• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

طرز تهیه کیک توت فرنگی کم کالری

پانته آ

متخصص بخش
دوستان دراین کیک اصلا از کره یا روغن استفاده نشده و فقط یه تخم مرغ داره ،برای همین خیلی کم کالری و در عین حال خوشمزه هم هست و در هنگام پخت بوی توت فرنگی همه ی خونه رو بر می داره که واقعا دلپذیره . البته دوستان نباید انتظار داشته باشید که به خوشمزگی و پوکی کیکی که توش کره داره باشه . اگه دنبال دسر های کم چرب و کم کالری هستید حتما این کیک رو امتحان کنید ، اگر نه صبر کنید تا دستور یه کیک میوه ای دیگه که با کره هستش و خیلی خوشمزه و پوکه ولی دیگه کم کالری نیست رو براتون بزارم .

[h=3]مواد لازم : آرد 1 و ½ پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
شکر ¾ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری جداگانه
تخم مرغ 1 عدد درشت
وانیل خالص ¼ قاشق چایخوری
ماست 6 قاشق غذا خوری ( بهتره که آبکی نباشه )
شیر ½ پیمانه
توت فرنگی 300 گرم
*** می تونید از ماست و شیر کم چرب یا بدون چربی هم استفاده کنید ولی من از ماست و شیر معمولی استفاده کردم .
[h=3]طرز تهیه : برگ توت فرنگی های شسته و خشک شده (!) رو بگیرید و نصفشون کنید .
قالب پای 25 سانتی رو چرب کنید ،من از قالب تارت 28 سانتی استفاده کردم که باعث شد قطر کیکم کمتر باشه ولی شما می تونید ازهر قالب گرد ،مربع یا مستطیل دیگه ای هم استفاده کنید .
فر رو روی 180 درجه ی سانتی گراد روشن کنید .
آرد ،بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و الک کنید .
¾ پیمانه شکر و تخم و مرغ و وانیل و ماست رو در حد 3 دقیقه با همزن برقی بزنید و بعد شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست بشه و بعد مخلوط آرد رو به مخلوط تخم مرغ در چند مرحله اضافه کنید و با قاشق یا لیستک هم بزنید تا یکنواخت بشه . خمیر رو در قالب بریزید و تکون بدید تا یکنواخت پخش بشه و بعد توت فرنگی نصف شده رو روش بچینید و 2 قاشق غذا خوری شکر رو روش بریزید و در طبقه وسط فر بزارید .برای 10 دقیقه در همون دمای 180 باشه و بعد دما رو تا 160 درجه ی سانتی گراد کم کنید و حدود 30 تا 40 دقیقه دیگه یا تا وقتی که روی کیک طلایی بشه و خلال دندون از داخلش تمیز بیرون بیاد ،بپزید ،که این بستگی به سایز قالب و ضخامت کیکتون داره.
***این کیک رو به دلیل توت فرنگی که داره 2 روز بیشتر نمی شه بیرون یخچال نگه داشت و نباید در ظرف رو بست چون رطوبت توت فرنگی ها کیک رو خیس می کنه ،ولی می شه روی کیک رو به سبکی پوشوند ،یعنی طوری که هوا وارد و خارج بشه.
DSC02678.JPG
 
بالا