ARASH CHIRIK
کاربر ويژه
کوفته شیرین کرمانشاه
برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید...
مواد لازم برای تهیه:
برای 4 تا 6 نفر:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
برنج 200 گرم
نعنا خشک 25 گرم
شکر 100 گرم
سرکه دو سوم لیوان
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آب 1 لیوان
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه:
برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید. بعد نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و با دست ورز دهید. وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
از مواد به اندازه ی یک پرتقال برداشته و به شکل تخم مرغ فرم دهید، و کف ظرف بچینید. در ظرفی مناسب، سرکه را با آب، 2 قاشق روغن و شکر ترکیب نمایید، روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس سُس آماده شده را روی کوفته ها بریزید. با حرارت ملایم حدوداً یک ساعت زمان لازم است تا کوفته ها کاملا مغز پخت شوند.
انرژی کل: 1900 کیلو کالری
برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید...
مواد لازم برای تهیه:
برای 4 تا 6 نفر:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
برنج 200 گرم
نعنا خشک 25 گرم
شکر 100 گرم
سرکه دو سوم لیوان
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آب 1 لیوان
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه:
برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید. بعد نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و با دست ورز دهید. وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
از مواد به اندازه ی یک پرتقال برداشته و به شکل تخم مرغ فرم دهید، و کف ظرف بچینید. در ظرفی مناسب، سرکه را با آب، 2 قاشق روغن و شکر ترکیب نمایید، روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس سُس آماده شده را روی کوفته ها بریزید. با حرارت ملایم حدوداً یک ساعت زمان لازم است تا کوفته ها کاملا مغز پخت شوند.
انرژی کل: 1900 کیلو کالری