:87: :87: :87:
:88: :88: :88:
مواد لازم:
تخممرغ ................ سه عدد
شکر ................ یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو ................ دو قاشق سوپخوری
وانیل ................ یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگپودر ................ نصف قاشق چایخوری
شیر و روغن ................ از هر کدام نصف پیمانه
آرد ................ دو پیمانه
آلبالو ................ 200 گرم
طرز تهیه:
تخممرغها و شکر را هم زده تا حجم آن دو برابر و سبک شود.
شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و به مایه اضافه کنید.
وانیل و آلبالو بدون هسته را هم افزوده و هم بزنید.
مایه را در قالب چرب شده ریخته و روی آن، خمیر استراحت داده شده را رنده کرده یا به قطعات کوچک برش بزنید و در فر از قبل گرم شده، با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.
مواد لازم خمیر رویه:
آرد ................ یک پیمانه
مارگارین................ یک قاشق سوپخوری
پودر فندق................ دو قاشق سوپخوری
شکر ................ دو قاشق سوپخوری
آب سرد ................ به میزان لازم
طرز تهیه خمیر رویه:
آرد، شکر، پودر فندق و مارگارین را با هم مخلوط کرده و آب سرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
خمیر را در یخچال استراحت داده تا مواد کیک را آماده کنید.
:17:
:88: :88: :88:
مواد لازم:
تخممرغ ................ سه عدد
شکر ................ یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو ................ دو قاشق سوپخوری
وانیل ................ یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگپودر ................ نصف قاشق چایخوری
شیر و روغن ................ از هر کدام نصف پیمانه
آرد ................ دو پیمانه
آلبالو ................ 200 گرم
طرز تهیه:
تخممرغها و شکر را هم زده تا حجم آن دو برابر و سبک شود.
شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید.
آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و به مایه اضافه کنید.
وانیل و آلبالو بدون هسته را هم افزوده و هم بزنید.
مایه را در قالب چرب شده ریخته و روی آن، خمیر استراحت داده شده را رنده کرده یا به قطعات کوچک برش بزنید و در فر از قبل گرم شده، با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.
مواد لازم خمیر رویه:
آرد ................ یک پیمانه
مارگارین................ یک قاشق سوپخوری
پودر فندق................ دو قاشق سوپخوری
شکر ................ دو قاشق سوپخوری
آب سرد ................ به میزان لازم
طرز تهیه خمیر رویه:
آرد، شکر، پودر فندق و مارگارین را با هم مخلوط کرده و آب سرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
خمیر را در یخچال استراحت داده تا مواد کیک را آماده کنید.
:17: