• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه نانک سیاه دانه و زیره

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
20125241930.jpg
آرد را با بیکینگ‌ پودر و سبزی‌های معطر مخلوط می‌کنیم. روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کرده تا یک دست شود.​
مواد اولیه :
آرد گندم سبوس‌دار 120 گرم
سبزی‌های معطر خشک و بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن آفتابگردان یا هسته انگور دو قاشق غذاخوری
ماست دو و نیم درصد چربی 100 گرم
زیره و سیاه دانه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

آرد را با بیکینگ‌ پودر و سبزی‌های معطر مخلوط می‌کنیم. روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کرده تا یک دست شود.

خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت نان‌های کوچک 10 سانتی‌متری و مربع شکل باز می‌کنیم.

زیره و سیاه دانه را در ظرفی ریخته و نان‌ها را در آن می‌غلتانیم.

روی نان‌ها را پوشانده به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

کف سینی فر را کمی چرب کرده و نان‌ها را روی آن قرار داده در فر می‌گذاریم و با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد حدود 18 دقیقه می‌پزیم.

نکتـه :
کسانی که رژیم غذایی دارند این نان را به صورت میان وعده یا برای صبحانه استفاده کنند.
از سبزی‌های معطری مانند ترخون، نعنا، شوید و مرزه استفاده کنید.
منبع : tebyan.net


 
بالا