• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طراحی دکوراسیون داخلی و کابینت آشپزخانه

makintach

New member
www.3dekor.ir
و
www.3d.pacyrus.com

برای طراحی کابینت آشپزخانه و یا دکوراسون داخلی منزل و محل کارتان به یکی از دو روش زیر می توانید اقدام کنید :

1. محیط مدنظرتان را به صورت دوبعدی (پلان از بالا) بر روی کاغذ ترسم کرده و آنرا به یکی از دفاتر ما فکس و یا ایمیل فرمائید، سپس با هماهنگی از جانب ما، طرح شما آماده شده و پس از تسویه حساب برایتان ایمیل خواهد شد.

2. با هماهنگ یبا یکی از دفاتر طراحی دکوراسیون داخلی ما ، درخواست یک فرد در محل را نمایید تا ضمن مشاوره با وی ، طرح محیط را ترسیم و پلان را یادداشت نماید.(برای حضور نیرو در محل ، هزینه ای جداگانه لحاظ می گردد )

جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از نحوه ی طراحی ما، می توانید با یکی از شماره های ذیل تماس حاصل فرمائید و یا با آدرس الکترونیکی شرکت مکاتبه نمایید.

آدرس دفتر مرکزی : تهران ، رسالت ، خ 196 شرقی ، خ 135 ، پلاک 160

تلفن : 77351970 ، 77324739 ، 09128100481​

maksemos

متخصص بخش خودرو
www.3dekor.ir
و
www.3d.pacyrus.com

برای طراحی کابینت آشپزخانه و یا دکوراسون داخلی منزل و محل کارتان به یکی از دو روش زیر می توانید اقدام کنید :

1. محیط مدنظرتان را به صورت دوبعدی (پلان از بالا) بر روی کاغذ ترسم کرده و آنرا به یکی از دفاتر ما فکس و یا ایمیل فرمائید، سپس با هماهنگی از جانب ما، طرح شما آماده شده و پس از تسویه حساب برایتان ایمیل خواهد شد.

2. با هماهنگ یبا یکی از دفاتر طراحی دکوراسیون داخلی ما ، درخواست یک فرد در محل را نمایید تا ضمن مشاوره با وی ، طرح محیط را ترسیم و پلان را یادداشت نماید.(برای حضور نیرو در محل ، هزینه ای جداگانه لحاظ می گردد )

جهت کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از نحوه ی طراحی ما، می توانید با یکی از شماره های ذیل تماس حاصل فرمائید و یا با آدرس الکترونیکی شرکت مکاتبه نمایید.

آدرس دفتر مرکزی : تهران ، رسالت ، خ 196 شرقی ، خ 135 ، پلاک 160

تلفن : 77351970 ، 77324739 ، 09128100481​

الان چرا میزنین این پست رو :52::73:

رفتم تو سایتتون و طرحاتون رو با قیمتاشون دیدم .....خیلی مناسبتر و خوش ذوق ترن :دست:

فکر کنم سر من کلاه گذاشتن
چون برا یه طرح ازم 500 تومن میخواست با کلی چونه زنی 350 دادم بهش
:ناراحت:

makintach

New member
الان چرا میزنین این پست رو :52::73:

رفتم تو سایتتون و طرحاتون رو با قیمتاشون دیدم .....خیلی مناسبتر و خوش ذوق ترن :دست:

فکر کنم سر من کلاه گذاشتن
چون برا یه طرح ازم 500 تومن میخواست با کلی چونه زنی 350 دادم بهش
:ناراحت:
سلاام، نیگا نیگا چجوری دلت اومد 350 تومن پول بی زبون رو بدی بهشون :خنده1:
اما شوخی می کنم، کلاه سر شما نذاشتن،واقعا همه جا قیمت همینه، ما بچه های بدی هستیم، بازار خراب کنیــــــــــــم :خنده1:
نظرتون هم خیلی مارو خوشحال کرد.
پس دفعه بعد 3dekor.ir یادتون نره :گل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
حتما دوست عزیز :گل:

لینک سایتتون رو ذخیره کردم امشالله مزاحمتون میشم :توافق:

بالا