بیسکویتها هم مانند همهی خوراکیهای دیگر اگر در منزل تهیه شوند، سالمتر و مفیدتر خواهند بود.
مواد لازم برای تهیه حدود 35 عدد بیسکویت...
جو دو سر خرد شده 3 پیمانه (270 گرم)
آرد سبوس دار معمولی 1 پیمانه (160 گرم)
شکر قهوهای یک سوم پیمانه (65 گرم)
کره ریز شده 60 گرم
شربت طلایی یک چهارم پیمانه (60 میلی لیتر)
شیر یک سوم پیمانه (80 میلی لیتر)
طرز تهیه:
* جو دو سر خرد شده را با آرد الک شده و شکر در ظرف بزرگی میریزیم، کره را در آن مالش میدهیم.
* شربت طلایی و شیر را در تابه کوچکی میریزیم، روی حرارت میگذاریم هم میزنیم تا گرم شود.
* مخلوط شیر گرم را در مخلوط جو میریزیم و با همزن برقی میزنیم تا خمیر نرمی بدست آید.
* خمیر را به آرامی روی سطحی آغشته به آرد ورز میدهیم تا نرم و یکدست شود.
* خمیر را بین دو کاغذ شیرینی پزی به ضخامت 3 میلی متر باز میکنیم با قالب گرد 6 سانتی متری خمیر را قالب میزنیم، به فاصله 2 سانتی متر از هم در سینیهای چرب شده فر میچینیم.
* با چنگال به آرامی روی آنها سوراخ ایجاد میکنیم.
* سینیها را به مدت 12 دقیقه در فر با درجه متوسط میگذاریم تا بیسکوئیت ها برشته شوند. میگذاریم تا خنک شوند
منبع:تبیان
ویرایش و تلخیص:آکاایران
مواد لازم برای تهیه حدود 35 عدد بیسکویت...

آرد سبوس دار معمولی 1 پیمانه (160 گرم)
شکر قهوهای یک سوم پیمانه (65 گرم)
کره ریز شده 60 گرم
شربت طلایی یک چهارم پیمانه (60 میلی لیتر)
شیر یک سوم پیمانه (80 میلی لیتر)
طرز تهیه:
* جو دو سر خرد شده را با آرد الک شده و شکر در ظرف بزرگی میریزیم، کره را در آن مالش میدهیم.
* شربت طلایی و شیر را در تابه کوچکی میریزیم، روی حرارت میگذاریم هم میزنیم تا گرم شود.
* مخلوط شیر گرم را در مخلوط جو میریزیم و با همزن برقی میزنیم تا خمیر نرمی بدست آید.
* خمیر را به آرامی روی سطحی آغشته به آرد ورز میدهیم تا نرم و یکدست شود.
* خمیر را بین دو کاغذ شیرینی پزی به ضخامت 3 میلی متر باز میکنیم با قالب گرد 6 سانتی متری خمیر را قالب میزنیم، به فاصله 2 سانتی متر از هم در سینیهای چرب شده فر میچینیم.
* با چنگال به آرامی روی آنها سوراخ ایجاد میکنیم.
* سینیها را به مدت 12 دقیقه در فر با درجه متوسط میگذاریم تا بیسکوئیت ها برشته شوند. میگذاریم تا خنک شوند
منبع:تبیان
ویرایش و تلخیص:آکاایران