
بله خودم میدونستم:سوت: همزمان یه چند تا پست رو لایک زدن اونم تو چند ثانیه:تعجب: خب یا تند میخونید یا نمیخونید دیگه:نیش:
ولی بخونید و نظرتونو بگید بیشتر خوشحال میشم:گل:
منم امیدوارم:دعا:
ممنون از توجهت دوست عزیز:4::احترام::گل:

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
البته منظورم این نبود که نمیخونم اصلا
من تندخونیم خوبه:104:
اما خب گاهی بعضی جاهاشا اصلا متوجه نمیشم بسکی تخصصیه و خب ردش میکنم و نمیخونم:52:
ولی چشم از این به بعد با دقت بیشتر میخونم:گل:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
البته منظورم این نبود که نمیخونم اصلا
من تندخونیم خوبه:104:
اما خب گاهی بعضی جاهاشا اصلا متوجه نمیشم بسکی تخصصیه و خب ردش میکنم و نمیخونم:52:
ولی چشم از این به بعد با دقت بیشتر میخونم:گل:

:خجالت:
خوبه:دست:
خب بنظر من یکی از وظایف مدیر اینه که کاربرارو راهنمایی کنن! شماهم هرجایی روکه متوجه نمیشی رو بگی میتونیم کمکت کنیم:18:

0mid

متخصص بخش ورزشی
به جرات میتونم بگم بیشتر کاربرای عزیز تو بخش های سرگرمی و فوتبال و.... بیشترین علاقه رو نشون میدن!

فوتبال؟ :تعجب:
فکر نکنم تالار ورزش و بخش های مربوط فوتبال اونقدرام علاقمند داشته باشه
دقت کنی اکثر پست های اونجا هم دیده نمیشه :بله: :نیش:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
فوتبال؟ :تعجب:فکر نکنم تالار ورزش و بخش های مربوط فوتبال اونقدرام علاقمند داشته باشه دقت کنی اکثر پست های اونجا هم دیده نمیشه :بله: :نیش:
عه ببخشید حواسم پرت شده:قاطی: چون زیاد پست میدین منم یه لحظه قاطی کردم:هنگ:
آره از این مبحث هم کم دیدن میکنن ولی من همیشه سعی کردم تاپیک هاشو ببینم:18:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
حالا این دفعه رو به خاطر شما منتقل نمی کنیم:خونسرد::نیش2:

بالا