:88: :88: :88:
:14:
مواد لازم:
تخم مرغ .................. 4 عدد
آرد سفید .................. يک و يک چهارم پيمانه
شکر .................. 1 پيمانه سرخالي
روغن مایع .................. يک چهارم پيمانه
آب ................. يک چهارم پيمانه
وانيل .................. يک دوم قاشق چاي خوري
بکینگ پودر ..................يک دوم قاشق چاي خوري
رنده پوست ليمو يا پرتقال .................. 1 قاشق چاي خوري پر
طرز تهيه:
تخم مرغ ها را همراه با وانيل و شکر به کمک همزن بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود.(شکر را کم کم اضافه کنيد)
رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و 2 دور با همزن بزنيد، سپس آب ولرم را افزوده و 3 دور ديگر بزنيد
روغن را اضافه کرده و فقط 1 دور بزنيد
آرد را که قبلا 3 بار الک کرده ايد با بکينگ پودر مخلوط کرده و طي 3 مرحله به مايه کيک اضافه کنيد و با قاشق يا ليسک به صورت دوراني هم بزنيد
مايه آماده شده را در قالبي که قبلا کاغذ روغني انداخته و يا با کره چرب کرده ايد ريخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت 30 تا 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا پخته شود
وقتي قالب از داغي افتاد کيک را از قالب خارج کرده و بعد از سرد شدن کيک، آن را در يخچال نگهداري کنيد و سپس به دلخواه تزئين کرده و سرو نمائيد.
:13:
:narges::narges::narges:
:14:
مواد لازم:
تخم مرغ .................. 4 عدد
آرد سفید .................. يک و يک چهارم پيمانه
شکر .................. 1 پيمانه سرخالي
روغن مایع .................. يک چهارم پيمانه
آب ................. يک چهارم پيمانه
وانيل .................. يک دوم قاشق چاي خوري
بکینگ پودر ..................يک دوم قاشق چاي خوري
رنده پوست ليمو يا پرتقال .................. 1 قاشق چاي خوري پر
طرز تهيه:
تخم مرغ ها را همراه با وانيل و شکر به کمک همزن بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود.(شکر را کم کم اضافه کنيد)
رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و 2 دور با همزن بزنيد، سپس آب ولرم را افزوده و 3 دور ديگر بزنيد
روغن را اضافه کرده و فقط 1 دور بزنيد
آرد را که قبلا 3 بار الک کرده ايد با بکينگ پودر مخلوط کرده و طي 3 مرحله به مايه کيک اضافه کنيد و با قاشق يا ليسک به صورت دوراني هم بزنيد
مايه آماده شده را در قالبي که قبلا کاغذ روغني انداخته و يا با کره چرب کرده ايد ريخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت 30 تا 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا پخته شود
وقتي قالب از داغي افتاد کيک را از قالب خارج کرده و بعد از سرد شدن کيک، آن را در يخچال نگهداري کنيد و سپس به دلخواه تزئين کرده و سرو نمائيد.
:13:
:narges::narges::narges: