• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرزتهیه اسنک مرغ وقارچ

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد
سس استیک یک ق غ
قارچ 4عدد
شیر 5 ق غ
آرد 1ق غ
پنیر گودا 1ورقه
فلفل دلمه ای کمی(دلخواه)
روغن زیتون 1 ق غ
کنجد 1ق م
فلفل سیاه 1ق چ
نمک به میزان لازم
ابتدا روی سینه مرغ چند برش با چاقو ایجاد می کنیم و با سس استیک آغشته می کنیم نیمی از کنجد ها را با دست روی سنه مرغ فشار میدهیم و در یخچال قرار میدهیم.در این فاصله سس قارچ را درست میکنیم آرد را با روغن تفت داده بعد شیر نمک فلفل و فلفل دلمه ای را اضافه میکنیم تا به غلظت سس بشامل برسد بعد قارچ ها رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم خاموش میکنیم من همیشه قارچ اینطوری می ریزم خیلی آب نمی اندازه ولی اگه شما می خواهید از قبل آب قارچ بگیرید حالا نوبت به استیک میرسه من اصلا از روغن برای تفت دادن استیک استفاده نکردم در یک ماهیتابه 2 قاشق آب ریختم واستیک در آن قرار دادم و شعله گاز کم کم کردم بعد از 20 دقیقه خوب با آب خود مرغ پخت و بعد در یک ظرف فر بگذارید و سس قارچ روی استیک بریزید و یک ورق پنیر گودا رو به 4 قسمت تقسیم کنید و روی سس بگذارید و بقیه کنجد روی سس بپاشید و به مدت 10 دقیقه با دمای 170 در فر بگدارید.
سس استیک در فروشگاه های مواد پروتئینی هست ولی میتونید خودتون با سس باربی کیو و مقداری سویاسس و ادویه مرغ سس استیک درست کنید.

نوش جون20131201_204431.jpg
 
بالا