ARASH CHIRIK
کاربر ويژه
کوفته آلو شیرازی
ماست را با کره، تخم مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت ۲۰ تا ۲۵ ذقیه در یخچال قرار دهید....
مواد لازم برای تهیه
)برای ۲۴ عدد کوفته(
۵۰۰ گرم ماست پر چرب کم نمک
۵۰ گرم کره نرم
۲ عدد تخم مرغ
۲۰۰ گرم آرد
۸۰ گرم گندم آسیاب شده
نمک
۲۴ عدد آلو
۲۴ عدد قند
برای کره خشخاش
۱۰۰ گرم کره
۴ قاشق غذاخوری شکر
۴۰ گرم خشخاش
طرز تهیه:
ماست را با کره، تخم مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت ۲۰ تا ۲۵ ذقیه در یخچال قرار دهید. در این بین آلهای شسته شده را به دو قسمت تقسیم کنید، هسته را درآورد و جای هسته را با یک حبه قبد پر کنید. در قابلمه بزرگی آب را با کمی نمک به جوش بیاورید، خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت ها را روی تخته آرد زده شده به قطعات استوانه ای شکل ۳ سانتی درآورده و هر کدام را به ۶ قسمت تقسیم کنید. به طوری که در آخر ۲۴ کوفته به دست آید. با دست های آردی هر کدام از قطعات خمیر را به آرامی دور آلو گلوله کنید. گلوله ها )کوفته ها( را در آب جوش بیاندازید. بهتر است گلوله ها را در دو مرحله در آب چوش بیاندازید. گلوله ها نباید زیاد پخته شود. وقتی در روی آب شناور شدند، شعله گاز را کم کنید و بگذاریید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. در این میان کره و شکر را در ماهیتابه کوچکی کاراملیزه کنید و خشخاش را به آن اضافه کرده، کوفته ها را با کف گیر از قابلمه درآورده و در بشقابی قرار دهید.
توصیه:
به جای خشخاش می توانید آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین استفاده کنید.
ماست را با کره، تخم مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت ۲۰ تا ۲۵ ذقیه در یخچال قرار دهید....
مواد لازم برای تهیه
)برای ۲۴ عدد کوفته(
۵۰۰ گرم ماست پر چرب کم نمک
۵۰ گرم کره نرم
۲ عدد تخم مرغ
۲۰۰ گرم آرد
۸۰ گرم گندم آسیاب شده
نمک
۲۴ عدد آلو
۲۴ عدد قند
برای کره خشخاش
۱۰۰ گرم کره
۴ قاشق غذاخوری شکر
۴۰ گرم خشخاش
طرز تهیه:
ماست را با کره، تخم مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت ۲۰ تا ۲۵ ذقیه در یخچال قرار دهید. در این بین آلهای شسته شده را به دو قسمت تقسیم کنید، هسته را درآورد و جای هسته را با یک حبه قبد پر کنید. در قابلمه بزرگی آب را با کمی نمک به جوش بیاورید، خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت ها را روی تخته آرد زده شده به قطعات استوانه ای شکل ۳ سانتی درآورده و هر کدام را به ۶ قسمت تقسیم کنید. به طوری که در آخر ۲۴ کوفته به دست آید. با دست های آردی هر کدام از قطعات خمیر را به آرامی دور آلو گلوله کنید. گلوله ها )کوفته ها( را در آب جوش بیاندازید. بهتر است گلوله ها را در دو مرحله در آب چوش بیاندازید. گلوله ها نباید زیاد پخته شود. وقتی در روی آب شناور شدند، شعله گاز را کم کنید و بگذاریید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد. در این میان کره و شکر را در ماهیتابه کوچکی کاراملیزه کنید و خشخاش را به آن اضافه کرده، کوفته ها را با کف گیر از قابلمه درآورده و در بشقابی قرار دهید.
توصیه:
به جای خشخاش می توانید آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین استفاده کنید.